Over Mij

Hallo daar, ik ben Sanne een vrolijke jonge dame van  30 jaar oud. Oh wat voel ik mij toch oud. Nee eigenlijk totaal niet. In april ben ik 30 jaar geworden. Mijn 30ste verjaardag heb ik natuurlijk gevierd met super lieve vrienden. Sommige kwamen van heel ver om speciaal mijn verjaardag te vieren. Ja toen voelde ik mij wel een beetje geliefd. Maar wie ben ik nu eigenlijk? Nog leuker waar hou ik van? Wat vind ik helemaal niet leuk? Wat kan je verwachten op deze blog? Dat kom je op deze pagina allemaal te weten.

Wie ben ik eigenlijk?

Natuurlijk weet je al dat ik 30 jaar ben. Ik ben een jonge dame die heel goed weet wat ze wilt en voor haar dromen gaat. Nee ik heb ook nog geen kinderen en dat vind ik soms wel jammer… Ik ben iemand die heel graag babbelt, zo durf ik voor mij zelf op te komen maar kan ik ook heel goed luisteren. Mijn familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij. In 2017 is er heel veel gebeurd, zo is mijn grootvader gestorven en ben ik vele meer gaan sporten. Nog een leuk weetje: ik heb blauwe ogen en stond dit jaar in de Flair (België) met een artikel rond pesten. Nog een super leuk weetje: Sinds 2013 eet ik volledig lactose vrij. Ik ben dan ook lactose intolerant.

Waar hou ik van?

Ik ben verzot op de geur van vanille, kokosnoot en kaarsjes. Verslaafd aan aardbeien, bijna altijd vrolijk, houd van haar hondje Diezel. Zo ben ik gek op de kleur blauw. Het liefst draag ik blauwe, zwarte, rode of lichtere kleren. Ik hou er van om te hardlopen, te wandelen met de hond of alleen te wandelen. Daarnaast maak ik graag foto’s van de natuur.

Heel leuk om te weten:

Ik ben iemand die heel graag bakt en kookt. Het liefste maak ik een lekker gerechtje of chocolade cake. Ik ben dol op spaghetti bolognese. Dat is echt mijn favoriete gerecht. Ik eet niet graag frieten en dat voor een Belgische. Eigenlijk erg hé? Misschien komt dit door mijn roots? Ik heb namelijk een Franse achternaam. Zo ben ik wel dol op chocolade en het liefst zoveel mogelijk… Maar dat is niet altijd goed hé?

Wat vind ik helemaal niet leuk?

Ik heb er een hekel aan als mensen zeuren, liegen of helemaal niet eerlijk zijn. Zo vind ik mensen die constant ruzie maken en players ook helemaal niet leuk. Ik ben iemand die al snel wegloopt na een ruzie. Tja ik ben dan ook een persoon die zelden ruzie maakt met haar vrienden. Zo heb ik al mannelijke vrienden die ik al meer dan 9 jaar ken. Nog nooit een woordenwisseling of een ruzie gehad. Dat zijn natuurlijk de leukste vriendschappen.

 

Wat kan je verwachten op deze blog?

Je gaat deze blog heel leuk vinden!  Zo blog ik vooral over lifestyle, lactose intolerantie met leuke receptjes, mindfulness, positieve dingen, hardlopen, wandelen en nog vele meer. Onder het menu kopje lifestyle vind je onder andere: hotspots, shoplogs, creatief zijn, geld besparen, handige tips, lactose intolerant en de receptjes. In de toekomst (meer gericht naar volgend jaar) wil ik af en toe een diy plaatsen of een fashion post, boektips en nog vele meer. Kortom ik vind gewoon veel te veel leuk. Daarom dat deze blog ook een echte lifestyle blog is.

Je kan mij trouwens volgen op volgende socialmedia kanalen:

Kortom een nieuwe blog, een nieuw begin en een nieuwe start.