Follow:
Persoonlijk

Q&A Jouw vragen en mijn antwoorden

jouw vragen

Op maandag plaatste ik een oproepje op mijn blog. Zo wou ik dat mijn volgers/lezers een vraag stelden aan mij. Ik kreeg gelukkig al een paar vragen ondanks dat ik nog maar een paar maanden blog op deze nieuwe blog. Maar toch wou ik een Q&A plaatsen op mijn blog. Ik was er eerst over aan het nadenken misschien is het wel te vroeg. Maar nu wil ik om de 10 maanden wel eens een Q&A plaatsen zodat jullie mij nog beter leren kennen.

Q&A jouw vragen en mijn antwoorden kan je vandaag hier lezen.

Ik had eerst een beetje schrik om deze Q&A te plaatsen. Schrik? Niet om eerlijk en open te zijn op mijn blog hoor. Maar eerder omdat ik pas terug  begonnen ben met bloggen. Ik was er ook een beetje bang voor dat ik helemaal geen vragen kreeg. Gelukkig kreeg ik al snel een paar vragen. De vragen en mijn antwoorden vind je hier onder. Bereid je alvast maar voor op een lange blogpost. Want ik hou er nu eenmaal van om heel veel te babbelen in een blogpost. In het echt ben ik trouwens ook een echte babbelaar. Ik kon het even niet laten om je al een leuk weetje te geven over mijzelf. Maar goed de antwoorden vind je hier onder dus.

Dyonne haar vraag was: Waar je nog van droomt?

Ik ben altijd al een beetje een dromer geweest eigenlijk. Soms droom ik er van om een moeder te worden of om een huis te kopen. Eigenlijk droom ik nooit over dure dingen of onhaalbare dromen. Maar ik droom er ooit wel van om een eigen zaak te hebben in bijberoep. Zo wil ik heel graag een webshop starten met zelfgemaakte sieraden. In 2015 behaalde ik zelfs mijn bedrijfsbeheer om een eigen zaak te starten. Maar tot nu toe is dit eigenlijk nog steeds een grote droom van mij. Misschien kan ik ooit wel mijn dromen behalen…

Xenia vroeg aan mij: waarom je al een paar keer met bloggen bent gestopt en toch weer bent begonnen?

Vroeger blogde ik wel eens op Miss Sanntje maar toen was ik vooral verlegen, heel onzeker, angstig en weinig zelfvertrouwen. Zo kan ik eigenlijk een heel lijstje opnoemen. Toen durfde ik heel weinig te plaatsen en soms werd ik een beetje gek van mijzelf. Zo vraagde ik al snel aan vrienden, oh kan ik dit artikel plaatsen. Ik moest eigenlijk altijd een ander zijn of haar mening hebben. Na het zoveelste dipje op de blog was ik het eigenlijk beu. Na mijn vorige relatie besloot ik al snel om te stoppen met bloggen.

Even een break van social media en gewoon relaxen. Maar toen overleed mijn grootvader… Ja die dood kwam heel hard aan voor mij. En hij is eigenlijk de stap geweest om terug te bloggen. Ik heb al een paar keer geschreven over mijn grootvader en dat luchtte echt op. Daardoor begon ik het bloggen terug leuker te vinden. Plus ik miste het ook wel een beetje. Nu ben ik terug online met heel veel zelfvertrouwen, durf ik meer online te plaatsen en zelfs iets over die knappe man die mijn date was. Vroeger durfde ik zulke zaken nooit te plaatsen. Tja en nu plaats ik het gewoon! Dus ja ik ben terug als blogger en daar geniet ik iedere dag van.

Elke haar vraag was: Wat is het leukste dat je al met je blog bereikt hebt?

