Persoonlijke Verhalen

Liefde vinden op je dertigste? Deel 7!

liefde vinden

Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog eens blogde over mijn date. In deel 6 van deze reeks over daten op je dertigste vertelde ik je over mijn date die graag wou dat ik zijn kind ontmoette. Zo vertelde ik je ook over mijn twijfels omdat ik het veel te vroeg vond. Vroeger zag ik mij namelijk niet als een moeder voor een ander zijn kind. Nu ik vele ouder ben denk ik daar eigenlijk helemaal anders over. Ik ben eigenlijk op dat vlak enorm volwassen geworden. Maar nu wil je natuurlijk weten of ik zijn kind heb ontmoet?

Liefde vinden op je dertigste en zijn kind ontmoeten.

Ik was enorm aan het twijfel of ik wel zijn kind wou ontmoeten.

Een kind er bij hebben van een ander was voor mij een grote stap. Daarom dat ik zo twijfelde maar ik snapte ook wel dat het voor mijn date enorm belangrijk was. Hij zei tegen mij er moet namelijk ook een klik zijn tussen jouw en mijn kind. Zo had hij er ook wel een beetje schrik voor omdat ik geen kinderen heb. In het verleden had hij alleen relaties gehad met vrouwen die al kinderen hadden van andere relaties. Ik was voor hem toch een beetje anders zei hij tegen mij. Na een paar dagen nadenken besloot ik al snel om zijn kind te ontmoeten. Misschien was het wel te snel voor mij.

Op een woensdagavond reed ik met mijn klein autootje naar mijn date.

Ik had toen zoveel zenuwen om zijn kind te ontmoeten. Zo had ik ook een klein beetje schrik. Tegen mijn date vertelde ik dit natuurlijk ook. Gelukkig had hij daar wel begrip voor. Ik was eindelijk aangekomen, parkeerde mijn auto voor de deur en belde aan. Mijn date deed de deur open, gaf mij een kus en wat zag hij er weer knap uit. Hij had een strak bloesje aan, een jeansbroek en hij zag er gewoon te knap uit. Ja ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. We gingen al snel naar binnen om zijn kind te ontmoeten. In de zetel zag ik een verlegen kind zitten. Hij stelde ons voor aan elkaar en ik begroette zijn kind. Ja ik was toen even verlegen, voelde mij ook een beetje onwennig en zenuwachtig…

Ik babbelde gewoon tegen zijn kind.

We waren toen allebei verlegen maar mijn date ook. Toen ik keek naar hem zag ik een liefdevolle vader die trots was op zijn kind. Het was voor mij wel even aanpassen omdat ik mijn date moest delen. Maar eigenlijk verschoot ik toen van mijzelf want ik vond het helemaal niet erg. Ik zag eigenlijk wel een toekomst in ons en zeker met ons drietjes. Hij vroeg die avond aan mij of ik volgend weekend ergens mee naar toe wou gaan om zo zijn ouders te ontmoeten. Wow dat ging wel heel snel vond ik zelf. Maar aan de andere kant zag ik wel dat hij echt serieus met mij was. Totaal geen player die alleen maar één ding wilt van een vrouw. De ouders ontmoeten is eigenlijk een hele belangrijke stap in een relatie of als je date met iemand. Maar natuurlijk twijfelde ik daar weer een beetje over. Ik had ook enorm veel schrik voldeed ik eigenlijk wel aan hun eisen om met hun zoon te daten. Denk je dat ik zijn ouders al wou ontmoeten of niet?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

9 Reacties

 • Reply Lien

  Oeh ik kan me inderdaad voorstellen dat dat behoorlijk spannend was! Iemands kind ontmoeten is toch een heel grote en belangrijke stap! Dan weet je natuurlijk wel meteen dat het menens is 😉

  oktober 8, 2017 at 17:28
 • Reply Silkeblogs

  Oh, wat leuk om te lezen! Een grote stap, maar je hebt het er goed vanaf gebracht =D

  oktober 8, 2017 at 17:46
 • Reply Karen

  Ik zou het er ook moeilijk mee hebben om een vriend te hebben met een kind. Hou ouder je bent, hoe groter de kans natuurlijk.

  oktober 8, 2017 at 17:58
 • Reply Laura Martens

  Lijkt me inderdaad best lastig. Ik heb er zelf eigenlijk geen ervaring mee maar ik kan het me wel voorstellen. Doe vooral wat goed voor jou voelt!

  oktober 8, 2017 at 18:22
 • Reply Judith

  Ik vond het heel spannend om mijn dochter aan mijn vriend toen voor te stellen, maar gelukkig ging dat ook heel goed. Is een grote stap!

  oktober 8, 2017 at 18:32
 • Reply Marieke

  Ik kan me voorstellen dat dat inderdaad erg spannend is! Mijn vriend heeft ook kinderen en dat vond ik de eerste keer ook best heftig. Nu weet ik niet meer beter en ben ik helemaal dol op ze! Alles gaat heel natuurlijk gelukkig! Hebben jullie nu officieel een relatie?

  oktober 8, 2017 at 21:02
 • Reply Ilona

  Wat spannend Seg!
  En de ouders ontmoeten is ook altijd zo’n gedoe vind ik, maar beter direct voor de korte ‘pijn’ gaan en ze ontmoeten is het beste. Dat valt zeker wel mee!

  Ilona

  oktober 8, 2017 at 22:28
 • Reply Nicole Orriëns

  Mij lijkt het wat te snel eerlijk gezegd. Maar op zich mooi natuurlijk dat hij het serieus met je meent.

  oktober 9, 2017 at 06:59
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Wat snel allemaal. Ik zou daar denk ik bewust even mee wachten. Veel geluk!

  oktober 10, 2017 at 21:22
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.