Persoonlijke Verhalen

Mijn super geweldige dankbare momentjes #1.

geweldige dankbare momentjes

Het voelt raar om ergens al te schrijven over mijn geweldige dankbare momentjes, het jaar is nog maar pas bezig. Maar soms moeten we allemaal even stilstaan en even dankbaar zijn over alles wat we hebben. Oké mijn woonsituatie is nog steeds niet in orde. Als dat helemaal in orde was dan ging ik even gillen zodat jullie het allemaal hoorden. Maar ondanks dat ben ik eigenlijk een hele dankbare persoon. Dit jaar ben ik echt enorm dankbaar voor alles, voor mijn hondje en dat ik zulke lieve vrienden heb. Maar ik ben nog voor heel veel andere dingen dankbaar.

Mijn geweldige dankbare momentjes #1, van dit jaar.

2018 is nog maar pas gestart en toch ben ik dit jaar al enorm dankbaar. Zo ben ik heel dankbaar voor mijn hondje, mijn rijbewijs (dat ik al heel lang heb), die kleine koekendoos (autootje) en nog vele meer.

 • Ik ben dankbaar dat ik zulke lieve vrienden heb. Sommige vrienden zie ik maar 1 keer per jaar andere dan weer 4 keer per jaar of zelfs meer. Ik ben ook blij dat ik aan hun heel veel dingen kan vertellen. Anders zou ik soms gewoon gek worden van mijzelf, ja echt waar. Ik kan uren piekeren over problemen en soms twijfel ik enorm. Natuurlijk vertellen zij ook hun problemen aan mij. Ik kan namelijk heel goed luisteren en raad geven. Plus ze vinden het geweldig dat ik zo een sterke positieve persoonlijkheid heb.
 • Ik ben dankbaar voor mijn rijbewijs, ik heb het al bijna 10 jaar. In maart 2008 behaalde ik mijn rijbewijs. Nog steeds ben ik er zo blij mee. Want met een rijbewijs en auto heb je zoveel voordelen. Ik kan rijden naar waar ik wil. Boodschappen doen met de auto, winkelen met de auto of even afspreken met vrienden. Het kan gewoon allemaal en dat vind ik echt fantastisch aan een rijbewijs hebben.
 • Mijn hondje die hier momenteel zo schattig in zijn mandje ligt. Nee zonder Diezel zou ik echt niet kunnen leven. Hij is gewoon eigenlijk mijn alles. Ik ben altijd zo blij als ik hem zie lachen.
 • Ik ben ook dankbaar dat ik terug kan gaan wandelen. Afgelopen zondag probeerde ik voor de eerste keer te gaan wandelen. Mijn conditie is helaas wel weg. Want na 4,70km voelde ik het wel hoor. Ik beweeg veel te veel op het werk maar wandelen is toch iets anders hoor. Plus ik hou er niet van om rustig te wandelen maar stevige wandelingen. Ik wil achteraf het voldaan gevoel bereiken.
 • Zo ben ik ook heel dankbaar dat het zonnetje eindelijk zo lang scheen. Het was ook nog eens een weekend dat ik lekker vrij was. Zalig toch? Ik heb zondag echt genoten. Het voelde op dat moment alsof het al bijna lente was. Natuurlijk is dat nog lang maar het zonnetje gaf echt dat gevoel.
 • Ik ben ook dankbaar dat ik zaterdag echt leuke sportkleren heb kunnen kopen. Het klinkt misschien raar maar ik ben daar echt dankbaar voor. Zo vond ik eindelijk een sport-bh die echt goed zit. De meeste zitten helaas bij mij niet altijd even goed.

In 2018 ga ik proberen om nog meer dankbaar te zijn. Waarvoor ben jij geweldig dankbaar? Ga jij dit jaar proberen om geweldig  dankbaar te zijn voor alles?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

9 Reacties

 • Reply Krystle/Batboy

  Wat goed om daar ook eens bij stil te staan. Ik ben ook heel dankbaar dat ik een rijbewijs heb vooral nu wij bijna in the middle of no where wonen.

  januari 16, 2018 at 9:38 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Mooie momenten om dankbaar voor te zijn. Wat voor sportbh heb je gevonden die goed zit?

  januari 16, 2018 at 9:45 am
 • Reply Linda Meester

  Wat een goed idee om eens stil te staan bij je dankbare momenten. Mijn oma zei altijd: Tel je zegeningen

  januari 16, 2018 at 10:26 am
 • Reply Deborah

  Mooie punten om dankbaar voor te zijn. Soms zijn het de kleine dingen in het leven.
  Fijn dat je ook zo lekker gewandeld heb. Nu ik niet meer kan hardlopen ben ik ook aangewezen op wandelen. Fijne manier van toch even buiten zijn en genieten van de natuur.

  januari 16, 2018 at 11:01 am
 • Reply Mieke | mieksmind

  wat leuk om er even bij stil te staan, goed om ook eens te doen in je leven vind ik

  januari 16, 2018 at 12:23 pm
 • Reply Manon

  Nu ik eraan denk heb ik mijn rijbewijs ook al 9 jaar pfoe, wat gaat het snel zeg! Mooi lijstje heb je gemaakt

  januari 16, 2018 at 12:40 pm
 • Reply Blog & Beauty

  Wat een mooi lijstje met dankbare momenten. Ik ben ook voor zoveel dingen dankbaar.

  januari 16, 2018 at 12:49 pm
 • Reply Naomi

  Wat een fijn lijstje! Goed dat je zo dankbaar kunt zijn !

  januari 16, 2018 at 6:26 pm
 • Reply Jennifer

  Leuke dankbare momentjes. We moeten inderdaad dankbaar zijn met hetgeen dat we op dit moment hebben, ook al zijn het kleine dingen 🙂

  januari 16, 2018 at 6:55 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat