Persoonlijke Verhalen

De Fall tag, ik ben dol op de herfst

fall tag

Ik ben dol op de herfst, de bladeren aan de bomen hebben dan zo een mooie kleuren. Vergeet niet de paddenstoelen waar ik zo dol op ben. De eekhoorntjes die je regelmatig ziet tijdens een wandeling. Een gezellige herfstwandeling kan zo romantisch zijn. Of gewoon gezellig met Diezel spelen tussen de bladeren. Tja ik ben een enorme fan van de herfst. Ik was zo blij toen ik genomineerd werd voor de fall tag door Sweet & nice things.

De Fall tag die je echt in de herfst moet doen.

Door deze tag in te vullen leer je mij als blogger achter deze blog nog wat beter kennen.

Natuurlijk heeft deze tag wel een paar regels:

 • De tag als badge en de regels in je blogpost. Natuurlijk moet je de persoon die jouw genomineerd heeft ook linken.
 • Beantwoord de 10 vragen met herfstgerelateerde antwoorden. Alleen heb ik maar 9 vragen gekregen. Als iemand weet van wie deze tag is, zet het dan in de comments.
 • Plus ik moet 5 bloggers taggen om deze tag in te vullen.

De vragen vind je hier onder en mijn super leuke antwoorden.

Wat is je favoriete herfst outfit?

Mijn favoriete herfst outfit zijn vooral mijn zwarte truien met bling bling er op. Meestal zijn het kleine steentjes die een beetje glinsteren. Ik hou van zulke truien in de herfst. Nee voor mij geen felle kleuren in de herfst.

Wat is je favoriete herfst drankje?

Mmm misschien kan je dit al raden? Warme chocolade melk met marshmallows is echt mijn favoriete drankje. Doe daar nog een stukje chocolade bij, zalig gewoon.

Heeft jullie familie bepaalde herfst tradities? zo ja, welke?

Helaas niet en dat vind ik eigenlijk soms wel jammer…

Welke activiteiten en evenementen vind je leuk om te doen in de herfstmaanden?

De herfstwandelingen, de kerstmarktjes (die dan al een beetje beginnen), de rommelmarktjes die binnen zijn of iets met lichtjes zoals bijvoorbeeld Putteke Winter.

Wat is je favoriete herfst geurkaars?

Mijn favoriete herfst geurkaars is er eentje met vanille of kokos. Ik vind die geuren beter ruiken in de herfst dan bijvoorbeeld in de zomer.
rode paddenstoel

Vertel eens iets over je favoriete herfst herinnering.

Mijn favoriete herfst herinnering draait om Diezel. Zes jaar geleden was Diezel een puppy en toen gingen we regelmatig naar de hondenschool. Elke zondag ochtend en donderdag avond volgden we les. Ik weet het eigenlijk nog heel goed. We gingen op donderdagavond naar de hondenschool, toen de bladeren van de bomen vielen. Hij had zoiets nog nooit gezien. We waren les aan het volgen en mijn puppy besloot om lekker te rollen in de bladeren. Hij vond de bladeren interessanter dan de les. Ja dat moment vergeet je niet als baasje. Ik heb toen echt zitten lachen. Het is één van mijn mooiste herfst herinneringen.

Een andere herinnering is dat ik Diezel mocht gaan halen op 01 oktober in het asiel. We reden toen maar liefst 3 uurtjes maar dat vonden we niet zo erg. We vonden allemaal dat Diezel zo schattig was en die moest natuurlijk mee naar huis. Een leven zonder Diezel kan en wil ik mij eigenlijk niet voorstellen. 

Wat zijn je favoriete herfst films?

Herfst films? Ik kijk eigenlijk niet zoveel films eerder naar serie’s. In de herfst kijk ik bijvoorbeeld graag naar Empire, Reign of Scandal.

Wat is je favoriete herfst snack?

Herfst snack? Telt een stukje chocolade ook? Het liefst eet ik chocolade cake of een stukje chocolade.

