Persoonlijke Verhalen

Alweer een maand verder van 2018

maand

Ik kan het nog steeds niet geloven dat het al februari is. De maand januari is dan ook voorbij gevlogen. Wat heb ik ontzettend genoten van die maand. Zo leerde ik mijzelf beter kennen, wat ik graag wil doen en wat niet. Ik vind persoonlijke groei echt belangrijk in mijn leven. Het groeien van bepaalde verlangens en waardes. Zo ging ik ook terug wandelen in januari. Natuurlijk deed ik nog vele meer.  Dat kom je te weten in een leuk overzichtje. Maar eerst vertel ik je wat meer over de nieuwe artikels van februari. Kijk je mee?

Alweer een maand verder van 2018, februari word geweldig.

Ik kijk echt uit naar de maand februari. Zo heb ik echt leuke dingen bedacht voor deze blog, nog niet uitgewerkt. Maar wel al in mijn klein hoofdje. Je zal vanaf februari ook fashion artikels hier vinden. Ik ben gek op kleren en schoenen. Zo heb ik heel veel kleren. Nu alle kleren in verhuisdozen zit valt het mij echt op. Maar ik ga niet echt over alleen luxe merken schrijven maar ook over betaalbare kleding. Hoe ik het ga uitwerken, weet ik zelf eigenlijk nog niet. Of misschien schrijf ik wel alleen over betaalbare kleding. Ik moet er nog een beetje over nadenken. Binnenkort komt er wel een fashion outfit online. Oh en mijn winterjas komt hopelijk binnenkort ook nog online. Het liefst maak ik de foto’s buiten maar momenteel regent het. Tja en binnen heb ik te weinig licht en dus te veel ruis op de foto. Hoe deze rubriek gaat noemen, kom je binnenkort te weten op deze blog. Blijf de blog dus zeker volgen. Want ik ben iets heel leuks van plan met de fashion artikels.

Je zal hier ook nieuwe artikels vinden over het hardlopen en meer bewegen in 2018.

Zo ga ik meer schrijven over het hardlopen. Wekelijks plaats ik op zaterdag hier over een nieuw artikel. Zo vertel ik je alles over mijn ups en downs tijdens het hardlopen. Soms plaats ik ook nieuwe outfit foto’s van sportkleding. Ik had er al een een shoplog over geschreven. Maar heb nog geen tijd gehad om er outfit foto’s van te maken. Dat staat momenteel heel hoog op mijn to-do lijstje. In de rubriek meer bewegen in 2018 geef ik maandelijks wat tips om je te helpen om meer te bewegen. Maar ook gezonde tips want niet alle fabeltjes of boekenwerken hoor…  Ik ben heel veel nieuwe dingen aan het bedenken voor de maand februari. Zo heb ik plots heel veel inspiratie. Maar nu ben je misschien wel nieuwsgierig geworden naar mijn overzichtje van de maand januari?

Maar hoe was januari nu eigenlijk? Ik maakte er een klein overzichtje van.

Zo schreef ik één artikel over Diezel.

In de maand januari schreef ik een artikel over Diezel. Zo had ik een hondenjasje gekocht voor onze Diezel. Hier was hij zo ontzettend blij mee. Het liefst zou hij dit de hele dag dragen maar dat gaat natuurlijk niet. Heb je het artikel gemist? Dan kan je het hier na lezen.

Zo blogde ik over 2 verschillende wandelroutes.

De ene wandelroute is de Zwarte beek vallei in Zelem. Een prachtige wandeling om te bewandelen. Zo kan je daar echt genieten van de natuur. Je wandelt daar vooral op holle wegen, in bossen en op asfalt. De andere wandelroute heb ik onlangs geplaatst op de blog. Een knooppunten wandelroute die ik trouwens zelf uitstippelde. De keiheuvel is echt een fijn plaats om te wandelen.

Ik blogde ook over mijn gezondere levensstijl.

levensstijl

In een persoonlijke blogpost vertelde ik je over mijn nieuwe levensstijl. Zo wil ik meer bewegen, minder snoepen en geen cafeïne meer drinken. Het artikel kan je trouwens hier na lezen. Binnenkort komt hier over nog een update online. Ik kan je nu al vertellen dat het snoepen echt met ups en downs gaan. Met soms heel goede ups en sommige dagen weer veel down. Het is niet altijd gemakkelijk om je zelf te veranderen. Maar we geven zeker niet op…

Ik schreef ook een artikel over sporten: zodat jij geen smoesjes meer gebruikt.

Iedereen gebruikt wel eens van die smoesjes om niet te sporten. Het bekendste smoesje is uiteraard nee ik doe het straks wel of nee ik ben moe. Eigenlijk zijn we niet echt moe. Maar hebben we gewoon geen zin om te sporten. Tja en dat moet dringend veranderen. Het is beter voor je zelf en je lichaam om af en toe even te sporten. Ga lekker wandelen in de natuur of met je hond. Loop een blokje om in je eigen dorp. Doe lekker je huishouden daar verbruik je trouwens ook calorieën mee. Kortom het gewoon doen! Het artikel kan je trouwens hier na lezen.

Dit was mijn overzichtje van deze maand. Ik heb deze keer maar 4 artikels uitgekozen van de maand januari. Welk artikel is jouw bijgebleven van vorige maand?

 

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

2 Reacties

 • Reply Irene

  Ik vind echt dat je goed bezig bent met je blog en gezonder leven. Ik hoop binnenkort je hardloop artikelen te lezen, want daar kijk ik echt naar uit.

  februari 2, 2018 at 12:05 pm
 • Reply Geke

  Ik lees het liefst de persoonlijke berichtjes zoals even babbelen of de mooie momentjes. Als ik lees hoe goed iemand bezig is, motiveert mij dat meer dan de tips (hoewel die ook wel leuk zijn hoor) om zelf ook stappen te zetten.
  Shoplogs vind ik ook altijd leuk om te lezen en te kijken. De mooiste foto’s vond ik dan weer die bij de wandelingen :-).
  Ik ben al benieuwd naar je fashionblogjes. Veel succes met het uitdenken en uitwerken.

  februari 2, 2018 at 3:34 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat