Follow:
Lifestyle

Fruit waterfles van de Action

fruit waterfles

In mei ging ik naar de Action en kocht ik een paar leuke dingen waaronder deze waterfles. Alleen had ik nog geen tijd gevonden om deze fles eens te gebruiken. In mijn vakantie had ik natuurlijk heel veel tijd. Dus besloot ik al snel om deze waterfles eens te gebruiken. Ik had totaal geen idee hoe je zoiets moest gebruiken. Zo had ik er nog nooit van gehoord. Tot als ik in de winkel al die kleurrijke flesjes zag staan. Toen moest ik het gewoon kopen en eens uitproberen. Wat vond ik zelf nu van deze waterfles? Ga ik deze waterfles nog vaker gebruiken?

Tegenwoordig is het helemaal in om fruit water te drinken uit een leuk flesje.

Toen ik het in mei kocht had ik er nog nooit van gehoord. Als ik het woordje fruit waterfles in typ op google, kom ik al terecht op verschillende websites. Maar ook op instagram zie ik het regelmatig voorbijkomen. Blijkbaar is het toch helemaal hip om af en toe zo een waterflesje te gebruiken. Plus je zou dan ook meer water drinken. Daar was ik eigenlijk vooral benieuwd naar. Ik wil heel graag wat meer water drinken. Dat is trouwens één van mijn persoonlijke doelen voor de maand augustus!

Ik kocht een blauwe fruit waterfles. Fruit waterfles

In de winkel had je toen een blauwe, rode en een groene waterfles. Ik kocht al snel een blauwe fruit waterfles. Blauw is namelijk mijn favoriete kleur. Deze kleur viel trouwens het meeste op vond ik zelf. Zoals je kan zien op de foto bestaat de fruit waterfles uit verschillende delen. De dop kan je trouwens er afhalen. In het engels noemen ze dit trouwens een infuser water bottle.
fruit influser
Als eerste was ik echt aan het zoeken hoe je het open moest doen. Gelukkig vond ik al snel hoe het open moest. De blauwe dop kan je open draaien. Daarna haal je het buisje er uit. Dit trek je er eigenlijk uit en van het buisje kan je de dop trouwens ook open draaien. Daarna vul je het met fruit en draai je de dop er terug op. Je vult de waterfles met water en zo doe je het buisje er weer in. In het begin is het wel even zoeken. Maar uiteindelijk is het eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb de waterfles trouwens met het water en het  fruit eerst in de koelkast geplaatst alvorens het te drinken.

Even in het kort uitgelegd, hoe zo een fles werkt.

 1. Je draait de dop open van de waterfles.
 2. Daarna trek je de doorzichtige buis er uit.
 3. Je draait de lichte blauwe dop open van het doorzichtig buisje.
 4. Daarna snijd je wat fruit in stukjes en doe je het fruit in het buisje.
 5. De blauwe dop moet je nog even draaien op het buisje. (Er niet aantrekken want dat gaat eigenlijk niet.)
 6. Je doet wat water in de fles zelf.
 7. Zo schuif je het doorzichtig buisje terug in de waterfles.
 8. Daarna draai je de blauwe dop er terug op en ben je klaar.
 9. Tot slot zet je het nog even in de koelkast.
 10. Drink smakelijk!

Wat vond ik zelf eigenlijk nu van de waterfles?

Ik vond het wel even wennen om zo water te drinken. In het begin vond ik het wel raar zo een fles. Maar als het mij helpt om meer water te drinken? Dan zou ik het zeker meer en meer gebruiken. Het was wel even zoeken hoe je zoiets open doet en gebruikt. Eigenlijk is het heel gemakkelijk om te gebruiken. Als je het even zet in de koelkast dan word je fruitwater nog frisser. Ideaal eigenlijk om zoiets te gebruiken als het warm is.

Ga ik deze fles nog vaker gebruiken?

Ik ga het vooral proberen om deze fruit fleswater vaker te gebruiken. Als ik heel eerlijk ben zou ik het misschien alleen even gebruiken op vrije dagen of in het weekend. Gebruik jij al zo een waterfles? Wat vind je er zelf eigenlijk van?

 

Ik heb deze fles trouwens zelf gekocht en ben niet gesponsord door de Action. Dit vermeld ik er gewoon even bij! Ik weet alleen niet of er momenteel nog flessen zijn in de Action. Maar je vind ze tegenwoordig in bijna elke winkel of online.

