Blog

Wow november is morgen al bijna voorbij.

november

Ik kan het nog steeds niet geloven dat de maand november al bijna voorbij is. Morgen zijn we al 30 november en vrijdag al 01 december. Wow de tijd gaat zo snel. Nu ik ouder word vind ik dat natuurlijk niet zo leuk. Tja alleen het hoort er natuurlijk bij. We kunnen niet allemaal jong blijven en niet meer verjaren. Maar goed we zijn dus al weer eind november. Ik had nog eens zin om een overzichtje te plaatsen van deze maand.

November is morgen al weer bijna voorbij…

November was voor mij een heftige, dure en toch een leuke maand. Zo had ik op eens heel veel inspiratie om te schrijven. Ondanks dat ik weinig tijd heb schreef ik maar liefst 19 artikels. En daar ben ik eigenlijk heel fier op. Dat ik ondanks alle drukte toch nog mijn blog kan onderhouden. In een blog kruipt eigenlijk ook wel heel veel tijd. Foto’s maken, tekst schrijven, leuke onderwerpen bedenken, tekst nog eens na lezen en publiceren van een artikel. Maar ook op andere blogs reageren, je social media updaten (dat ik soms al eens vergeet) en ook oude artikelen eens herlezen of verwijderen. Ik vind bloggen nog steeds leuk. Eigenlijk kan ik mij geen leven voorstellen zonder het bloggen… Ik dwaal weer af van het overzichtje van deze maand. Vorige maand had ik zelfs geen overzichtje geplaatst maar deze maand dus wel!

Ik heb een paar artikels uitgekozen, die voor mij persoonlijk heel veel betekenen.

De maand november begon voor mij niet zo heel leuk. naar het kerkhof

Zo werd ik nog eens geconfronteerd met mijn verdriet, bij mijn grootvader zijn graf. Soms probeer ik echt om niet te denken aan mijn grootvader. Voor mij is dit nog steeds enorm gevoelig. Daarom dat ik ook in wenen uitbarstte op het kerkhof. Ik schreef er trouwens een heel persoonlijk artikel over en dat kan je hier na lezen.

Diezel betekend enorm veel voor mij.

rare dingen

Ik schrijf op deze blog minder over Diezel dan op mijn vorige blog. Daar had Diezel namelijk een vaste rubriek op woensdag. Maar op deze blog heb ik besloten omdat niet meer te doen. Ik schrijf liever spontaan over Diezel. Zo schreef ik over vijf rare dingen die Diezel wel eens doet. En geloof mij hij doet er best veel hoor op een week.

Black Friday aankoopjes ja daar schreef ik ook een paar artikels over.lingerie

Vorig jaar ging ik helemaal niet winkelen op Black Friday toen moest ik namelijk nog werken op vrijdag. Tegenwoordig ben ik een dagje vrij op vrijdag, wat echt zalig is. Vorige vrijdag ging ik dus winkelen en genoot ik van de vele kortingen die iedere klant kreeg. Zo kocht ik schoenen, lingerie en een jas. Een artikel over deze jas komt trouwens binnenkort ook nog online. Met leuke nieuwe foto’s van mijzelf. Dat is weer even een tijdje geleden.

Ik voegde maar liefst 2 vaste rubrieken toe aan deze blog. Dankbare momentjes

 • De ene rubriek gaat over dankbare momentjes in het leven. Zo kan ik echt dankbaar zijn om de kleinste dingen of gewoon glimlachen. Ja ik ben best gelukkig hoor. Om de 2 weken vind je hier over een nieuw artikel op deze blog.
 • De andere rubriek gaat dan weer over lactosevrij eten. Deze rubriek kreeg de naam Foodie Lactose Sunday. Om de 2 weken plaats ik in deze rubriek een nieuw receptje. De receptjes zijn altijd zelf bedacht, ik hou er van om creatief bezig te zijn in de keuken. Zo bak ik ook heel graag.

Ik plaatste ook een persoonlijk artikel over te vriendelijk zijn.

