Shoplogs

Budget shoplog van de Action

budget shoplog

Ik ben al jaren dol op budget koopjes. Zo hou ik er eigenlijk niet van om geld uit te geven aan luxe dingen. Ik heb gewoon graag dat ik veel spullen kan kopen voor weinig geld. Dat is een beetje mijn levensmoto geworden. Daarnaast vertoef ik regelmatig in de winkel van de Action. Iedere maand ga ik wel eens naar de Action om nieuwe spulletjes te kopen. Meestal ga ik voor één product maar dan koop ik al snel veel te veel. Net zoals vorige zaterdag. Zo ging ik eigenlijk voor shampoo voor mijn haar maar kocht ik weer eens te veel andere dingen. Benieuwd naar wat ik nog kocht buiten de shampoo voor mijn haar?

De Action is één van mijn favoriete winkels.

Ik zou een hele blogpost kunnen schrijven over de voordelen van deze winkel. Maar dat zullen we maar niet doen. Anders denkt elke volger, lezer dat ik een beetje Action verslaafd ben. Maar ik moet wel toegeven dat ik er regelmatig winkel. Dat komt vooral omdat alles zo weinig kost. Zo koop ik er regelmatig wat speelgoed voor onze Diezel maar ook verjaardagscadeautjes voor vrienden of familie. Deze keer kocht ik alleen iets voor mijzelf. Omdat ik binnenkort een me-time avondje wil houden in mijn verlof. Daar ga ik natuurlijk dan ook over bloggen…

Wat heb ik nu eigenlijk gekocht?

Ik kocht een shampoo voor mijn haar.

shampoo

Ik gebruik wel eens andere shampoos van een ander merk. Maar mijn haar en ik verkiezen toch eerder een shampoo van het merk Fructis. De meeste shampoos van dit merk ruiken heel goed en zacht. Plus mijn haar wordt dan niet snel vettig. Na een wasbeurt gaat mijn haar mooi glanzen.

Ik had een nieuwe zeep nodig om af en toe eens af te wisselen.

palmolive

Ik had al eens eerder een andere geur gekocht van Palmolive. Alleen had ik nog nooit de zeep met orchidee gekocht. Toen ik deze zeep gisteren gebruikte rook de hele douch naar deze geur. Echt een zalig geur maar dat is meestal wel als er orchidee in het product zit.

Mijn scheergel was bijna op.

my story sans life

Dus kocht ik een scheergel van Satin Care maar wel eentje voor een gevoelige huid. Mijn huid is enorm gevoelig. Zo krijg ik heel snel jeuk van sommige producten. Daardoor twijfel ik soms over beauty producten om ze te kopen. Maar goed tegen deze scheergel kan ik gelukkig wel.

Ik kocht ook nog een to do boekje.

Ik vond het kaftje van dit dunne boekje eigenlijk al super leuk. Zo werd ik toch een beetje vrolijker van dit boekje. Dit boekje is eigenlijk een notitie boekje. Bovenaan het boekje zie je een lijstje met to do. Net onder het woordje to do zie je daar shop en note staan. Het boekje splitst zich eigenlijk een beetje op. Wat super handig is en je kan het ook op hangen. Op onderstaande foto zie je de binnenkant van het to do boekje.

Ik kocht ook nog een peeling masker.

Dit masker kan ik eigenlijk wel gebruiken na een warme dag. Het ziet er zo verfrissend uit.Ik zou het nu eigenlijk al willen gebruiken…

Ik kocht ook nog doekjes om mijn gezicht te reinigen en om make-up te verwijderen.

Die doekjes zijn super handige om mee te nemen. Nu was er ook een 4 pakket doekjes om de make-up te verwijderen. Elk zakje bevat 25 doekjes wat eigenlijk best veel is.

Als laatste kocht ik nog een haarstijl borstel.

Ik kon vrijdagavond niet wachten om deze te gebruiken. Ik moet bekennen dat ik echt content ben van deze haarstijl borstel. Zo blijft mijn haar 2 dagen stijl met deze borstel. Bij de meeste stijltangen krult mijn haar snel. Binnenkort ga ik hier over een review schrijven.

