Persoonlijke Verhalen

Liefde vinden op je dertigste?

liefde

Een tijdje geleden was ik terug alleen. Toen wou ik eigenlijk helemaal niemand leren kennen. Op dat moment zat ik er een beetje door heen. Ik voelde mij wel beter dan in de relatie met mijn ex. Het was eigenlijk zo een beetje een mix van alles. Je kent het misschien wel? Je maakt iets mee waardoor je anders gaat denken. Zo wou ik echt niemand leren kennen. Maar soms slaagt cupido toch een beetje eerder toe of juist niet. Ja vandaag vooral een heel persoonlijke blog over de liefde vinden op je dertigste.

Want liefde vinden op je dertigste kan dat eigenlijk nog wel?

Zo was ik enorm terughoudend naar andere mannen toe. In het begin dacht ik vooral alle leuke mannen zijn bezet of de vrijgezelle mannen zijn gewoon creepy en misschien wel een player. Misschien kwam die gedachte ook wel een beetje door de dingen die ik heb meegemaakt. Natuurlijk geloofde ik nog steeds in de echte liefde. Misschien had ik mijn echte liefde gewoon nog nooit gevonden. Oké dat klinkt misschien wel een beetje cru naar mijn vorige relaties toe. Maar voor mij waren sommige relaties niet een relatie om een toekomst mee te hebben. Met de echte liefde wil ik namelijk alles trouwen, kindjes, huisje je kent het wel… Op dat gebied ben ik namelijk een echte romanticus. Zo dacht ik ook helemaal niet aan daten of om andere mannen te ontmoeten. Maar die gedachte veranderde eigenlijk al heel snel.

Want onlangs begon een man tegen mij te babbelen op fb.

Ik had namelijk vorige keer interesse om te gaan naar een vrijgezellen fuif bij mij in de buurt. Daardoor had hij namelijk mijn profiel gevonden. Al snel verzond hij een vriendschapsverzoek waardoor ik even ging twijfelen. Want wat wou die persoon eigenlijk van mij? Na een paar babbeltjes vroeg hij mij al snel om eens af te spreken. Maar dat zag ik helemaal niet zitten. Ik was voorlopig toch liever alleen. Dus na een paar weken gingen we allebei apart naar de vrijgezellen fuif met onze vrienden. Die eerste vrijgezellen fuif vond ik eigenlijk niet zo leuk. De mannen waren toen eigenlijk een beetje te handtastelijk. Misschien kwam dat toen door mijn outfit. Geen idee maar goed we waren dus allebei op de vrijgezellen fuif. Ik was al een beetje later met mijn vrienden. Ik had al een paar berichtjes van hem gehad toen ik onderweg was…

Toen we eindelijk aankwamen aan de discotheek was ik super zenuwachtig.

We liepen al snel naar binnen om wat te dansen en nieuwe mensen te leren kennen. Op een gegeven moment was ik lekker aan het dansen tijdens de vrijgezellen fuif. Toen zag ik een man met een wit t-shirt hemdje. Ik herkende hem onmiddellijk van zijn profielfoto. Natuurlijk durfde ik niet op hem af te stappen… Waarom zou zo een knappe man interesse hebben in deze grijze muis? Hij was veel te knap voor mij. We hebben die avond wel een paar keer in elkaars buurt gestaan… Maar ik durfde niet op hem afstappen. Ik was toen ook veel te zenuwachtig… Zo zenuwachtig om iemand nieuw te ontmoeten had ik al jaren niet meer gehad. Op eens werd ik ook veel te onzeker over mijn eigen uiterlijk. Terwijl ik mijzelf eigenlijk heel mooi vind. De rest van de avond danste ik vooral met mijn vrienden…

Rond 03.00 ging ik al snel naar huis. Ik bekeek nog snel mijn berichtjes.

