Persoonlijke Verhalen

Vijf rare dingen die Diezel wel eens doet

rare dingen

Ik kan mij geen dag voorstellen zonder Diezel. Toen ik Diezel 6 jaar geleden zag was ik verliefd geworden op die kleine puppy. Nu 6 jaar later hebben we nog steeds een super leuke band. Daardoor kan ik al eens iets schrijven over Diezel. Plus dat was ook al weer een tijdje geleden. Vandaag vertel ik je over vijf rare dingen die Diezel wel eens doet.

Vijf rare dingen die Diezel wel eens doet. Ik moet er altijd een beetje om lachen.

1. Diezel begroet mij iedere dag op een andere manier. Ja echt waar.

De ene dag begroet hij mij uitbundig en is hij blij om mij te zien. Soms springt hij tegen mij en dan ben ik nog maar juist thuis van het werk. Ik leg dan bijvoorbeeld mijn portemonnee weg of mijn bril. Dat lukt mij soms maar ook niet altijd hoor. Want dan springt onze Diezel op mij. Hij doet dit gelukkig niet alle dagen. Soms zit hij te blaffen heel luid of te janken omdat hem mij gemist heeft. Ik vind het grappig dat Diezel elke dag iets anders doet. Het is ook wel een beetje leuk om je hondje zo blij te zien. Hij zou het liefst willen dat ik gewoon thuis blijf. Daarom zijn de vrijdagen zo speciaal voor ons. Dan zitten we te spelen of te wandelen. Ik kan dan echt zien dat hij het leuk vindt dat ik thuis ben.Tja he loves me.

Diezel

2. Diezel speelt super raar met een bot.

Iedere maand haal ik een nieuw bot uit de Action. Die kosten daar bijvoorbeeld maar 0.99cent en Diezel eet ze heel graag. Nee deze botjes worden niet begraven maar wel opgegeten. Als ik er zo eentje geef dan is hij heel blij. Hij neemt het bot in zijn mond gooit het op de grond. Wat natuurlijk enorm veel lawaai maakt, soms verschiet ik daar ook wel een beetje van. Daarna speelt hij er mee alsof hij het aanvalt. Zo grappig om te zien. Als je dan kijkt naar Diezel dan doet hij terug normaal. Ja echt waar! Hij houdt er niet van als je naar hem kijkt als hij zo speelt.

3. Soms babbelt Diezel, ja echt waar.

Nee geen geblaf maar eerder babbelen. Geen idee wat hij dan verteld maar het is wel super grappig. Dinsdagavond was ik net uit badkamer. Toen Diezel weer begon te vertellen maar nu eens tegen mijn moeder.Β  Dat was ontzettend grappig om te horen en mijn moeder zei toen heel serieus “kijk Sanne die babbelt tegen mij”. Natuurlijk moest ik even lachen.

Honden

4. Hij worstelt met insecten of andere dieren.

Onze Diezel speelt heel graag met andere insecten. Hij vangt wel eens een sprinkhaan, een konijn of een muis. Als hij er dan op springt of hij laat zich er op vallen zoals een echte worstelaar op tv. Geen idee van wie Diezel dat heeft geleerd. Want ik vang eigenlijk geen beestjes en worstelen zie ik al helemaal niet zitten. Het is wel grappig om te zien. Ik zou het eigenlijk eens moeten filmen…

5. Diezel kan heel goed toneel spelen. Ja ook dit is echt waar.

Meestal geeft mijn mama Diezel al eten. Ik kom meestal iets later thuis, waardoor Diezel al eten heeft gehad. Meestal geven we Diezel eten rond 16.30u. Maar als ik dan juist thuis ben doet hij alsof hij nog geen eten heeft gehad. Gelukkig heb ik het al snel door dat onze Diezel gewoon een stukje toneel speelt. Maar soms als mijn moeder weg is en als ik dan thuis kom, durft Diezel nog eens eten te vragen. Je kan het misschien al raden? Als ze het niet opschrijft dan krijgt onze Diezel gewoon dubbel eten. Wat hij natuurlijk geweldig vindt. Ik vind dat natuurlijk iets minder leuk. Maar als ik dan kijk naar Diezel moet ik toch een beetje lachen. Hij kijkt mij dan heel ondeugend aan. Zo lijkt het wel alsof hij aan het lachen is. Tja en dan kan ik natuurlijk als baasje niet boos zijn.