Zoals je ziet heb ik eigenlijk niet zoveel gekocht. Dit komt vooral omdat ik eigenlijk te weinig tijd had. Alles moest die dag nogal heel snel gaan. Ik hou daar eigenlijk niet zo van. Maar toch heb ik wat leuke dingetjes gekocht. Wat heb jij onlangs nog gekocht in de Action? Over welk artikel wil je een review op deze blog?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

20 Reacties

 • Reply Yova

  Ik kom ook graag naar Action. Action is leuke winkel om te shopen. Voor weinig geld. Spaar je ook uit. Leuke spulletjes heb je gekocht. Ik heb daar ook notie boekjes gekocht. Zelf andere dingen gekocht. Haarborstel moet wel handig zijn. Voor lange is het makkelijk.

  juni 26, 2017 at 9:49 am
  • Reply Sanne

   Dat vind ik ook. Ik kom daar heel graag.Ja die haarborstel is een soort van stijltang eigenlijk.

   juni 26, 2017 at 7:44 pm
 • Reply Lonneke

  Wat een heerlijke aankopen heb je gedaan, dat is nog eens leuk thuis komen! Action is ook wel één van mijn favoriete winkels en moet er maar gauw weer eens heen!

  juni 26, 2017 at 7:49 pm
  • Reply Sanne

   Dat was het zeker. Het is ook één van mijn favoriete winkels. Ik kan uren rondkijken in die winkel, jij ook?

   juni 26, 2017 at 8:02 pm
 • Reply Daphne

  Goede tips! ga snel maar weer eens langs bij de Action. Liefde voor deze winkel :p

  juni 26, 2017 at 9:57 pm
  • Reply Sanne

   Ja echt hé en zo betaalbaar allemaal. 😉

   juni 28, 2017 at 10:10 pm
 • Reply Marsha

  Ik vind de action ook erg fijn! Ik ga altijd met een volle tas naar huis haha

  juni 26, 2017 at 10:24 pm
  • Reply Sanne

   Hahaha, dat is ook herkenbaar. Alhoewel ik die volle tas toch probeer te beperken tot een kleinere tas.

   juni 28, 2017 at 10:09 pm
 • Reply Fleur

  Ik ga ook altijd graag even snuffelen bij de Action en komt altijd wel met iets naar buiten

  juni 27, 2017 at 12:04 am
  • Reply Sanne

   Zeer herkenbaar en gelukkig is het nog betaalbaar. 😉

   juni 28, 2017 at 10:07 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik houd ook van de Action! Ik kan er niks aan doen. Ze hebben daar gewoon zoveel leuke dingen, en voor lage prijzen. Jij hebt ook leuke dingen gekocht!

  juni 27, 2017 at 8:39 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ik ben het helemaal met je eens. Ik kan daar wel altijd iets gebruiken hihi.

   juni 28, 2017 at 10:07 pm
 • Reply Claudia

  Wat je heb je leuke spullen gekocht bij de Action. En zooo ontzettend betaalbaar.

  juni 27, 2017 at 11:03 am
  • Reply Sanne

   Gelukkig wel, anders was ik nu arm geweest hihi.

   juni 28, 2017 at 10:06 pm
 • Reply Karen - Dressing in Labels

  Ik gebruik ook altijd de satin Care scheerschuim

  x Karen

  juni 27, 2017 at 5:56 pm
  • Reply Sanne

   Ja die ruikt ook heel lekker vind ik zelf.

   juni 28, 2017 at 10:05 pm
 • Reply Madelon

  Bij action kom ik altijd met meer weg dan de bedoeling haha. Leuke dingen heb je gekocht

  juni 28, 2017 at 3:45 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, haha zeer herkenbaar. 😉

   juni 28, 2017 at 10:04 pm
 • Reply Verena

  Ik kom hier ook maar al te graag! Hoe bevalt het masker :)?

  juni 28, 2017 at 9:09 pm
  • Reply Sanne

   Ik heb het helaas nog niet kunnen uittesten, hopelijk dit weekend.

   juni 28, 2017 at 10:02 pm

  Ik vind het leuk als je een reactie achter laat