Disclaimer

My Story San’s Life

My Story San’s Life maakt zelf haar eigen foto’s. Daardoor mogen deze foto’s niet gebruikt worden zonder toestemming. Nee ze mogen ook niet gedeeld worden op de verschillende social media kanalen. Alleen My Story San’s Life mag haar eigen foto’s delen op deze blog of haar social media kanalen.

My Story San’s Life schrijft zelf haar eigen teksten. De teksten mogen niet overgenomen worden zonder toestemming.

Elk lactosevrije receptje is trouwens bedacht door mijzelf. Ik hou nu eenmaal er niet van om receptjes te zoeken op het internet of om een boek te lezen. Zo bedenk ik liever iets zelf. Daardoor ben ik echt een creatieve kok. Tja en soms maak ik wel eens de raarste dingen.

My Story San’s Life is niet aansprakelijk voor als je een receptje klaar maakt. Dit is op eigen verantwoordelijkheid. 

Het kan al eens voorkomen dat de receptjes niet helemaal kloppen. Natuurlijk kijken we alle receptjes zorgvuldig na. Maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld tegen sommige producten niet tegen kan. Daar zijn we niet aansprakelijk voor! En ook niet als je je pijn doet in de keuken of je verbrand. Ik zet het er maar bij want je weet maar nooit.

My Story San’s Life is ook niet aansprakelijk voor derde en andere schade ongevallen! Kortom we zijn niet aansprakelijk.

Samenwerkingen/ Reviews

Je mag mij altijd contacteren voor een samenwerking. Ik maak liever zelf foto’s en schrijf zelf de tekst. Alles gebeurt volgens de wet van de reclame commissie. Zo zal er bij staan dat dit artikel gesponsord is. In het begin van het artikel zal je al merken dat het gaat om een gratis product, advertorials of andere gesponsorde artikelen. Deze artikels herken je aan de foto’s met de tekst: gesponsord. Zo is het voor iedereen duidelijk dat dit een gesponsord artikel is of niet. Onderaan het artikel zal je de tekst: Dit artikel is gesponsord door bedrijf X met een gratis product vinden. Elke samenwerking zal mijn eigen mening zijn over dit product. Het kan zo wel gaan om een positieve mening als een negatieve mening.Ik vind eerlijkheid het belangrijkste op een blog!

In de gesponsorde artikels vind je trouwens ook de no-follow linkjes zoals het moet van google. Ik doe niet mee aan do-follow. Wil je een do-follow link? Contacteer mij dan niet!

De andere artikelen en zelf gekochte producten.

Elk artikel word door mijzelf geschreven. Momenteel ben ik ook niet opzoek naar een gastblogger… In elk artikel zal je zelfgemaakte foto’s vinden. Plus ik geef graag ook mijn mening over leuke dingen zoals producten die ik zelf heb gekocht. Dit kan een positieve mening zijn maar ook een negatieve mening. Daardoor vind je genoeg afwisseling op deze blog.

Share on
error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.