Follow:
Persoonlijk

Liefde vinden op je dertigste? Deel 6!

op je dertigste

Liefde vinden op je dertigste is zeker niet gemakkelijk. Zo verlang ik meer naar andere dingen dan vroeger. Denk maar aan moeder worden, een paar kinderen hebben en een leuke man ontmoeten of hebben. Die leuke man vinden of hebben word steeds belangrijker vind ik zelf eigenlijk. In een vorige blogpost vertelde ik je al eens over die knappe man waar ik onlangs mee op date ging. Alle artikels vind je trouwens hier over liefde vinden op je dertigste. Vandaag vertel ik je nog wat meer over die knappe man en waarom ik de ontmoeting met zijn kind veel te vroeg vond.

Liefde vinden op je dertigste, daten en meerdere keren afspreken.

De zondag na de eerste date spraken we een paar keer af.

Ik vertelde je al eerder dat ik een date heb gehad met die knappe man. De zondag na de date spraken we terug af. Alleen heb ik je één ding niet verteld. Op die dag spraken we meerdere keren af omdat het zo goed klikte. Elke keer als hij iets vertelde kon ik wel uren luisteren. Hij luisterde ook heel oprecht naar mijn verleden, waardes en normen maar ook naar mijn doelen. Zo kwam we heel veel te weten over elkaar. Op het vlak van eten komen we heel goed overeen. Zo zijn we allebei verzot op pasta, pizza en eten we niet zo heel graag frietjes. Eindelijk iemand gevonden die het ook niet zo graag eet…

Toen hij s’avonds terug kwam vond ik deze man nog steeds knap.

Ik keek hem op dat moment aan en moest een beetje blozen. Ik was nog steeds verbaasd op dat moment dat deze knappe man mij leuk vond. Het leek wel een beetje een droom op dat moment.

De knappe man heeft trouwens bruin blond haar (zo een beetje als mijn haarkleur), de mooiste lichte ogen (lijkt een beetje op grijs/blauwe ogen).  Maar ben niet 100% zeker. Hij is trouwens een paar koppen groter dan ik met mijn 163cm. Een beetje gespierd maar niet te veel… Helemaal mijn type zoals ik je al eerder vertelde in een eerdere blogpost.

Hij is een flapuit, durft zijn eigen mening te zeggen en in ruzies probeert hij te bemiddelen. Dat laatste hebben we eigenlijk niet gemeen want ik loop meestal weg tijdens een ruzie. We hebben niet de zelfde hobby’s. Hij houdt er van om te gamen en op stap te gaan. Ik hou meer van schrijven, lezen, dingen bij te leren, foto’s te maken in de natuur, bloggen, wandelen en hardlopen. Oeps nu ik mijn hobby’s bekijk heb ik gewoon te veel hobby’s eigenlijk… Sommige hobby’s kan je heel goed combineren en dan valt het nog een klein beetje mee… Maar goed ik dwaal even af van die knappe man.

Hij begon wat meer te vertellen over zijn kind en familie.

Ik vind familie zelf enorm belangrijk. Dus vond ik het echt wel leuk om te horen dat hij een goede band heeft met zijn familie. Zo kwam ik nog wat meer te weten over zijn kind. Dat vond ik natuurlijk heel leuk om te horen. Maar toen wou hij dat ik zijn kind ontmoette. Dat vond ik op dat moment iets te snel gaan. Misschien komt dit vooral omdat ik zelf geen kinderen heb en hij wel. Ik moest daar eigenlijk een beetje over nadenken. Wat natuurlijk heel normaal is als je zelf geen kinderen hebt. Natuurlijk wou ik wel eens zijn kind ontmoetten maar gewoon niet zo snel…

Waarom vond ik de ontmoeting met zijn kind veel te vroeg?

Ik heb zelf geen kinderen en ben ook iemand die heel snel zenuwachtig word. Plus ik was ook nog niet zo lang alleen, bang om gekwetst te worden en veel te veel meegemaakt. Nu wou ik vooral iets serieus en als die persoon kinderen heeft vind ik dat helemaal niet erg. Uiteindelijk wou ik heel graag zijn kind ontmoeten maar gewoon nog niet zo snel. Omdat het voor mijzelf enorm wennen is. Ik ga soms liever wat trager in een relatie dan veel te snel. Ik wou wel heel graag deze knappe man een kans geven. Zo wou ik er ook helemaal voor gaan maar deze ontmoeting vond ik zelf eigenlijk gewoon iets te snel… Wat denk je zelf nu heb ik zijn kind al ontmoet of juist niet?

Share on
Previous Post Next Post

Misschien wil je dit ook wel lezen?

6 Comments

 • Reply Nicole Orriëns

  Ik zou het met kinderen ook rustig aan doen. Eigenlijk zou ik dat van die man ook verwachten. Dat hij je pas voorstelt aan zijn kind als hij zeker weet dat het wat kan worden. Wat dat betreft lijkt hij er dan wel serieus in te staan.

  juli 31, 2017 at 12:39
 • Reply Fleur

  Ik zou nog even wachten met het zien van zijn kind. Eerst maar kijken hoe leuk jullie elkaar vinden. Wel een goed teken dat hij je al wil voorstellen

  juli 31, 2017 at 14:20
 • Reply Dyonne Bakker

  Ik zou inderdaad even wachten, omdat het nog zo pril is. Wel een goed teken als hij je al wil voorstellen!

  juli 31, 2017 at 14:24
 • Reply Sherry

  Leuk om je ervaring te lezen. Ik heb geen ervaring op het gebied. Het lijkt mij volgens mij ook te vroeg. Ik zou een beetje wachten. Misschien over een paar maanden…

  juli 31, 2017 at 16:21
 • Reply Marsha

  Klinkt allemaal heel erg leuk! Ik zou inderdaad ook wel even wachtten met het ontmoeten van zijn kind. Zoiets moet niet te snel gaan.

  augustus 1, 2017 at 13:11
 • Reply Layla

  Ik zou zeker wachten met kinderen. Het kan altijd nog alle kanten op gaan

  augustus 2, 2017 at 16:29
 • Leave a Reply

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.