Tot nu toe heb ik nog niet zoveel bereikt met deze blog. Maar misschien valt mijn zelfvertrouwen daar ook wel een beetje onder. Door deze blog heb ik dingen bereikt die bij mijzelf echt nodig waren. Zo heb ik meer zelfvertrouwen gekregen dankzij mijn blog en durf ik meer te vertellen. Met mijn vorige blog mocht ik gratis naar het modemuseum dankzij een bloggers evenement. Daar blogde ik toen ook over met alle regels die er bij horen. Dus ja dat vond ik toen eigenlijk wel heel leuk. Maar ook al bereik ik al die dingen niet? Toch heb ik heel veel bereikt op het persoonlijke vlak dankzij mijn blog.

Ik kreeg niet zoveel vragen tijdens deze Q&A.

Maar toch probeerde ik op een heel leuke manier te antwoorden op al die vragen. Dankjewel aan alle volgers/lezers om een vraag te plaatsen. Misschien heb ik nu wel een vraag voor jouw: Waar droom jij nog van? Ja ik herhaal nog eens de vraag van Dyonne omdat dromen echt wel belangrijk zijn. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Dus waar droom jij nog van? Met andere woorden wat wil jij nog bereiken in dit leven?

Share on
Previous Post Next Post

Misschien wil je dit ook wel lezen?

16 Comments

 • Reply Fleur

  Leuk om een Q&A te doen met je lezers! Ik droom nog van een reis naar Costa Rica en dat mijn eigen blog nog even door blijft groeien 😉

  juli 21, 2017 at 12:28
  • Reply Sanne

   Dat zijn prachtige dromen en je blog zal zeker blijven groeien hoor. 😉

   juli 24, 2017 at 11:08
 • Reply Lien

  Leuk seg! Inderdaad wel spannend, zo’n Q&A…. Ik vraag me plots af welke vragen ik voorgeschoteld zou krijgen… 😂

  juli 21, 2017 at 12:42
  • Reply Sanne

   Dat weet je eigenlijk pas als je een Q&A plaatst op je blog. 😉

   juli 24, 2017 at 11:09
 • Reply Sofie

  Wat leuk om jou antwoorden te lezen! Jammer dat je niet zo veel vragen kreeg dit keer. Toch leuke antwoorden heb je gegeven!

  juli 21, 2017 at 12:47
  • Reply Sanne

   Dat is inderdaad jammer maar misschien was het gewoon te snel? 🙂

   juli 24, 2017 at 11:10
 • Reply Nicole Orriëns

  Wat bijzonder hoe je weer opnieuw bent begonnen met bloggen! Dat vind ik een mooie aanleiding.

  juli 21, 2017 at 12:51
  • Reply Sanne

   Ik ook 😉 en nu houden we het zeker vol. 😉

   juli 24, 2017 at 11:10
 • Reply Maaike

  Leuke antwoorden! Had ik op instagram je ook geen vraag gesteld? Of heb ik het alleen bedacht en niet opgeschreven?
  Mooie hoe je nu om gaat met bloggen en hoe dat veranderd is. Ik lees je graag!

  juli 21, 2017 at 17:34
  • Reply Sanne

   Ik heb geen vraag gekregen op instagram hoor. Wat wou je vragen?

   juli 24, 2017 at 11:10
 • Reply Mindel

  Mocht je weinig zelfvertrouwen hebben gehad, dan is dit blog het recept om dit te (her)vinden! Leuk! Q & A ga ik misschien van je pikken… 😉 Ok?

  juli 22, 2017 at 17:18
  • Reply Sanne

   Dat is ok, zeker doen. 😉

   juli 24, 2017 at 11:11
 • Reply Bianca

  Leuk! Ik heb zelf ook al paar keer voorgenomen om een Q&A te doen, maar toch “vergeet” ik het steeds x

  juli 23, 2017 at 08:26
  • Reply Sanne

   Gewoon doen, het is echt leuk en met elke vraag die je krijgt kan je weer een nieuw artikel plaatsen. 😉

   juli 24, 2017 at 11:11
 • Reply Merel

  Leuk, zo’n Q&A.
  Waar ik van droom? Op bloggebied om er mijn eigen bedrijf van te maken.

  juli 23, 2017 at 21:13
  • Reply Sanne

   Dat is echt een prachtige droom Merel. 🙂

   juli 24, 2017 at 11:11

  Leave a Reply

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.