Persoonlijke Verhalen

Dankbare momentjes #2 van dit jaar.

dankbare momentjes #2

Dankbare momentjes is al een tijdje een vaste rubriek op deze blog. Ik vind persoonlijk ondanks al mijn “problemen” dat ik toch enorm dankbaar ben. Zo ben ik totaal niet negatief ingesteld als persoon. Vroeger wel maar sinds de dood van mijn grootvader ben ik echt enorm veranderd. Ik vind het leuker om positiever te leven en enorm dankbaar te zijn voor alles. Waarom zou ik altijd negatief zijn en niet vrolijk? Nee dat is niks voor mij, lijkt mij ook enorm saai. Ik ben liever die vrolijke jonge vrouw. Zo weet ik dat heel veel vriendinnen mij enorm bewonderen voor mijn wilskracht maar ook mijn positieve ingesteldheid. Daardoor probeerde ik mijn dankbare momentjes nog eens positiever te maken.

Dankbare momentjes #2 van dit jaar al.

De tijd gaat weer zo snel vind ik zelf. De dagen vliegen hier gewoon voorbij. Meestal begin ik al te plannen op zondag. Dan durft mijn moeder al eens zeggen “San het is nog maar zondag hé”. Voor mij gaat het gewoon veel te snel en ik kan dat niet loslaten. Ik ben nu eenmaal een planner. Hier onder vind je alvast mijn super leuke dankbare momentjes #2.

 • Ik ben zo dankbaar dat onze Diezel nu echt gelukkig is tijdens het wandelen. Ik zocht al jaren achter een hondenjasje voor Diezel. Nu sinds vorige week eentje gevonden.
 • Dankbaar dat ik nu een nieuwe levensstijl heb. Minder snoepen, minder frisdrank drinken, geen cafeïne drinken meer en meer bewegen. Snoepen is echt niet gezond en je verdikt er ook nog eens van. Liever dan een paar gezonden snacks zoals groentjes of wat fruit eten. Zo voel ik mij achteraf ook niet schuldig. Binnenkort begin ik ook terug te hardlopen. Ik ga daar heel hard van genieten.
 • Zo dankbaar dat ik vorig jaar redelijk wat geld gespaard heb. Altijd handig voor als ik een huisje heb gevonden en eventueel onverwachte kosten.
 • Ik ben ook dankbaar dat ik eindelijk mijn kledingstijl durfde te veranderen. Zo koos ik er steeds voor om er nog 18 uit te zien. Sommige kledingstukken kunnen echt niet meer. Daarom ga ik heel veel kleding gewoon wegdoen. Maar dat moet ik nog even uitzoeken. Een nieuwe kledingstijl, geen joggingbroeken meer en geen seutige look meer. Eerder leuke kleedjes, vestjes en een geheel nieuwe look. Oh en ze zijn budget vriendelijk. Nu nog een nieuwe haarstijl en ik ben helemaal tevreden. Daar zoek ik momenteel nog een beetje naar. Ik kan mijn haar nooit stijl dragen (mijn haar krult al terug binnen het uur) en dat is ook niet zo gezond. Misschien dat ik nog iets leuks vind of ga proberen.
 • Dankbaar voor mijn beslissing die ik onlangs heb genomen. Waardoor ik meer geld kan besparen. Voelt echt goed. Ik heb echt het gevoel dat het dit jaar mijn jaar echt gaat worden.
 • Zo dankbaar dat ik echt gelukkig ben ondanks al mijn problemen. Nog steeds geen huisje gevonden. Wel al naar een 2e huisje gaan zien maar was niet echt mijn ding. Het was wel heel goedkoop maar echt gewoon een leuk startershuisje met echt maar basis dingen. Echt goed voor een student of een man. Maar niet echt iets voor mij. Ik blijf dus maar verder zoeken…

Zes geweldige dankbare momentjes die mij echt nog steeds gelukkig maken. Nee ik ben geen ongelukkige persoon ook al woon ik terug thuis. Ben jij ook zo gelukkig als ik? Waarvoor ben jij dankbaar?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

2 Reacties

 • Reply Saskia

  Wat een fijne lijst met dingen om dankbaar voor te zijn. Goed hier eens in de zoveel tijd bij stil te staan. Binnenkort maar weer eens een artikeltje over maken. Ik ben dankbaar dat ik even een break in de drukke week heb vandaag & waarschijnlijk Donderdag een kortere dag heb ^^ Fijne week!

  januari 30, 2018 at 8:40 am
 • Reply Geke

  Wat mooi dat je om zoveel dingen dankbaar bent, dankbaar kan zijn. Het werkt motiverend om zoveel positiefs te lezen.
  Leuk zeg, een nieuwe kledingstijl. Dat verdient vast later nog een blogje 🙂 of ben ik nu te nieuwsgierig?

  januari 30, 2018 at 8:04 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat