Persoonlijke Verhalen

Liefde vinden op je dertigste? Deel 3!

liefde vinden

Ik vergelijk daten en liefde vinden nog steeds met een soap dat je wel eens ziet op tv. Zo vind ik daten aan de ene kant spannend maar aan de andere kant ook best vervelend. Ja echt waar je leert wel nieuwe mensen kennen maar elke keer moet je een deel vertellen van je verleden, je dromen, je vrije tijd en je werk. En over het eerste wil ik eigenlijk ook niet te veel vertellen op een eerste date. Ik dwaal een klein beetje af van mijn verhaal rond het daten en de liefde vinden. Deel 1 en deel 2 kan je trouwens hier na lezen moest je het gemist hebben. Vorige week vertelde ik je al dat ik ja had gezegd tegen die knappe man. Want die knappe man was trouwens geheel mijn type. Zo kon je ook lezen dat ik heel veel zenuwen had en geen kleren kon uit kiezen voor de date. Vandaag kom je te weten of de knappe man aanwezig was en hoe het eerste afspraakje is geweest.

Liefde vinden op je dertigste, daten en zoveel zenuwen.

Zaterdagavond was ik op weg naar Hasselt met de auto. Op dat moment had ik zoveel zenuwen dat ik gewoon buikpijn kreeg. Ik had nog nooit zoveel zenuwen gehad voor een date en eigenlijk was het nog geen echte date. Want die knappe man noemde het eerder een “vriendschapsdate”. Daardoor kon ik eigenlijk al snel beslissen om ja te zeggen. Maar eerst twijfelde ik nog om thuis te blijven, te doen alsof ik ziek was en nog vele meer. Ik bedacht verschillende smoesjes in mijn hoofd maar ja toen zat ik al in de auto. Toen kon ik eigenlijk niet meer terug. Maar toch wou ik op dat moment heel hard weg rennen. Ik heb tot nu toe nog geen idee waarom ik dit wou doen. Misschien kwam het gewoon door de zenuwen?

Daar aangekomen op het afspraakje kreeg ik nog meer zenuwen. Dat vond ik best vervelend eigenlijk.

Maar toen we elkaar zagen begonnen we automatisch te babbelen. Zo babbelde hij wel iets te veel over zijn verleden. Ja dat viel mij eigenlijk wel op. Misschien was het zijn manier om zo duidelijk te maken: “ja ik heb bagage en je zult mij zo moeten aanvaarden”. Zo kwam het toch een beetje over op mij. Ik wou eigenlijk op dat moment niet zoveel vertellen over mijn verleden. Natuurlijk vertelde ik wel dat ik terug woonde bij mijn moeder na een relatie van bijna 4 jaar. Hij vertelde ook dat hij een kind had. Ja dat vond ik wel even wennen. Ik had nog nooit een date gehad met iemand die een kind had. Zo heb ik ook geen partner gehad die een kind had. Ja dat voelde wel even raar op dat moment. Want als ik verder wou met hem dan moest ik hem wel een beetje kunnen delen. Maar eigenlijk zag ik daar nog geen problemen in.

De date viel eigenlijk goed mee want voor we het allebei besefte was het al bijna 03.00 s’nachts.

Ik had nog nooit zo lang met iemand gebabbeld. De meeste mannen waar ik vroeger mee date die babbelde eigenlijk niet zoveel. Ja dat vond ik eigenlijk niet zo leuk. Eindelijk iemand die ook eens terug babbelt en dat vond ik wel leuk. Ik vind het namelijk erg vervelend als ik altijd zelf aan het woord bent. Eigenlijk had ik ook helemaal geen schrik moeten hebben om te daten en liefde vinden. Ja ik vond de date echt leuk met deze knappe man. Toen wij afscheid namen gaf hij mij nog een kus op de mond. Eerlijk gezegd vond ik dat veel te snel gaan na mijn lange relatie. Maar aan de ene kant voelde ik wel de hartstocht en de passie die ik miste in mijn vorige relaties.

Na de date ging ik rustig naar huis.

We babbelden nog een beetje verder via fb. Hij vond de date ook super leuk en wou mij graag terug zien. Wat denk jij nu dat er na de date is gebeurd? Heb ik terug met hem afgesproken? Of was ik liever toch eerder alleen? Dat antwoord kan je volgende week zondag in een nieuw artikel lezen op deze blog.

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

7 Reacties

 • Reply Ellen

  Wat een leuke blog! Ben benieuwd wat je uiteindelijk hebt gedaan.. leuke cliffhanger !

  juli 11, 2017 at 21:14
  • Reply Sanne

   Dankjewel, volgende week zondag kan je het vervolg lezen. 😉

   juli 11, 2017 at 21:27
 • Reply Jessica

  Wat leuk dat je zo je date vertelt! Zo kunnen we een beetje met je mee leven haha… Hmm ik vind het wel een raadsel wat je hebt gedaan… Ik twijfel, misschien teveel bagage, een kindje….. maar wel zitten babbelen tot 3 uur…. hmmmm

  juli 11, 2017 at 22:03
 • Reply Karen - Dressing in Labels

  Ik ben echt zo benieuwd hoe dit afloopt. Hoe ouder ik word, hoe minder ik zin krijg in daten eerlijk gezegd;

  x Karen

  juli 11, 2017 at 23:06
 • Reply Priscilla

  Ik kan me goed voorstellen dat je even moet wennen aan ’t idee dat je date een kind heeft. Dat is natuurlijk iets dat je voor jezelf moet afwegen, of je daar ook klaar voor bent want zijn kind (en verleden) krijg je er gratis bij. Toch denk ik dat je wel weer met hem af hebt gesproken… gewoon om te kijken waar ’t schip strandt.

  juli 12, 2017 at 11:44
 • Reply Dyonne Bakker

  Ben benieuwd naar het vervolg. Je maakt het elke keer wel spannend hoor haha. Ik snap dat je het lastig vindt dat hij een kind heeft, maar ik denk ook dat je hem wel heel leuk vond en nog een keer hebt afgesproken 🙂

  juli 12, 2017 at 16:19
 • Reply Cassandra

  Lijkt mij ook behoorlijk spannend om weer opnieuw te beginnen met daten, wat zeg ik je.. ik zou dan voor het eerst daten haha!

  juli 25, 2017 at 07:26
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.