Vriendelijk
Ik schreef een heel persoonlijk artikel over te vriendelijk zijn. Want bestaat er eigenlijk zoiets als te vriendelijk zijn? Dat vroeg ik mij af in een artikel. Ik begroet nog steeds de mensen op straat. Het maakt mij ook een beetje uniek. Want de meeste mensen lopen elkaar gewoon voorbij op straat. Eerlijk gezegd vind ik dat soms jammer. Even babbelen met elkaar of even goedendag zeggen kan zo fijn zijn. En misschien vind de andere persoon dat ook wel leuk.

Een artikel gemist van november? Alle artikels van november kan je trouwens hier na lezen.

Hoe was voor mij de maand november?

 • In de maand november was ik vooral ziek door de buikgriep. Echt niet leuk als je zo een week moet uitzieken. Alleen kon ik toen wel veel serietjes kijken en slapen. Dat was dan ook weer een voordeel…
 • Ik bracht ook een bezoekje aan de dermatoloog. Ja daar vertel ik binnenkort wat meer over in een nieuw artikel.
 • De maand november was een drukke maand maar ook rustig door ziek te zijn. Gelukkig nu genezen want december word nog drukker voor mij.

Kortom ik vond deze maand gewoon super leuk. Op naar de maand december want ik heb er zin in! Hoe was voor jouw de maand november?  Heb jij ook zin in de maand december?

Delen is leuk
Vorig artikel Volgend artikel

Misschien wil je dit ook wel lezen?

14 Reacties

 • Reply Vera

  Wat een drukke volle maand zeg! Ik vind de tijd ook al zo snel gaan.

  november 29, 2017 at 07:41
 • Reply Krystle/Batboy

  Vind de maanden sowieso snel gaan of ligt dat aan mij? Sterkte nog met het verwerken van je verdriet….

  november 29, 2017 at 07:41
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik kan de tijd ook bijna niet bijhouden. Het gaat inderdaad ontzettend snel. Het is heel naar dat je je opa zo mist, maar ik ben ook onder de indruk van de goede band die je dus blijkbaar met hem had. Dat vind ik mooi.

  november 29, 2017 at 09:16
 • Reply Mieke | mieksmind

  het gaat allemaal zo snel voorbij, voor je het weet is het 1 januari 2018!

  november 29, 2017 at 10:17
 • Reply Jamey

  Wat vliegt de tijd toch hè. Voor je het weet zitten we alweer aan de oliebollen.

  november 29, 2017 at 12:04
 • Reply Malou

  Wat balen van die buikgriep zeg! Maar gelukkig ben je weer beter 🙂

  november 29, 2017 at 14:02
 • Reply Manon

  Vervelend dat je ziek was, het heerst nu wel allemaal. De dagen gaan nu zo snel voorbij…jeetje bijna december al

  november 29, 2017 at 16:58
 • Reply Linda

  Ik heb ook moeite om de tijd bij te houden, het vliegt echt de laatste tijd. Hopelijk ben je al wat beter.

  november 29, 2017 at 17:39
 • Reply Patricia

  Je hebt een hoop meegemaakt deze maand zo te zien! Gelukkig ben je in ieder geval weer helemaal beter 🙂

  november 29, 2017 at 19:27
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Voor mij voornamelijk een drukke maand en veel moeite met de overgang naar het donkere weer en de winter. Van mij mogen die maanden wel voorbij vliegen. Geef mij maar vast december dan zijn we er weer zo doorheen!

  november 29, 2017 at 19:36
 • Reply Priscilla

  Wat vliegen de dagen voorbij hé. Nog even en we kunnen sinterklaas weer uitzwaaien en de kerstboom opzetten.

  november 30, 2017 at 08:05
 • Reply Nesrin

  De afgelopen maand is voor mijn gevoel ook echt voorbij gevlogen! Ik vind het leuk dat het morgen december is, ik vind het altijd wel heel gezellig in december.

  november 30, 2017 at 21:04
 • Reply Dhini

  Het gaat iedere maand zo snel voorbij. Wat drukke dagen heb je van deze maand

  december 2, 2017 at 23:11
 • Reply Claudia

  Ik vind de tijd heel erg snel gaan..zeker de laatste maanden. Nu zitten we alweer halverwege december! December is een hele gezellige maand.

  december 15, 2017 at 13:09
 • Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

  error: Je mag mijn foto\'s niet kopiëren of opslaan.