Follow:
Persoonlijk

Liefde vinden op je dertigste? Deel 4!

liefde

Vorige week vertel ik je over de vriendschapsdate met die knappe man. Ja want die knappe man was toch eigenlijk wel mijn type. Zo verliep de date heel leuk ondanks alle zenuwen die ik had. Ik sprak ook af met iemand die ik nog nooit had gezien. Dat vond ik eigenlijk ook wel spannend. Zo is daten met iemand die je totaal niet kent ook wel heel gedurfd. Zoiets moet je dan ook altijd doen op een open plaats. Maar goed dat was een klein beetje advies over het daten met iemand die je niet kent. Het vorige artikel over liefde vinden op je dertigste? Deel 3 kan je trouwens hier na lezen. Vandaag vertel ik je wat meer over na de date en wat er nog gebeurt is.

Daten en liefde vinden op je dertigste met een onbekende?

Daten is niet gemakkelijk en al zeker niet met iemand die je totaal niet kent. Zo werd ik er enorm zenuwachtig van maar aan de andere kant ook enorm onzeker. Ik vond het ook wel een beetje spannend. Want die nieuwe persoon kon totaal niet oordelen over mij. Dat vond ik enorm spannend natuurlijk.

Na de eerste date ging ik al snel naar huis.

Zo sloot ik al snel de deur en leunde even tegen de deur aan. Ik was echt verbaasd dat die knappe man mij kuste. Dit had ik nooit verwacht en eigenlijk vond ik het ook een beetje te vroeg. Zo stuurde ik al snel “kusje alle vrouwen waarmee je date”. Hij antwoordde “eigenlijk niet, ik versier bijna nooit vrouwen. Zo vertelde hij ook dat hij al maanden vrijgezel was en niet mee deed om iedereen zomaar te daten. Ja dat was voor mij wel een pluspunt. Oef hij was gelukkig geen player. Ik heb enorm schrik van players die spelen met vrouwen hun gevoelens.

De dag er na ontbeet ik rustig en beek al snel mijn telefoon…

Ik keek er nog eens naar en las toen het eerste berichtje. Zo bekijk ik eerst altijd alle mails, fb en dan pas de smsjes. Mijn date wenste mij die dag al goedemorgen. Maar toen vroeg hij al snel een andere vraag. Zo wou hij weten of we terug die dag konden afspreken. Ja hij wou mij al terug zien en dat op een zondag. Het was dan toch geen droom geweest dacht ik toen. Eindelijk iemand die er precies wel wou voorgaan en moeite wou doen. Ja die knappe man waar wij als vrouwen eerst anders over oordeelde. En ja hij weet ook dat wij dachten dat hij een player was. Tja wat wil je als je al een paar keer bent lastig gevallen door een paar players of met andere woorden een vrouwen versierder. Nee van zulke mannen walg ik dan ook. Want wat was ik blij dat die date niet zo was. Ik moest natuurlijk wel even nadenken of ik wel wou afspreken. Op zondag ben ik meestal aan het bloggen dus moest ik er wel een beetje over nadenken. Maar aan de andere kant was een sociaal leven hebben ook eigenlijk wel belangrijk voor mij…

Uiteindelijk zei ik toch ja omdat het wel goed voelde.

Ik sprong al snel in douche en zocht een outfit uit. Deze keer koos ik voor een broek met een leuk bloesje. Ik keek nog eens een paar keer in de spiegel. Maar oeps daar ging de bel al. Hij kwam mij namelijk halen, dat vond ik super lief toen hij dit voorstelde. Ik deed de deur open met een bang hartje. Zo was ik wel nieuwsgierig wat hij ging doen als ik open deed. Hij begroette mij met zijn mooie glimlach en gaf mij al snel een kus op de mond. Mijn hartje maakte toen een klein sprongetje. Maar ik wou wel nog even afwachten en het heel rustig aan doen. Wat denk je dat er die dag nog is gebeurd?

Share on
Previous Post Next Post

Misschien wil je dit ook wel lezen?

8 Comments

 • Reply Fleur

  Leuke cliffhanger, de dag begon in ieder geval al goed 😉

  juli 16, 2017 at 22:06
 • Reply Chantal - Capital Monday

  Oe ik ben erg benieuwd naar het vervolg van dit spannende verhaal. Echt leuk en boeiend geschreven! Ik wil meer weten van die knappe man.

  juli 17, 2017 at 07:15
 • Reply Maaike

  Wat ontzettend leuk voor je! Ik hoop dat de dag samen helemaal geweldig was voor je!

  juli 17, 2017 at 09:37
 • Reply Marjolein

  Ik benieuwd naar je volgende post! Wat leuk dat je gelukkig bent, hopelijk blijft het duren!!

  juli 17, 2017 at 10:40
 • Reply Manon

  Oh wat leuk zeg. Ik ben wel heel benieuwd nu hoe het verder is gegaan, maar ik denk zeker wel goed.

  juli 17, 2017 at 16:01
 • Reply Maryke

  Klinkt inderdaad spannend! Ik wens je heel veel succes en liefde!

  juli 17, 2017 at 22:32
 • Reply Bianca

  Spannend! Ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat, hopelijk hou je geen zomerstop met dit verhaal 😉

  juli 18, 2017 at 07:37
 • Reply Natalie

  Gaat wel snel daar! Ik vind het echt ontzettend moeilijk om iemand te leren kennen 🙂

  juli 19, 2017 at 21:03
 • Leave a Reply

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.