Shoplogs

Budget shoplog met leuke dingetjes uit de Action

shoplog action

Nu ik terug thuis woon heb ik het eigenlijk ook niet zo breed. Daar kan ik eigenlijk ook niet over liegen. Zo spaar ik heel veel geld voor mijn eigen huisje. Ik hou er ook niet van om mijn volledig loon op te doen. Want stel dat er iets gebeurt? Dan kan je helemaal op niks terug vallen… Dat is mijn persoonlijk mening. Maar toch kan ik het af en toe niet laten om te shoppen. Ik hou vooral van budget shoppen en net daarom ga ik zo graag naar de Action. Tja wie niet?

Afgelopen zaterdag ging ik eerst naar de Action om vier lege grote dozen te halen. Natuurlijk kocht ik niet alleen een paar lege dozen. Als je naar die winkel gaat koop je altijd veel te veel. Maar kleine prijsjes zijn super leuk, toch?

Wat kocht ik deze keer in de Action? Kijk je mee?

Bloemen
Helaas kon ik het deze keer niet laten om even te gaan kijken bij de decoratie. Zo kocht ik een paar kunstbloemen. Die bloemen vind ik altijd zo leuk om bij een product te plaatsen om er een mooie foto van te maken. Momenteel staan ze in een leuke vaas op de kast. Dat is ook leuk en zo hoef ik tenminste geen bloemen water te geven. Ik ben echt een ramp om bloemen te onderhouden en ze water te geven. Op onderstaande foto zie je nog een paar kunst bloemen. Ik vind ze nog steeds zo mooi en kleurrijk. Ze doen mij echt verlangen naar de zomer.

Ja echt veel te veel kunstbloemen gekocht maar ze waren allemaal zo leuk. Ik ben verzot op orchideeën. In mijn vorig huisje had ik een paar orchideeën staan. Helaas zijn ze met de verhuis stuk gegaan. Wat eigenlijk wel jammer is…

Haarspeldjes
Haarspelden vind ik gewoon leuk. Ik draag mijn haar eigenlijk zelden los. Maar soms gebeurt het natuurlijk wel. Dan draag ik een leuke haarspeld voor in mijn haar. Sinds de verhuis vind ik de meeste dingen niet meer terug zoals mijn grote haarspelden. Dus deze speld vond ik super leuk en was eigenlijk ook niet zo duur.

Toen zag ik deze speldjes liggen in het zelfde schap als de andere speld. Deze speldjes vond ik eigenlijk ook wel leuk. Maar helaas kan ik geen vlecht bij mijzelf maken. Dus ik ga ze gewoon gebruiken om mijn haar vast te maken op een leuke manier.

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede deodorant. Eentje die eigenlijk niet zo veel geld kost. Op de deodorant staat wild flower en heeft verschillende geuren zoals mandarin, jasmine en orange. De geur is eigenlijk niet zo straf eerder een zachte geur. Ik vertelde je al eens eerder dat ik meer hou van zachte en lichte geuren.

Parfum

Net zoals deze parfum of eau de toilette van Figenzi. De geur was eigenlijk niet zo straf vond ik zelf. Ik heb eerst nog even getwijfeld over deze parfum. Maar uiteindelijk toch besloten om de parfum te kopen. Gelukkig was het ook niet zo duur. In de vorige shoplog had ik al een andere parfum gekocht maar deze vond ik ook leuk.

Bij de beauty producten vond ik deze blauwe nagelborsteltjes. Mijn nagelborsteltjes had ik eigenlijk al weg gegooid. Het grote borsteltje heb ik al gebruikt om champions mee schoon te maken. Erg hé?

Dit leuke flesje zag ik trouwens liggen in het schap bij de glazen en de borden. In deze drink beker kan je eigenlijk fruit doen om daarna water er bij te doen. Ik heb het nog niet uitgetest of dit wel echt werkt. Binnenkort vind je hier over een nieuwe blogpost. Je had ze trouwens daar in verschillende kleuren zoals groen, rood en blauw. Ik heb er maar ééntje gekocht om te zien of het eigenlijk wel echt werkt. Misschien drink ik zo nog meer water…

