Shoplogs

Shoplog Action, altijd super leuk

Shoplog Action

Onlangs ging ik nog eens naar de Action. Maar eigenlijk moest ik wat geld sparen voor andere leuke dingen zoals mijn eigen huisje. Alleen vind ik zelf al dat ik genoeg spaar. Plus ik had verjaardagsgeld gekregen. Dat vond ik eigenlijk een heel goed excuus om toch eens te gaan winkelen in de Action. Zo besloot ik zelf om even geen decoratie te kopen. Tja ik ben verzot op nieuwe mooie en strakke decoratie. Alleen als je alles in dozen moet bewaren kan je beter geen decoratie kopen. Benieuwd of het mij gelukt is om geen decoratie te kopen? Lees dan zeker verder…

Ik was eerst nog aan het twijfelen om toch wat decoratie te kopen.

Maar vastberaden liep ik toch heel snel langs de rij met de decoratie. En geloof mij het was eigenlijk heel moeilijk. Maar toen dacht ik aan de vele dozen die al staan op de twee kamers. Natuurlijk dacht ik ook aan mijn moeder. Zij vind het namelijk nutteloos om op dit moment decoratie te kopen. Als ik heel eerlijk ben geef ik haar 100% gelijk. Decoratie kan ik nog altijd later kopen als ik een huisje heb gevonden. Zo dat ik het helemaal kan inrichten naar mijn smaak. Zo hou ik enorm van de landelijke stijl maar ook van witte dingen… Oh wat was ik blij dat ik deze rek voorbij kon lopen zonder iets te kopen.. Ja ik was echt trots op mijzelf.

Wat kocht ik dan wel in de Action? Kijk je mee naar deze shoplog Action?

Als eerste zag ik een heel mooi notitieboekje liggen in het schap.

Zo moet je als blogger gewoon een notitieboekje kopen om het te bewaren in je handtas. Zo kan je al snel leuke ideeën er in opschrijven om ze daarna uit te werken in een blogpost. Plus dit notitieboekje had echt een leuke kleur en een prachtige quote. Ja over dit notitieboekje moest ik niet twijfelen om het te kopen.

De rek met de accessoires vind ik eigenlijk het leukste.accessoires

Armbandje met bedeltjes.
armband bedeltjes

Zo koop ik zelden juwelen in een winkel. Maar toen ik deze armbandjes zag liggen moest ik ze gewoon kopen. Het zwarte armbandje heeft een heel speciaal slotje. Er hangen 3 bedeltjes aan een veertje, een hartje en een klavertje vier. Dat klavertje vier kan ik zeker en af en toe gebruiken. Een beetje meer geluk hebben in het leven kan eigenlijk nooit kwaad.

Chokers zijn tegenwoordig terug mode.

Vroeger als tiener had ik er wel eentje aan. Alleen was ik aan het twijfelen kan een dertiger dit wel aan doen? Ik vind persoonlijk dat een dertiger dit ook aan kan doen. Ideaal voor een avondje uit of om iets te gaan drinken. Soms mag je toch wel een beetje opvallen als je vrijgezel bent.

Als voor laatste zag ik dit armbandje liggen.

Het is een bruin gevlochten armbandje en het ziet er ook wel een beetje stoer uit. Het trok mij onmiddellijk aan toen ik dit zag liggen in de rek. Ja dat moest ik natuurlijk kopen. Het ziet er zo leuk uit en toch een beetje stijlvol.

Ik kocht ook nog een brillendoosje.brillendoosje

Op het werk vergeet ik soms al eens mijn brillendoosje. Meestal ontdek ik dit pas thuis… Natuurlijk veel te laat om even op en af te rijden. Plus ik moet mijn bril dan gewoon laten liggen op de kast. Dat vind ik eigenlijk een beetje onvoorzichtig. Zo kan mijn bril thuis al eens op de grond vallen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom kocht ik een 2e brillendoosje. Zo heb ik er altijd eentje als reserve, lekker handig.

De rij met beauty producten sla ik nooit over.Beauty

Na jaren het zelfde parfum te dragen werd het tijd voor iets anders. parfum

Vroeger droeg ik een zacht geurtje waarvan ik de naam nog steeds niet kan onthouden. Hoe erg is dat? Nu ik toch vrijgezel ben kan ik beter een nieuw geurtje kopen. Ik hou niet van straffe geurtjes maar eerder van zachte geurtjes. Toen ik het doosje van Figenzi zag met de super leuke quote op. Moest ik dit natuurlijk kopen. Natuurlijk probeerde ik eerst de tester uit. Ja dit geurtje is echt wel een zacht lente geurtje. Plus de quote die er op staat is toch fantastisch? Je had trouwens vier soorten uit het gamma van Figenzi en ze zagen er allemaal zo leuk uit. Op onderstaande foto’s zie je ook de achterkant van het doosje en de ingrediënten. Plus zie je ook een foto van de quote op het flesje.

Lovelife showergel, een roze kleur met een leuke quote.

Ja die quote’s doen het eigenlijk wel waardoor je het gewoon wilt kopen. Het roze goedje ziet er super leuk uit. De geur is frissig. Op de foto’s hier onder kan je de achterkant lezen van het flesje en op de andere foto vind je de quote.

showergellovelife

Tot slot kocht ik ook nog een reinigde poriën strip en nog een skin crème. Poriën strips Skin creme

Vroeger kocht ik eigenlijk niet zoveel make-up of beauty producten. Maar nu vind ik mijn uiterlijk echt belangrijk. Als dertiger en vrijgezel moet je er toch goed uitzien voor je “ooit toekomstige vriend”. Alleen dat laatste heb ik tot nu toe nog niet gevonden… Maar dat wil niet zeggen dat ik mijn eigen uiterlijk moet verwaarlozen. Ik wil er mooi uitzien voor mijzelf of zoals ze hier zeggen in het dorp “sexy”. Op onderstaande foto’s zie je de achterkant van de poriënstrip en de skin crème.

Kortom dit was mijn shoplog Action van vorige week zaterdag, 29 april. In de Action vind je altijd wel iets dat je wilt kopen. Meestal zeg ik tegen mijzelf “je koopt alleen maar 1 ding”. Maar voordat ik de winkel binnen ga, weet ik al dat dit mislukt. In die winkel hebben ze gewoon leuke en goedkope spullen. Ik hou er nu eenmaal van om weinig geld uit te geven voor heel veel spullen. Wat koop jij meestal in deze winkel?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

4 Reacties

 • Reply Jennifer

  Wat een leuke spullen! Ik denk dat ik eens naar de action moet gaan 😉
  Met 1 ding uit de action kopen…. dat is onmogelijk.

  mei 7, 2017 at 17:09
  • Reply Sanne

   Ja hé, dat is bij mij ook altijd zo. In de action zijn ook leuke keuken spullen. 😉

   mei 7, 2017 at 18:14
 • Reply Ricardo

  Ik was je een tijdje uit het oog verloren maar ik zie een hele andere blognaam, dus dat verklaard het ! Leuk zo’n shoplog, action heeft altijd van die kleine hebbedingetjes!

  mei 11, 2017 at 19:16
  • Reply Sanne

   Hey Ricardo, klopt helemaal. Nieuwe blognaam en helemaal nieuwe ik. 😉 Ja die Action blijft mijn favoriete winkel. Wat koop jij er?

   mei 11, 2017 at 19:50

  Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.