Fashion

Nieuwe schoenen gekocht, Black Friday koopjes

nieuwe schoenen

Gisteren was het Black Friday en daar wou ik natuurlijk ook van profiteren. Een hele week verheugde ik mij eigenlijk op deze dag. Ja ik weet het, het klinkt een beetje belachelijk. Maar de afgelopen maanden heb ik eigenlijk heel weinig nieuwe spullen gekocht. Dus ik mocht van mijn eigen eens nieuwe schoenen kopen. Oh ja en die zoektocht naar leuke schoenen vind ik altijd zo verschrikkelijk… Na een paar uur zoeken naar schoenen, kocht ik  2 paar nieuwe schoenen. De schoenen zijn stijlvol, lekker warm en ideaal voor in de herfst of winter.

Afgelopen vrijdag ging ik dus winkelen en op zoek naar nieuwe schoenen.

We gingen naar het gouden kruispunt in Tielt-Winge. Daar heb je echt heel veel winkels waaronder heel veel schoenen winkels. Eigenlijk heb je daar gewoon te veel keuze… We gingen verschillende winkels binnen om dan uiteindelijk buiten te komen met niks. Misschien wel herkenbaar? Ik vind het moeilijk om te kiezen uit 100 schoenen. De kleur van mijn schoenen zijn meestal zwart, wit, bruin of blauw. Mijn schoenmaat is meestal 37 voor sneakers, botten en hakken. Maatje 36 heb ik vooral in de zomer met ballerina’s of sandalen.

Na een paar uur winkelen had ik nog steeds geen schoenen gevonden.

Ik wou deftige klassevolle schoenen. Het liefst wou ik 2 paar schoenen kopen. Zo wou ik een platte schoen voor de winter en een schoen met een hakje voor de herfst. Soms vind ik het echt een leed om de geschikte schoen te vinden. Als de schoen perfect past aan mijn linker kant dan doet mijn rechter kant altijd moeilijk. Sommige schoenen zitten dan te vast aan de zijkant of bovenaan de schoen. Daardoor is het niet gemakkelijk om de juiste schoen te vinden.

Maar toen zag ik mijn favoriete winkel Chaussea.

Ik vind het echt één van de leukste winkels. Ze zijn goedkoop, doen soms kortingen en je hebt er veel keuze. Oké soms te veel keuze maar daardoor vind je altijd een leuke schoen. Na een paar schoenen passen begon ik de hoop al een beetje op te geven. Ik wandelde verder in de winkel en toen vond ik 2 geschikte schoenen. Ja maar liefst 2, natuurlijk was ik super blij. Plus deze winkel deed ook mee aan Black Friday. Twee schoenen kopen 20% korting, 3 paar schoenen kopen 30% korting en 4 paar schoenen kopen 50% korting.

Zo vond ik vooraan in de winkel mooie zwarte laarzen.

Deze schoen heeft een platte zool, ideaal voor mij als ik geen hakken wil aan doen. Aan de bovenkant zie je wol en aan de binnenkant zit er ook wol . Ja warm waren ze zeker en vooral als je ze nu draagt. De schoenen waren ook heel gemakkelijk om aan te doen. Ze hadden een rits aan de zijkant, ik hou er niet van om botten gewoon aan te trekken. Dus dit was voor mij ook weer een pluspunt. Ik heb de zwarte laarzen trouwens ook in een andere kleur gepast. Alleen de zwarte botten vond ik mooier passen bij mij dan de grijze botten. Normaal betaal je voor deze laarzen 34,99€. Met de korting er af betaalde ik nog 24,49€

Achteraan de winkel vond ik een tweede paar  zwarte laarzen.

Deze laarzen hebben een hak. Ik ben dol op hakken en vooral zwarte laarzen. De laarzen zijn niet zo warm als de andere laarzen. Maar passen wel perfect bij de herfst.  Aan de zijkant zie je van boven een mini rits en aan de andere kant een grote rits. Ja ook deze laarzen kon ik heel gemakkelijk aan doen. De laarzen hebben aan de onderkant nog van die bandjes er omheen dat maakt het enorm stijlvol en toch een beetje speels. Normaal betaal je voor deze laarzen met hak 39,99. Ik betaalde met de korting er af nog 27,99€

Eindelijk vond ik nog eens 2 paar laarzen.

Deze laarzen heb ik zelf betaald omdat ik ze echt nodig had. De hoge laarzen zijn tegenwoordig een echte trend. Ik vind het wel eens mooi om wat hogere laarzen te dragen. In de winter is het warmer dan lage laarsjes. Vroeger kocht ik nooit hakken en liever sneakers. Sneakers koop ik minder in de herfst en de winter. In de zomer koop ik natuurlijk meer sneakers. Maar ik blijf toch wel een beetje een sneaker girl. Koop jij het liefste sneakers of hakken? Wat vind je van mijn laarzen?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

18 Reacties

 • Reply querine

  wat een leuke laarzen zeg
  ik vindt vooral die laarzen met die bandjes heel erg leuk!

  november 25, 2017 at 5:34 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel die vond ik ook heel leuk. 😉

   november 25, 2017 at 5:51 pm
 • Reply Vera

  Niet echt mijn stijl maar ik denk dat ze zeker lekker warm zijn voor de winter!

  november 25, 2017 at 5:37 pm
  • Reply Sanne

   Lekker warm zijn ze inderdaad. Wat is jouw stijl?

   november 25, 2017 at 5:51 pm
 • Reply Linda Meester

  Wat fijn zwarte laarzen met platte hakken. Ik loop graag op sneakers of laarzen

  november 25, 2017 at 7:27 pm
  • Reply Sanne

   Ja hé, sneakers zijn ook fijn. 😉

   november 26, 2017 at 9:16 pm
 • Reply Merel

  Je voeten zullen blij zijn …. ze worden dubbel verwend

  november 25, 2017 at 7:39 pm
  • Reply Sanne

   Dat is waar, merel. 😉

   november 26, 2017 at 9:16 pm
 • Reply sahar

  Mooie laarzen zeg en voor een mooie prijs! Ik heb zelf een jas gekocht die ik graag wilde, maar de korting viel wel mee. Ik had 20 procent korting.

  november 25, 2017 at 9:03 pm
  • Reply Sanne

   Oh die korting valt ook goed mee, fijn zulke kortingen hé. 😉

   november 26, 2017 at 9:17 pm
 • Reply Maargy

  Nou heb jij even je slag geslagen tijdens Black Friday! Lekker gevoel is dat he! 😉

  november 26, 2017 at 8:37 am
  • Reply Sanne

   Ja zeker, jij iets gekocht?

   november 26, 2017 at 9:18 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Leuke laarzen zeg! Ze lijken me lekker warm, en ze passen overal bij.

  november 26, 2017 at 10:53 am
  • Reply Sanne

   Dat zijn ze ook 😉

   november 26, 2017 at 9:17 pm
 • Reply Babs

  Geen hoge laarsjes voor mij deze winter. Ik opteer voor enkellaarsjes deze keer. Je keuze is wel superleuk

  november 26, 2017 at 8:43 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, enkellaarsjes zijn ook leuk. 😉

   november 26, 2017 at 9:17 pm
 • Reply esther perfors

  Mooi hoor, ik woon zelf nog steeds in mijn Maruti’s en een paar Philip Models zijn onderweg!

  november 26, 2017 at 9:25 pm
 • Reply Debbythechocoholic

  Zo een leuke botjes! Ik vind ze beide mooi, maar mijn voorkeur gaat sowieso uit naar de hakjes.

  december 1, 2017 at 5:25 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat