Persoonlijke Verhalen

Liefde vinden op je dertigste? Deel 5!

dertigste

Liefde vinden op je dertigste is eigenlijk een vaste rubriek geworden op deze blog. Daar ben ik eigenlijk wel blij om want ik geloof dat echte liefde wel bestaat. Daten is nog steeds spannend vind ik zelf. Vooral na die eerste date met die knappe man werd het eigenlijk nog spannender. Ik leerde hem nog iets beter kennen. Waardoor ik besloten heb om hem misschien wel een kans te geven. Maar of het echt zo is kom je natuurlijk te weten in deze nieuwe blogpost. De andere delen van liefde vinden op je dertigste, kan je hier na lezen.

Vorige week vertelde ik je dat mijn date mij kwam halen in liefde vinden op je dertigste.

Toen hij gearriveerd was veranderde ik een klein beetje onze plannen. Zo wou ik vooral weten wat voor man hij eigenlijk was. Daarom besloot ik al snel om gewoon thuis te blijven op ons terras. Als ik heel eerlijk ben was dit eigenlijk iets te gedurfd. Want ik koos er voor om met een vreemden eigenlijk thuis af te spreken. Nooit doen tenzij je een hond hebt zoals Diezel, grapje. Maar dit was natuurlijk een super groot risico dat ik nam. Maar de eerste date voelde heel goed eigenlijk. Ja ik was enorm onder de indruk van die knappe man.

Ik wou die knappe man wel wat beter leren kennen. Gelukkig ging hij akkoord met de gewijzigde plannen. Daar was ik ook al onder de indruk van. Wat zag hij er die dag goed uit. Mooi kapsel, een prachtig hemdje en een mooie broek had hij aan. Wat zag hij er knap uit. Ik zag toen echt wel dat hij moeite had gedaan voor mij. Dat vond ik toen eigenlijk wel heel leuk.

Toen we eindelijk zaten op het terras, begonnen we wat te babbelen.

Diezel was zoals altijd super enthousiast. Normaal heeft Diezel een hekel aan mannen. Maar bij deze knappe man had hij dat niet. Misschien was dat wel een beetje een teken? We begonnen een beetje te babbelen. Hij vertelde over zijn kind, wat meer over zijn verleden en zo kwam ik nog wat meer te weten over die knappe man. Zijn karakter lijkt wel een beetje op het mijne. Daar was ik wel een beetje verbaasd over. Hij is een flapuit net zoals ik, heeft een hekel aan mensen die bedriegen of er mee spelen (met andere woorden een player) en is heel eerlijk. Ik vond het knap dat hij daar eerlijk voor uit kwam. Zo vertelde hij ook dat hij helemaal niks te verbergen had. Hij vertelde het liefst alles in ene keer om dan te ontdekken of ik wel de one ben. Ja ook deze knappe man is misschien wel een beetje een romanticus. Hij haat ook wel leugens en vertelt het liefst de waarheid. Dat vond ik wel heel positief klinken.

Maar ik was nog niet helemaal overtuigt.

Op dat moment begon ik eigenlijk veel te hard na te denken toen mijn date naar huis was. Het klonk een beetje te positief vond ik op dat moment. Ik begon al snel een klein beetje daar over te twijfelen. Die dag was gewoon geweldig we hebben samen gelachen, gebabbeld en met Diezel gespeeld. Ik had die dag een perfecte dag met die knappe man.

Wat als die knappe man gewoon de waarheid zei. Maar daar moest ik zelf natuurlijk achter komen. Maar waarom begon ik dan te twijfelen? Misschien had ik al te veel meegemaakt in het verleden. Wou ik deze knappe man eigenlijk wel een kans geven? Wat denk je zelf, heb ik deze knappe man een kans gegeven? Of zijn we gewoon vrienden gebleven? Mijn antwoord kan je volgende week zondag lezen in een nieuwe blogpost over liefde vinden op je dertigste.

