Donderdag Tag Dag

Mag ik ff zeiken tag, super leuke tag

mag ik ff zeiken

Het is weer donderdag en dat betekend natuurlijk dat er weer een leuke tag online komt op de blog. Je hebt tegenwoordig zoveel keuze in tags. Deze keer koos ik wel een heel aparte tag uit. Deze tag is eigenlijk gewoon een zeik tag. Ja echt waar de tag noemt “mag ik ff zeiken” en is bedacht door Mariska. Soms heb je van die dagen dat je gewoon even wilt zeiken.

Mag ik ff zeiken op deze donderdag?

Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zoveel zin heb om te zeiken. Tja ik ben namelijk bijna altijd vrolijk en een positieve persoon. Problemen lach ik weg met een knikje. Ik vind het ook veel te leuk om positiever te zijn dan altijd maar negatief. Deze blogpost schrijf ik dan ook met een grote knipoog en een portie humor. Hier onder vind je alvast de vragen en mijn super leuke antwoorden.

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Aan mensen die voor schuiven aan de kassa. Dat vind ik eigenlijk het verschrikkelijkste. Zo sta jij al meer dan 10 minuten te wachten in de rij aan de kassa. Er zijn dan mensen die proberen voor te kruipen. Natuurlijk gaat dat niet en dat laat ik duidelijk merken. Ik probeer dan altijd op een vriendelijke manier aan te tonen dat ik hier al eerder stond. Soms begrijpen ze het wel maar niet allemaal hoor. Ja dan kan ik mij echt ergeren.

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Wat ik ontzettend irritant vind als je gehaast bent dat er op dat moment een tractor voor mij rijd. Meestal kan ik die tractors niet eens voorbij steken. Tja dat is het leven als je woont op het platteland. Soms doe ik 10 minuten over één baan. Ja en dat vind ik ontzettend irritant. Bij mij moet alles heel vlot gaan. Ik hou gewoon niet van getreuzel op de baan.

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Euh daar moet ik eigenlijk even over nadenken. Welk eten vind ik eigenlijk goor? Dan denk ik vooral aan spruitjes, witloof en asperges. Nee deze 3 groentes lust ik echt niet. Als kind had ik er een hekel aan maar nu nog steeds hoor.

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?

Over zeuren? Eigenlijk geen idee. Tot nu toe ben ik super gelukkig en straal ik alleen maar positieve dingen uit. Nee voor mij geen gezeur vandaag en dat in een zeik tag…

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Artiest geen idee? Maar als ik muziek moet kiezen dan is het helaas toch slager muziek. Sorry voor de fans die het wel leuk vinden. Zo vind ik carnaval muziek ook niet leuk.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

De rottigste klusjes in huis? Mag het ook buitenhuis zijn? Dan is het vooral Diezel zijn speelgoed opruimen en zijn behoefte opruimen. Dat vind ik vooral smerig en het stinkt. Eigenlijk alles buitenhuis vind ik niet zo leuk. Bijvoorbeeld de tuin proper maken, nee ik heb helaas geen groene vingers. Mijn moeder heeft dat wel, zij kan uren werken in haar tuin. Maar dat is niks voor mij.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Waaraan stoor ik mij op een blog? Als de layout te veel kleuren heeft van een blog. Ik hou eerder van een simpele layout en liefst niet te druk. Als er te veel foto’s worden gebruikt in één artikel en te weinig tekst. Zo vind ik het leuk om lange artikels te lezen. Natuurlijk moeten de foto’s ook heel mooi zijn.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Ik vind Vlaamse soaps echt verschrikkelijk om te volgen. Nee voor mij geen familie en ook geen thuis. Ik ben gewoon geen fan van de Vlaamse tv denk ik. Zo volg ik vooral Engelse series en films. Ik kijk op dit moment naar Grey’s Anatomy, Heart of Dixie en nog andere series. Eigenlijk volg ik veel te veel series. Gelukkig kan ik ze allemaal opnemen en in mijn vrije tijd kijken.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?

Ik denk vooral dan aan mascara. Tot nu toe heb ik nog steeds geen geschikte mascara gevonden. Ik vind het heel moeilijk om eentje te vinden die geschikt is voor mijzelf. Mijn ogen tranen nog al eens en dan loopt al die mascara uit. Wat echt niet leuk is… Het lijkt dan vooral dat iemand mij geslagen heeft. Wat natuurlijk niet zo is maar het is echt geen zicht…

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Waar over zal ik dan nog eens zeiken? Hihi het blijft toch een grappige mag ik ff zeiken tag hoor. Soms moet je als mens gewoon even alles loslaten… Ik ben het vooral beu om thuis te wonen. Het is echt niet fijn meer om bij mijn moeder te wonen. Ik moest dit gewoon even vertellen en ja het lucht op. Begrijp mij niet verkeerd. Ik ben heel dankbaar dat ik mag thuis wonen hoor. Maar te veel regels daar kan ik helaas niet zo goed mee om… Waar wil jij even over zeiken?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

11 Reacties

 • Reply Yova

  Zeiken vind ik niet zo best. Maar jij zit ook ermee Sanne. Hebben wij ook wel.
  Maar ik praat liever niet erover. Ik heb zoveel dingen aan mijn hoofd. Sommige tags is niet zo best voor jou. Heel goed dat je eruit gooit op je blog.

  juni 29, 2017 at 07:28
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik heb een hekel aan de eyeliner. Maar dat komt omdat ik er zelf niet mee overweg kan haha

  juni 29, 2017 at 10:17
 • Reply Ellen

  Zo grappig om te lezen dat je een hekel hebt aan mascara, ik kan niet zonder!

  juni 29, 2017 at 19:00
 • Reply Nesrin

  Een hele leuke tag. Heb je mascara van Essence geprobeerd? Very budget en heel fijn, ik kan niet zonder! Ik heb de zwart met paarse letters.

  juni 29, 2017 at 21:27
 • Reply Maryke

  Die trekker! JAAAH! Irritant 🙂 leuke blog

  juni 29, 2017 at 22:12
 • Reply Judith

  Ik vind het heerlijk om af en toe even te zeiken. Ik vind dit wel een leuke voor de zomer! Oh en als we toch aan het zeiken zijn, ik vind een disclaimer dat de tekst met een knipoog is terwijl het al duidelijk is in de titel heel erg overbodig. Helaas lees ik het echt op elk blog.

  juni 29, 2017 at 22:21
 • Reply Amylia

  Ooh mascara is net mn favoriet! probeer Urban Decay eens?

  juni 29, 2017 at 22:58
 • Reply MC Kleuver

  Heerlijk om te lezen. Ik kan heel goed mopperen, daarom heb ik verschillende namen die tegen mij worden gezegd: Grumpy, Gargamel en ga zo maar door. Meestal lach ik erom.

  juni 30, 2017 at 08:53
 • Reply Nicole Orriëns

  Oh mensen die voorkruipen vind ik ook zo erg! En dat doen ze vaak ook nog alsof ze het niet door hadden en dat jíj raar bent als je er iets van zegt. Dat vind ik nog wel het ergste.

  juni 30, 2017 at 09:01
 • Reply Sofie

  Haha wat een leuke tag! Ik kan echt niet overweg met wenkbrauw producten, maar dat is ook omdat mijn wenkbrauwen gewoon heel raar zijn, haha.

  juni 30, 2017 at 11:08
 • Reply esther

  Oh wat leuk en wat zou ik dit eens moeten doen. Zeiken doe ik vaak in mijzelf of binnenskamers. Ik moet het er uit gooien, minder braaf zijn…zal ik?

  juni 30, 2017 at 23:26
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.