Handige tips

Vijf dingen waaraan je een echte player herkent.

player

Als je pas vrijgezel bent of al een tijdje moet je terug het liefdespad alleen bewandelen. Je bent dan in het begin vooral alleen, een beetje down of je hebt een paar problemen. Misschien heb je net zoals ik al een situatie meegemaakt met een ras echte player. Ja zo een player is toch eigenlijk wel een beetje apart. Op het moment dat je net iets vervelends of verdrietig meemaakt staat daar een “vriendelijke man”. Vijf dingen waaraan je een echte player herkent.

Zo herken jij ook een rasechte player!

Elke vrouw of man maakt zoiets helaas wel mee. Het zijn niet alleen de mannen die het doen hoor maar ook de vrouwen. Ik denk soms dat vrouwen gewoon even erg zijn dan mannen. Gelukkig voor ons is niet iedereen zo en mag je niet elke man of vrouw afstempelen als een player. Maar soms herken je echt wel een player. Ik heb het dan vooral over zijn of haar gedrag maar ook het karakter.  Maar één negatieve ervaring kan een man of vrouw helaas wel veranderen. Elke vrouw of man krijg hier helaas mee te maken. Soms zeggen we wel eens daar trap ik nooit in hoor. Tja en dan gebeurt het waardoor je toch zoiets meemaakt. Maar dat willen we graag voorkomen en net daarom schrijf ik dit artikel. Want zo herken jij ook echt een player.

1. Een player troost je met lieve woordjes. Te lieve woordjes.

Ik noem het eigenlijk een beetje slijmen. Dat klinkt misschien wel een beetje hard. Een echte player is er voor je op dat moment. Hij of zij troost je met lieve woordjes die je echt wel nodig hebt op dat moment. Stel je voor je hebt net een vervelende situatie achter de rug of je bent net gedumpt. Een player stuurt dan een paar keer naar je toe. Gebruikt lieve zoete woordjes waardoor je je van zelf beter gaat voelen…

2. Een player wil eigenlijk niet op date maar vraagt je toch mee.

Stel je voor een man nodigt je uit om naar de bioscoop te gaan. Hij stelt voor om je op te halen zoals elke gentlemen wel eens doet. Je trapt erin en zegt volmondig ja daar heb ik wel zin in. Maar dan stap je in de auto en is hij niet netjes gekleed. Hij verzint een smoesje van geen tijd om mij om te kleden. Natuurlijk stelt hij voor om zich  om te kleden bij zijn thuis. Er gaan nog steeds geen alarmbelletje klinken. Eigenlijk zou je dan zo snel moeten uitstappen want uiteindelijk beland je dan in zijn huis. Waar je eigenlijk niet wilt zijn. Gelukkig heb je het onmiddellijk door en vraag je om naar huis te rijden!

3. Een player stuurt alleen wanneer het hem of haar uitkomt.

De meeste mensen sturen eigenlijk spontaan naar de mensen met wie je date of uitgaat. Een echte player doet dit eigenlijk niet. Hij of zij stuurt wanneer het hem of haar eigenlijk uit komt. Of met andere woorden wanneer hij of haar het nodig heeft. Meestal sturen players in de late avond omdat ze dan helemaal alleen zijn. In het begin denk je oh leuk hij of zij denkt dan aan mij. Maar eigenlijk is dit niet waar.

4. Een player zal je nooit voorstellen aan zijn of haar familie.

Dit is echt wel waar je bent misschien voor hem of haar wel goed genoeg voor één ding maar niet goed genoeg om je voor te stellen aan de familie. Dat laatste is toch belangrijk als je date met iemand. Tja een player denkt alleen maar aan hem of haar. Met andere woorden je bent gewoon niet belangrijk genoeg!

5. Een player wil maar één ding en dat kunnen we allemaal wel raden!

Eigenlijk is dit al duidelijk na een paar keer. Je hoeft niks te doen met een player om het door te hebben. Een player stuurt je alleen maar in de avond voor één ding. Plus je bent niet de enige waarmee hij of zij afspreekt om zo zijn of haar zin te krijgen. Trap er vooral niet in want als je het doet dankt hij je gewoon af! Tja dan gaat hij of zij gewoon door naar het volgende slachtoffer.

Zo herken je dus een echte player. Ik kan nog zo veel voorbeelden geven!

Ik moet bekennen dat ik er helaas ook wel eens ingetrapt ben. Maar dit is gelukkig weer een paar jaar geleden en behoort dit echt tot het verleden. Voel je zelf niet schuldig omdat je er ingetrapt bent. Players hebben nu eenmaal mooie woordjes! Tegenwoordig heb ik precies een radar ontwikkelt om een echte player er gewoon uit te halen. Ben jij er al eens ingetrapt?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

11 Reacties

 • Reply gea

  Goede tips geef je! sommige punten herken ik wel van jongens die ik eerder heb ontmoet! Gelukkig heb ik nu een lieve man <3

  oktober 7, 2017 at 10:30
 • Reply Evelyne

  Ik ben er gelukkig nog niet ingetrapt, omdat ik steeds op mijn hoede lijk te zijn. Dat is ook zo als het niet om liefde gaat. Ik ben op mijn hoede voor elke persoon in mijn leven. Klinkt misschien raar, maar zo leef ik al gans mijn leven.

  oktober 10, 2017 at 19:36
 • Reply Elke

  Sommige punten herken ik zeker! Fijn en goed dat je dit even opsomt want soms heb je het jammer genoeg niet direct door…

  oktober 15, 2017 at 13:25
 • Reply Judith Jasper

  Goede punten hoor! Je kan ze ook herkennen aan heel veel vriendinnen en veel minder vrienden op hun social media..

  oktober 17, 2017 at 14:21
 • Reply Kimberley

  Het overkomt ook vaak de personen die (onbewust) op zoek zijn naar waardering, liefde, aandacht. Iets wat ze zich zelf te weinig geven. Ik kan begrijpen dat zo n les niet tof is, maar hopelijk is het dan ook een goede les. Players hebben je niks te bieden, alleen harde lessen.

  november 6, 2017 at 22:43
 • Reply Natalie

  Haha zeker herkenbare punten en helaas lopen er zo ook te veel rond 🙁 Heel moeilijk om nog iemand deftig tegen te komen, merk ik ook.

  november 7, 2017 at 08:14
 • Reply mieke | mieksmind

  Herkenbaar, zelf niet ingetrapt omdat ik me heel bewust ben van dit soort types. Goed voorgelicht in opvoeding hierover

  november 7, 2017 at 11:25
 • Reply Nicole Orriëns

  Doet zo’n player dat ook bewust? Of heeft hij het van zichzelf niet door?

  november 7, 2017 at 12:50
 • Reply Ilona

  Ik kan er ook nog wel enkele geven ter aanvulling van je lijstje 😮

  Ilona

  november 7, 2017 at 18:49
 • Reply Ellen

  Herkenbaar, ik kan het lijstje ook nog aanvullen haha!

  november 8, 2017 at 06:51
 • Reply Priscilla

  Gelukkig heb ik het zelf nooit echt meegemaakt. Al herken ik de punten wel 🙂

  november 8, 2017 at 08:09
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.