Donderdag Tag Dag

Dan was ik een schildpad tag

dan was ik een schildpad tag

Ik was gisteren op zoek naar een geschikte tag voor mijn blog. Maar online heb je zoveel keuze uit verschillende tags. Daardoor vond ik het eigenlijk wel leuk om een vaste rubriek te plaatsen op mijn tag. Zo leer ik en jij nog wat meer tags kennen van anders blogs. Misschien lijkt het jouw wel leuk om deze tag te plaatsen op jouw blog. Ik plaats niet alleen de tags die bedacht zijn door andere bloggers maar ook de tags die ik zelf bedacht heb. Als eerste tag vind je hier de tag van Palace Of Bliss en deze heet trouwens “Dan was ik een schildpad tag” . De naam alleen al klinkt toch een beetje grappig maar lokt wel je interesse om meer te lezen.

ik vind het altijd leuk om meer persoonlijke dingen te delen op mijn blog.

Zo leer je mij als volger of lezer mij nog wat beter kennen. De vragen zijn wel heel apart maar wel super leuk. Zo kom je te weten welke kleur ik zou zijn, welk dier ik zou zijn of ik als gerecht. Op het einde van deze blog vind je dan weer eer aparte vraag waar jij als lezer of volger mag op antwoorden.

De vragen van dan was ik een schildpad tag.

1. Als ik een kleur was, dan was ik zeker en vast blauw.

2. Als ik een dier was, dan was ik een tijger.

3. Als ik een liedje was, dan was ik no future in the past van Nadiya en Kelly Rowland.

4. Als ik een gerecht was, dan was ik een pasta bolognese.

5. Als ik een geur was, dan was ik lekker fris.

6. Als ik een goede eigenschap was, dan was ik te eerlijk.

7. Als ik een slechte eigenschap was, dan was ik koppig.

8. Als ik een taal was, dan was ik Frans zoals mijn Franse roots.

9. Als ik een beroep was, dan was ik schrijver.

10. Als ik een bestaand bekend persoon zou zijn, dan was ik Sarah Jessica Parker van Sex and The City.

11. Als ik een fictief bekend persoon zou zijn, dan was ik Bella Swan van Twilight, lekker achter weerwolven jagen.

12. Als ik een land was, dan was ik Frankrijk.

13. Als ik een vervoersmiddel was, dan was ik een bus.

14. Als ik een film was, dan was ik Pride and Prejudice.

15. Als ik een monument was, dan was ik de Eiffeltoren.

16. Als ik een seizoen was, dan was ik de lente.

17. Als ik een groente was, dan was ik een tomaat.

18. Als ik een kledingstuk was, dan was ik een topje.

19. Als ik een gezelschapsspel was, dan was ik mens erger je niet, (natuurlijk met een grote knipoog)

20. Als ik een drankje was, dan was ik witte wijn of witte martini.

21. Als ik een historisch gebeurtenis was, dan was ik Hilary Clinton die mee doet aan de presidents-verkiezingen.

22. Als ik een bijgeloof was, dan was ik niet doorgelopen als ik een zwarte kat zag.

23. Als ik een motto zou zijn, dan was ik mijn dromen aan het volgen.

Deze tag Dan was ik een schildpad tag vond ik zelf eigenlijk super leuk. Ik moest wel een paar nadenken over sommige zinnen. Zo vond ik het moeilijk om te antwoorden op als ik een motto zou zijn of het bijgeloof. Hopelijk vond jij mijn antwoorden super leuk. Nu heb ik nog één vraag voor jouw: Als jij een groente was, dan was je een …. ?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

6 Reacties

 • Reply Angelique

  Leuke tag, als ik een groente zou zijn geweest dan was ik een bloemkool.

  juni 9, 2017 at 2:58 pm
 • Reply Nesrin

  Een high five voor nummer 10. Leuke tag is dit!

  juni 9, 2017 at 10:25 pm
 • Reply Saskia

  Leuk om je antwoorden van deze tag te lezen! Ik zou hem heel anders hebben ingevuld, dubbel zo leuk dus om te lezen 🙂

  juni 10, 2017 at 12:31 pm
 • Reply Josan

  Pride en Prejudice is gewoon EPIC. De kleur blauw kan ik ook helemaal met je eens zijn. Ik kende deze tag helemaal nog niet. Wel grappig. Het is origineel en to the point.

  juni 25, 2017 at 4:54 pm
  • Reply Sanne

   Ja Pride en Prejudice is gewoon een prachtige film. ik had de tag bij iemand anders gelezen. Vond hem zo leuk. 😉

   juni 26, 2017 at 7:53 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Als ik een seizoen was, dan was ik nu de zomer. Vanwege mijn leeftijd : )

  juli 12, 2017 at 2:40 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat