Blog

Nieuwe layout en nieuw logo voor My Story San’s Life

nieuwe layout

Vorige week was ik de hele week op zoek naar een nieuwe layout. Helaas voor mij vond ik geen geschikte layout. Want de meeste layouts vond ik te duur of gewoon niet zo mooi. De goedkoopste thema’s zijn meestal niet zo mooi of hebben weinig widgets en plugins. Dus ben ik op zoek gegaan tussen de thema’s die ik ooit al eens had aangekocht. Maar één thema had ik blijkbaar nog nooit gebruikt.

Een nieuw thema en een nieuw logo.

Het nieuwe logo is echt wel helemaal mijn ding. Het straalt een beetje creatief uit maar ook aan de andere kant een beetje klassiek. Zoals je kan zien is het eigenlijk een heel simpel logo. Maar toch heb ik er twee dagen aangewerkt. Tja ik ben nu eenmaal een perfectionist in eigenlijk bijna alles. Maar dat geef ik zelden toe…

Mijn nieuwe layout is eigenlijk een oud thema dat ik ooit al eens had aangeschaft.

Aan de ene kant wou ik een nieuwe layout aanschaffen. Ik bladerde door een paar websites. Toen vond ik een andere mooie layout maar de prijs vond ik veel te duur. 54 dollar voor een thema is gewoon echt te duur voor mij en mijn portemonnee. Natuurlijk zou ik mijn spaarpotje kunnen aanspreken maar dat geld is eerder bedoeld voor noodgevallen en als ik eindelijk een huisje heb gevonden. Dus besloot ik al snel om eens te kijken naar de thema’s die ik ooit had aangeschaft. Maar blijkbaar heb ik één thema nog nooit gebruikt. Dus dat was eigenlijk wel handig.

Onder mijn logo heb je 3 afbeeldingen staan met 3 vaste rubrieken er in.

In de linkse afbeelding zie je persoonlijke verhalen staan. Persoonlijke verhalen zijn vooral verhalen over het daten, het terug wonen bij je ouders of de stap om alleen te gaan wonen. Lifestyle zie je dan weer staan in het midden en daar valt alles onder over hotspots, lactose intolerantie, receptjes, leuke uitstapjes en nog vele meer. Als ik alleen woon wil ik daar graag nog een nieuw onderwerp aan toevoegen zoals interieur. Rechts zie je dan weer een afbeelding met de tekst Sanne Wandelt er in. Ik maak dagelijks een wandeling met Diezel maar soms maken we ook lange afstandswandelingen. Dit zijn dan vooral wandelingen van boven de 5km. Dus alles over het wandelen vind je onder dat kopje…

Na de drie afbeeldingen (kopjes), kan je gewoon de blogs lezen als je klikt op lees meer. In de sidebar kan je een stukje na lezen over mijzelf, onze socialmedia kanalen en kan je de laatste berichten nog eens lezen. Onderaan vind je trouwens gewoon een footer met een 2e menu, copyright info en de verschillende social media kanalen.

Nu ben jij ook weer een beetje op de hoogte van de nieuwe layout. Wat vind je zelf van deze nieuwe layout?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

8 Reacties

 • Reply Lodi

  Mooi hoor. Ik zie mezelf niet snel van thema veranderen. Maar deze is erg mooi

  november 2, 2017 at 19:19
 • Reply Natalie

  Leuk gedaan met die vintage bloemen erbij, geeft een mooi en persoonlijk effect!

  november 2, 2017 at 20:21
 • Reply Jill

  Ik vind je logo mooi geworden; opvallend maar wel rustig. Ik ben altijd wel van de rustige lay-outs.

  november 2, 2017 at 22:28
 • Reply MC Kleuver

  Heel erg mooi logo. Ook je site ziet er goed uit. Alles weer met de puntjes op de i. Dat is fijn. Leuk dat je drie blokjes hebt met categorieën. Dat springt er meteen uit.

  november 3, 2017 at 09:52
 • Reply Silkeblogs

  Het ziet er echt prachtig uit! Heel professioneel!

  november 3, 2017 at 10:47
 • Reply Mieke

  Ik vind het een mooie en persoonlijke stijl. Vrouwelijk en trendy 🙌🏻😘

  november 3, 2017 at 20:03
 • Reply Esra Elif

  Bloemen zijn altijd leuk! Mooi hoor!
  Ik moet ook echt een keer mijn lay-out aanpassen!

  november 3, 2017 at 22:21
 • Reply Debbythechocoholic

  De lay-out van je website is heel mooi. Je logo zelf vind ik heel ‘girly’, wat ik net leuk vind!

  november 4, 2017 at 13:43
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.