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

28 Reacties

 • Reply Sherry

  Ik ben erg benieuwd. Spannend hoor.
  Je kunt beter iemand bij je thuis uitnodigen en een camera ophangen en in case je grote hond erbij meenemen. Hihih.

  juli 23, 2017 at 11:07
  • Reply Sanne

   Hahaha ik zie het al voor mij met al die camera’s πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 10:52
 • Reply Emma

  Wat kan jij goed vertellen! Ik zou eigenlijk niet durven afspreken bij mij thuis op een eerste date… Ben nu wel erg benieuwd hoe het verder gegaan is.

  juli 23, 2017 at 14:42
  • Reply Sanne

   Het was geen eerste date, eerder een 2e date. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 10:52
 • Reply Evelyne

  Ik begrijp je angst ergens wel. Ik ben zelf ook zo’n beetje achterdochtig. Nergens voor nodig soms, maar toch.. Ik zou zeggen doe het gewoon rustig aan en zie wat er gebeurt.. Wanneer je je er echt niet comfortabel bij voelt kan je nog altijd terugkrabbelen.

  juli 23, 2017 at 18:32
  • Reply Sanne

   Daar heb je gelijk in, soms moet je even aftasten. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 10:54
 • Reply Girls-Things

  Wat ontzettend leuk geschreven zeg! Ik ben erg benieuwd wat het geworden is….

  juli 23, 2017 at 20:29
  • Reply Sanne

   Dat lees je natuurlijk pas in deel 6. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 10:55
 • Reply T

  En en en?

  juli 23, 2017 at 20:44
  • Reply Sanne

   Het vervolg lees je pas in deel 6. Zo blijft het nog een beetje spannend. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 11:17
 • Reply Jasmijn

  Spannend hoor, ik ben erg benieuwd! Wanneer krijgen we een foto te zien πŸ˜‰

  juli 24, 2017 at 00:25
  • Reply Sanne

   Een foto zal ik niet plaatsen omwille van zijn privacy. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 11:18
 • Reply Mindel

  Geef het een kans en leg je vast lange lijst waar hij aan moet voldoen graag opzij! Hij is hij en die kun je leren kennen?

  juli 24, 2017 at 01:06
  • Reply Sanne

   Dat is waar en je kan nooit iemand veranderen of zijn of haar bagage πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 10:56
 • Reply Marco

  Wat een spaning .. en ook leuk om te lezen dat een vrouw het net zo eng vind als een man, en dat we naar de zelfde dingen kijken hihi succes met het vervolg groetje marco

  juli 24, 2017 at 08:24
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ja tussen mannen en vrouwen zijn niet zoveel verschillen hoor. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 11:18
 • Reply Judith

  Ik had bij eerste date met mijn die van de andere kant van het land moest komen, heel tof gezegd dat hij wel op de bank mocht als het laat zou worden.. dus tja. Hij is alleen nooit meer weggegaan hahaha

  juli 24, 2017 at 08:37
  • Reply Sanne

   haha zo leuk om te lezen. Hoe lang zijn jullie samen?

   juli 24, 2017 at 10:56
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Goed dat je hierover schrijft! Ik ben heel er benieuwd of het wat geworden is πŸ™‚

  juli 24, 2017 at 10:10
  • Reply Sanne

   Dankjewel, dat lees je volgende week zondag in deel 6. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 11:19
 • Reply About Fashion Life

  Leuk geschreven, ben erg benieuwd of jullie gewoon vrienden zijn gebleven of dat er meer bij is komen kijken! x A

  juli 24, 2017 at 14:20
  • Reply Sanne

   Dankjewel, dat kom je volgende week te weten in deel 6. πŸ˜‰

   juli 24, 2017 at 14:22
 • Reply Bianca

  Ik vind dit zo’n leuke rubriek om te lezen/volgen, kijk al uit naar deel 6!

  juli 24, 2017 at 19:21
 • Reply Merel

  Ben benieuwd!
  En misschien ben ik cynisch, maar mannen die er prat op gaan eerlijk te zijn en niks te verbergen te hebben, zijn vaak toch niet helemaal zo oprecht als ze doen voorkomen. Ik denk dat je gevoel je niet voor niks waarschuwde 😊 Maar goed ik wacht af tot het volgende deel!

  juli 25, 2017 at 00:13
 • Reply Fleur

  Weer een spannend einde! Ik word nu wel erg nieuwsgierig of dit wel goed gaat aflopen

  juli 26, 2017 at 15:44
 • Reply Jolanda

  Spannend hoor, ik ben wel heel benieuwd!

  juli 26, 2017 at 16:23
 • Reply Sofie

  Ik wat spannend zeg, ben erg benieuwd! Ik hoop in elk geval dat het die leuke man is zoals hij zegt.

  juli 26, 2017 at 21:35
 • Reply Sabine

  Meis als het goed voelt, moet je gewoon je hart volgen toch! Niet te veel twijfelen en na denken πŸ™‚

  juli 27, 2017 at 21:07
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiΓ«ren of opslaan.