Share on
Previous Post Next Post

21 Comments

 • Reply A bite of cravings

  Ik heb al een tijdje wat fruit waterflessen staan. Zeker in de zomer heel lekker en je kunt ook lekker alles combineren. Gezond water met een smaakje, voor mij inderdaad ideaal om meer te drinken. En leuk zo’n flashy kleurtje he? 😉 X

  augustus 9, 2017 at 20:48
 • Reply Marijke

  Ik heb ze ook zien staan bij de action, maar ik denk dat ik niet vaak fruit met water ga drinken. Neem liever thee, dus ik heb hem laten staan. Maar ze zijn wel heeel leuk’

  augustus 9, 2017 at 21:20
  • Reply Sanne

   Ja leuk zijn ze inderdaad en thee kan ook heel lekker zijn.

   augustus 11, 2017 at 12:39
 • Reply Fleur

  Mooie fles! Ik heb er inderdaad ook eentje, maar ik gebruik hem niet zo vaak meer. Vergeet altijd om er fruit in te doen ;P

  augustus 9, 2017 at 21:31
  • Reply Sanne

   Haha dat probleem heb ik ook hoor. Ik ben het gewoon om alleen maar water te drinken.

   augustus 11, 2017 at 12:39
 • Reply Emke

  Ik ga deze ook halen, deze lijkt me handig voor school!

  augustus 9, 2017 at 21:52
 • Reply esther

  Ik ben een echte waterdrinker, fruit, munt of gewoon lekker fris water. Heb nu een dopper maar zou deze ook zeker leuk vinden! Wel BPA vrij?

  augustus 9, 2017 at 22:56
  • Reply Sanne

   Dat ga ik even voor je opzoeken.

   augustus 11, 2017 at 12:40
 • Reply Bianca

  Ik ben nog naar zo’n fles opzoek, straks eerst even langs de Action x

  augustus 10, 2017 at 07:30
  • Reply Sanne

   En waren ze er nog?

   augustus 11, 2017 at 12:41
 • Reply Nicole Orriëns

  In ieder geval complimenten voor de prachtige foto’s! Ik vind dat je het heel mooi hebt gefotografeerd. Mijn oudste dochter heeft deze fles ook wel eens geprobeerd maar was matig enthousiast.

  augustus 10, 2017 at 07:36
 • Reply Armande

  Dat lijkt me wel heel handig, zeker als je er een smaakje bij kunt maken. Ik drink veel water dus is dat wel een goeie optie.

  augustus 10, 2017 at 19:27
  • Reply Sanne

   Dat is het ook, je kan er fruit bij doen of munt.

   augustus 11, 2017 at 12:42
 • Reply Merel

  Vind het een leuke fles, mooie kleur ook! Maar gebruik ze zelf niet, ben meer van het water zonder smaakje 🙂

  augustus 11, 2017 at 15:07
 • Reply mirteblogt

  Wat een mooie kleur fles! Zelf heb ik ook deze fles en die is zeker een aanrader!

  augustus 11, 2017 at 15:12
 • Reply Judith

  Ik had hem ook, doe hem vooral niet in de afwasmachine..

  augustus 11, 2017 at 16:07
 • Reply Lien

  Dat is inderdaad een leuk flesje zeg! Ik denk dat ik écht nog eens gauw langs de action moet. Haha!

  augustus 12, 2017 at 09:29
 • Reply Jill

  Ik heb ook zo’n fles en vind het ideaal. Een limoentje of komkommer erin voor het frisse water en aardbei of mango voor zoet water! Ben er erg blij mee!

  augustus 13, 2017 at 13:25
 • Reply Marieke

  Deze fles heb ik ook! Ik gebruik hem eigenlijk alleen als het heel warm is met citroen en munt.

  augustus 14, 2017 at 01:17
 • Reply alexa

  ik vind hem wel oke, het is altijd heel ruk om schoon te maken

  augustus 14, 2017 at 07:49
 • Reply Carli

  Ik heb zelf ook zo’n fles van Action, wel een iets andere. Ik heb ze een keer gebruikt en vond het toch niet zo geslaagd.. Moeilijk om terug proper te maken en ook de smaak was ik niet helemaal van overtuigd. Ik drink liever het gewone water zonder fruitsmaak dan 🙂

  augustus 14, 2017 at 18:59
 • Leave a Reply

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.