Als je Halloween viert, wat is het beste kostuum dat je ooit gedragen hebt?

Een paar jaar geleden vierde ik wel eens Halloween met vrienden. Zo verkleedde ik mij als een duiveltje (ja een rood pakje, het was een kort kleedje) met van die duivelse oortjes en een staart. Super grappig want die duivelse oortjes gaven ook nog eens licht. Oh en ik had ook nog een staf. Ja dat vond ik toen wel een grappige outfit. Een andere outfit was eentje van een tuning babe maar die vond ik zelf niet zo leuk. 

Ik vond het echt leuk om deze fall tag in te vullen.

De vragen waren gemakkelijk en super leuk om in te vullen. De genomineerden voor deze tag zijn Debby Iedereen mag trouwens deze fall tag invullen.

Natuurlijk heb ik ook nog een vraag voor jouw: Wat is het beste kostuum dat je ooit hebt gedragen met Halloween?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

13 Reacties

 • Reply Tania

  Heb deze tag ook gedaan. Zo leuk. Heb me nog nooit voor Halloween verkleed

  december 2, 2017 at 08:40
 • Reply Jamey

  Leuke tag hoor! Het leukste aan de herfst vind ik ook het lekker aansteken van geurkaarsen.

  december 2, 2017 at 08:44
 • Reply Josan

  Ik houd ook van Reign! Wie is je favoriete hoofdrolspeler? En waarom is dat specifiek herfst kijkvoer? Warme chocolademelk met marshmallows lijkt me nogal plakkerig 🙂

  december 2, 2017 at 08:50
 • Reply Linda Meester

  Ik ben in het verleden met Halloween wel eens in een lange zwarte jurk met pruik gegaan. Ik voelde me warempel zelfs mooi

  december 2, 2017 at 09:17
 • Reply Mirjam

  Alle seizoenen zijn leuk, maar de herfst is mijn favoriet. Moeder Natuur maakt er elk jaar weer iets moois van. Ik heb nog nooit Halloween gevierd, zelfs geen pompoen uitgesneden.

  december 2, 2017 at 09:24
 • Reply Mirjam

  Ik ben ook gek op de herfst, moeder natuur weet er altijd weer iets moois van te maken. Ik ga dan ook graag naar buiten om te wandelen en dan vind ik van alles om later weer te gebruiken voor een leuke decoratie. Ik heb nog nooit Halloween gevierd, dus ook niet verkleed voor Halloween 😉

  december 2, 2017 at 09:51
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Leuke tag, wij hebben zelf nooit Halloween gevierd dus ik heb geen beste kostuum haha. Chocola lust ik ook wel, heerlijk 🙂

  december 2, 2017 at 10:18
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik heb niet echt een favoriet herfstdrankje of zo. Ik drink altijd graag kersenthee.

  december 2, 2017 at 12:22
 • Reply Manon

  Wij hebben ook geen bepaalde tradities tijdens de herfst. Leuke tag is dit!

  december 2, 2017 at 12:31
 • Reply Miriam-sweet & nice things

  Graag gedaan.
  Super leuke tag!
  Ik ben nog nooit verkleed gegaan met Halloween 🎃

  december 2, 2017 at 19:13
 • Reply Saskia

  Wat een leuke vragen! Ik hou echt van de herfst<3

  Ik heb nooit een Halloween kostuum gehad..

  december 2, 2017 at 20:03
 • Reply Evelyne

  Leuke tag! Een halloweenkostuum draag ik niet, want ik hou niet zo van Halloween. Het schrikt mij af. Bah, nee. Dat mag voor mijn part gerust verdwijnen.

  december 3, 2017 at 13:25
 • Reply Melissa Van Lommel

  Ik vind de herfst echt geweldig om te fotograferen! Echt prachtig! Vooral die periode tussne herfst en winter nu, met van die mistige ochtenden. ♥️

  december 3, 2017 at 22:43
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.