Toen zag ik dat hij had geprobeerd om te sturen naar mij in de discotheek. Helaas had ik daar geen goede ontvangst. Dus had ik een paar berichtjes gemist. Wat bleek nu? Hij durfde ook niet op mij af te stappen. Zo vertelde hij tegen mij dat hij even twijfelde of ik de juiste persoon wel was. Toen was hij nog naar buiten gekomen zag ik maar wij vertrokken helaas al op dat moment met de auto.Toen ik dat zag dacht ik oei wat nu? Op dat moment kreeg ik al opnieuw een berichtje… Hij vroeg al snel om zaterdagavond eens af te spreken. Hij stuurde naar mij geen date maar eerder een vriendschappelijk ontmoeting tussen 2 mensen. Ik was natuurlijk zoals altijd enorm aan het twijfelen om ja te zeggen. Wat denk jij antwoordde ik ja of eerder een nee? Het antwoord lees je volgende week in een nieuw artikel.

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

14 Reacties

 • Reply Natalie

  Moeilijk he? Ik ben nu 31 en vind het echt moeilijk om de juist persoon tegen te komen, de meeste op die leeftijd zijn al bezet of hebben al kindjes, echt niet gemakkelijk! Ik hoop dat je het een kans gegeven hebt 😉

  juni 25, 2017 at 12:20
  • Reply Sanne

   Ik vind het ook heel moeilijk. Ja en iemand vinden zonder kindjes is heel zeldzaam tegenwoordig.

   juni 26, 2017 at 19:57
 • Reply Fleur

  Ik hoop dat je ja hebt gezegd. Hij wil je graag ontmoeten en je vond hem zelf er in ieder geval al aantrekkelijk uit zien. Ik snap wel dat het spannend is, maar wie weet

  juni 25, 2017 at 13:11
  • Reply Sanne

   Ja het is eigenlijk wel spannend. Maar ik kan nog niks verklappen…

   juni 26, 2017 at 19:57
 • Reply Judith

  Ik vind dat hij het sympathiek oplost, misschien een kans waard? Overigens leerde ik mijn man ook pas met 36 kennen op fb..

  juni 25, 2017 at 14:15
  • Reply Sanne

   Toen pas je man leren kennen? Vond je dat eigenlijk niet erg?

   juni 26, 2017 at 19:54
 • Reply Nicole Orriëns

  Wat spannend zeg! Ik denk dat je ‘Ja’ hebt gezegd! En ik hoop het eerlijk gezegd ook. Dit is net een spannend feuilleton : )

  juni 25, 2017 at 14:15
  • Reply Sanne

   haha dankjewel, het was ook wel een beetje een soap 😉

   juni 26, 2017 at 19:53
 • Reply Karen - Dressing in Labels

  Veel succes met je toekomstige date/afspraak indien je ja gezegd hebt. ik denk trouwens van wel. Hopelijk hebben jullie het gezellig.

  x Karen

  juni 25, 2017 at 20:03
  • Reply Sanne

   Dankjewel om mee te denken. Het vervolg kan je volgende week zondag lezen.

   juni 26, 2017 at 19:50
 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik herken je wel op bepaalde punten. Ik ben nu inmiddels ook weer ruim een half jaar vrijgezel na 4,5 jr relatie en door wat je meegemaakt hebt ben je wat voorzichtiger ofzo. Maar leuk dat hij in ieder geval wel initiatief toont, ik zou gewoon afspreken. Wat heb je te verliezen? je hebt hem al eens gezien in ieder geval ook al heb je niet gekletst

  juni 25, 2017 at 21:09
  • Reply Sanne

   Dat is wel waar natuurlijk maar toch heb ik nog altijd die schrik om gekwetst te worden…

   juni 26, 2017 at 19:48
 • Reply Liset

  Spannend hoe dit afloopt! Ik ben benieuwd of het klikt tussen jullie. Misschien wel de moeite waard op af te spreken.

  juni 26, 2017 at 10:42
  • Reply Sanne

   Nog even wachten en dan kan je het lezen. 😉

   juni 26, 2017 at 19:40

  Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.