Kortom onze Diezel doet soms wel eens een beetje rare dingen. Maar dat maakt hem ook wel een beetje uniek. Doet jouw huisdier wel eens iets raar? Zo ja, wat dan? Hoe ga je daarmee om?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

46 Reacties

 • Reply Bianca

  Ahh wat een lieverd! Onze hond Fee ligt bijna de hele dag door als een prinses in haar mandje πŸ™‚

  november 15, 2017 at 7:32 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, Fee heeft gelijk hoor. Wat voor hondje is Fee?

   november 15, 2017 at 7:54 pm
 • Reply Krystle

  Wat een gekke, lieve hond! Ik had ook een gekke lieverd, helaas in moeten laten slapen…

  november 15, 2017 at 7:42 am
  • Reply Sanne

   Dat is minder, heel veel sterkte.

   november 15, 2017 at 7:54 pm
 • Reply Jamey

  Puntje 4 herken ik helemaal met mijn hondje Haha. Hij kan soms echt een half uur zoet zijn met een vlieg.

  november 15, 2017 at 7:53 am
  • Reply Sanne

   Dat lijkt mij ook enorm grappig Jamey. Wat voor hondje heb je?

   november 15, 2017 at 7:57 pm
 • Reply Natalie

  Wat een moppie! Nu ik alleen woon en mijn hond bij mijn ouders woont, zie ik hem nog maar 1x in de week, maar zijn begroeting is nu altijd zo lief en fel! Hij mist mij en ik hem πŸ˜€

  november 15, 2017 at 7:59 am
  • Reply Sanne

   Oh wat jammer dat hij niet bij jouw woont. πŸ™‚

   november 15, 2017 at 7:59 pm
 • Reply Ellen

  Wat een cutie! Ik heb echt een hondenliefhebber! Mijn hond heeft de rare gewoonte om te smakken na zijn eten, dat is zo cute!

  november 15, 2017 at 8:30 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, oh dat lijkt mij enorm schattig Ellen. Wat voor hond heb je?

   november 15, 2017 at 7:59 pm
 • Reply Daisy Dingen

  Hahaha wat grappig! Nummer 2 en nummer 4 zijn heel herkenbaar hier πŸ˜›

  november 15, 2017 at 9:13 am
  • Reply Sanne

   Haha, ja grappig is het wel. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:00 pm
 • Reply Nicole OrriΓ«ns

  Onze Trixie gaat de laatste tijd heel pontificaal op haar rug liggen als ik met haar wil wandelen. Dan heeft ze geen zin.

  november 15, 2017 at 9:29 am
  • Reply Sanne

   Oei dat is ook niet leuk. Lukt het niet met een koekje?

   november 15, 2017 at 8:00 pm
 • Reply mieke | mieksmind

  Ik heb geen huisdier dus geen herkenningspunten, maar ik zou heel graag een hond willen!

  november 15, 2017 at 10:11 am
  • Reply Sanne

   Wat voor hond zou je dan willen?

   november 15, 2017 at 8:01 pm
 • Reply priscilla

  Ah wat zijn honden toch ook lief he! Ik heb zelf vroeger ook altijd een hond gehad, maar nu heb ik er helaas de tijd niet voor.

  november 15, 2017 at 12:40 pm
  • Reply Sanne

   Dat is jammer maar snap ik wel. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:01 pm
 • Reply Manon

  Wat een ontzettend mooi hondje is het! Wij hebben een labrador en dat is ook echt een lieverd.

  november 15, 2017 at 4:55 pm
  • Reply Sanne

   Oh een labrador, Diezel is er een mix van. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:02 pm
 • Reply Florentine

  Haha wat grappig om te lezen! Zo leuk hoe honden vaak hun eigen maniertjes hebben. Dat zie ik ook mij mijn hond. Wat een mooi dier is het trouwens! & I love the name <3

  november 15, 2017 at 5:00 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ja hondjes hebben ook hun eigen karakters. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:04 pm
 • Reply Marion

  zo heeft iedere hond zijn eigenaardigheden.Andre Dieren trouwens ook. Ik heb een shetlandpony die altijd gaat plassen als ik hem kom voeren.

  november 15, 2017 at 5:28 pm
  • Reply Sanne

   Ik vind shetlandpony’s zo leuk. Ja klopt wel wat je zegt. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:05 pm
 • Reply Gemma

  Haha heel herkenbaar! Onze hond is ook zon boef…

  november 15, 2017 at 6:56 pm
  • Reply Sanne

   Haha. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 8:05 pm
 • Reply Thomas