Nee nee ik ben de lege dozen niet vergeten. Zo kocht ik vier lege dozen met een zwart deksel. Daar ga ik vooral kleren in bewaren. Ik heb namelijk veel te veel kleren. Nu zitten ze in kartonnen dozen en dat is echt niet handig. Gebruik jij wel eens lege bewaardozen? Wat heb jij onlangs gekocht in de Action?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

21 Reacties

 • Reply Yova

  Leuke sulletjes heb je gekocht bij Action. Ik heb ook toen kunstbloemen gekocht voor de deur. Het is heel goedkoop. En mooie spullen. Ik kom daar graag.

  mei 12, 2017 at 08:40
  • Reply Sanne

   Ik kom daar ook heel graag. Ja kunstbloemen heb je daar veel te veel 😉

   mei 12, 2017 at 20:11
 • Reply lievelyne

  Altijd leuk in de Action shoppen 😉

  mei 12, 2017 at 17:42
  • Reply Sanne

   Ja zeker, wat koop jij er zoal?

   mei 12, 2017 at 20:10
 • Reply Tania

  Lang geleden dat ik nog eens bij Action geweest ben. Grappig dat je het nagelborsteltje gebruikt hebt voor champignons.

  mei 12, 2017 at 19:57
  • Reply Sanne

   Ja ik vind dat eigenlijk ook wel grappig maar super handig. 😉

   mei 12, 2017 at 20:10
 • Reply Girls-Things

  Leuke shoplog.
  Bij de Action kom je altijd met meer thuis dan nodig is , haha.
  Die speldjes zijn echt leuk!

  mei 12, 2017 at 19:58
  • Reply Sanne

   Dat is echt waar, ja en die speldjes waren nog niet zo duur. Wat koop jij er?

   mei 12, 2017 at 20:12
 • Reply Jill

  Leuke spulletjes. Hier hebben we geen action, maar een La Curacao. Ook een soortgelijke winkel en ik vind het heerlijk om er rond te snuffelen.

  mei 12, 2017 at 20:15
  • Reply Sanne

   Klinkt ook goed, en ook goedkoop? Ja zulke winkeltjes ik ben er dol op. 😉

   mei 12, 2017 at 20:21
 • Reply cindel

  De action is denk ik inderdaad bij half Nederland wel favoriet 😀 Zelf ben ik ook wel een beetje een fan hahaha Eigenlijk kan je beter niet de action in gaan. Want ook al ga je naar binnen terwijl je niks nodig heb, toch kom je met spullen thuis ;P

  mei 12, 2017 at 21:57
 • Reply Laura

  Ik hou ook heel erg van Action! Als student komen luxeproducten meestal pas op de laatste plaats, dus soms is het toch leuk om in deze winkel iets leuks aan een mooie prijs te kopen.

  mei 12, 2017 at 22:29
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat een leuke aankoopjes! Ik ben dol op de action en vind vooral die bloemen heel erg leuk!

  mei 12, 2017 at 22:50
 • Reply Mieke | mieksmind

  Die kunst bloemen zijn altijd handig voor op de foto! Dat wil ik ook nog eens bij gaan halen want ik heb nu maar 2 verschillende

  mei 12, 2017 at 23:53
 • Reply Merel

  Mooi wat je kocht
  Wist niet dat je nog blogde

  mei 13, 2017 at 23:34
 • Reply Merel

  Mooi wat je kocht
  Wist niet dat je nog blogt

  mei 13, 2017 at 23:35
 • Reply Saskia

  Leuke aankopen. De Action blijft leuke spulletjes hebben<3

  mei 14, 2017 at 10:52
 • Reply Angelique

  Leuke koopjes hebben ze altijd bij de action, goed dat je op je geld let! Die verpakking van de parfum ziet er zo mooi uit.

  mei 14, 2017 at 11:24
 • Reply Miryam

  Ik hou van de Action! Wat een leuke dingen. De drinkbeker wil ik nog graag hebben!

  mei 15, 2017 at 22:00
 • Reply shirah

  Oe die fles lijkt mij handig! Ik ben benieuwd of hij niet lekt.

  mei 16, 2017 at 20:14
 • Reply Vlijtig Liesje

  Geweldig allemaal. De bloemen, de haarspeldjes…. Wat toevallig ook dat ik vanmiddag naar de Action moet. Die dingen gaan meteen op mijn lijstje!

  mei 17, 2017 at 10:49
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.