  Wat een leuke hond, ik hoop ooit nog eens een bruine labrador te verwelkomen πŸ™‚

  november 15, 2017 at 8:35 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, bruine labradors zijn ook enorm lief. πŸ˜‰

   november 19, 2017 at 9:47 pm
 • Reply Dhini

  Wat prachtig foto`s. Eerlijk ben ik bang voor hondje maar ik wil wel hondje net als commissaris Rex

  november 15, 2017 at 8:58 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, waarom ben je er bang van? Hondjes kunnen heel lief zijn. Hangt gewoon af van de opvoeding. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 9:07 pm
 • Reply willy

  zo heeft iedereen zijn gewoontes en karaktertrekken

  knappe foto’s van Diesel heb je gemaakt

  fijne avond Sanne

  november 15, 2017 at 9:03 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel Willy en dat is ook waar. πŸ˜‰

   november 15, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Melissa Van Lommel

  Leuk dat ze allemaal een eigen karakter hebben. Ik heb twee grote honden, hetzelfde ras, en ze zijn echt zo verschillend! Iedere dag is een feest met deze kerels. Van de botjes in de Action heb ik al wel gehoord dat deze niet zo goed zijn omdat ze erg zouden splinteren en zo wel eens gevaarlijk kunnen zijn.

  november 15, 2017 at 11:31 pm
  • Reply Sanne

   Oei dat heb ik nog niet gehoord. Diezel heeft er nog geen last van gehad. Hij eet meer van die soepbotjes.

   november 19, 2017 at 9:47 pm
 • Reply Heleen Verhoef

  Haha heerlijk lijkt me dat..ik had ooit 3 katten, maar na mijn verhuizing is er helaas niet eentje mee verhuisd, wel heel jammer. alledrie de katten een volledig eigen karakter! 2 waren echt jut en jul, samen opgegroeid, soort huwelijk hebben die 2 waarbij het vrouwtje altijd heel gehoorzaam op het mannetje wacht tot hij thuiskomt. maar het vrouwtje de meeste muisjes mee naar binnen neemt, heel grappig. en de derde is wat ouder, en vindt alles best. wil altijd in de buurt van mensen zijn, maar is absoluut geen schootkat. ik mis ze wel!

  november 16, 2017 at 3:22 pm
  • Reply Sanne

   Oh jammer dat er eentje niet mee is verhuist. Dat kan ik geloven dat je ze mist.

   november 19, 2017 at 9:48 pm
 • Reply Heleen

  Ahhh, wat een schatje! En heerlijk als hij het voor elkaar krijgt om dubbel eten te versieren, dan kun je inderdaad haast niet boos worden haha

  november 16, 2017 at 8:05 pm
  • Reply Sanne

   Haha dat is waar, het blijft grappig. πŸ˜‰

   november 19, 2017 at 9:48 pm
 • Reply Saskia

  Haha leuk om te lezen en een prachtige foto! Huisdieren zijn allemaal zo anders en uniek Juist zo tof, zo heb ik 2 katten die totaal het tegenovergestelde zijn.

  november 16, 2017 at 8:09 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, Wat voor katten heb je?

   november 19, 2017 at 9:48 pm
 • Reply Verena

  Wat een deugniet, haha! Ik zou zelf ook graag een hond willen, maar helaas ben ik allergisch

  november 16, 2017 at 8:11 pm
  • Reply Sanne

   Oh dat is jammer.

   november 19, 2017 at 9:49 pm
 • Reply Saskia

  Heerlijk dat gedrag van huisdieren. Zo heeft elk huisdiertje wel zijn/haar karaktertrekjes waar je verliefd op kunt worden. Ik heb twee katten, broer en zus, die het ene moment heerlijk tegen elkaar aan kruipen en een minuut later elkaar niks meer gunnen,hahah.

  november 17, 2017 at 9:46 am
  • Reply Sanne

   Klopt, haha lijkt mij ook leuk om die 2 bezig te zien. πŸ™‚

   november 19, 2017 at 9:49 pm
 • Reply Mevrouw Marloes

  Ik heb altijd hele gesprekken met mijn kat, hahah! Als ik iets tegen hem zeg, ‘antwoordt’ hij namelijk altijd. En soms heeft hij zijn gekke moment en rent hij door het hele huis en dan naar buiten en weer naar binnen.

  november 17, 2017 at 11:56 am
  • Reply Sanne

   Haha, wat leuk dat die antwoord. Zo een gekke momenten vind ik het fijnste. πŸ˜‰

   november 19, 2017 at 9:50 pm

  Ik vind het leuk als je een reactie achter laat