Persoonlijke Verhalen

Dankbare momentjes op deze leuke dinsdag

dankbare momentjes

Vorige week zag je op deze blog geen dankbare momentjes. Maar nu dit toch een beetje een vaste rubriek is geworden. En ik de afgelopen dagen toch een beetje dankbaar ben geweest. Heb ik er zin in om dit te plaatsen op mijn blog. Natuurlijk had ik ook een paar baal momentjes. Tja het huisje dat ik heel graag wou is naar iemand anders gegaan. Tja en ik ontdekt dit online en niet via de makelaar. Dus dat is even geen dankbaar momentje maar toch heb ik nog veel momentjes beleefd. Waar ik ontzettend heel veel dankbaar voor ben.

Dankbare momentjes op deze leuke dinsdag.

Ik heb ook van die momentjes dat ik baal. Soms loop ik ook een beetje slechtgezind rond maar vaak ook vrolijk. Dat laatste is gelukkig wel meestal het geval. Ik ben liever een positief iemand dan negatief. Tja dat heb ik misschien al heel vaak verteld op deze blog. Maar het is wel zo, te negatief zijn is voor niemand goed en ja ook niet voor jouw. Daarom dat ik tegenwoordig zo dankbaar ben voor alles.

 • Dankbaar omdat ik zondag niet heel hard ben uitgeschoven. Vorig jaar wel toen zag ik een boomgaard iets te dichtbij in de auto. Daardoor rijd ik ook al niet graag in de sneeuw. Dus ja ik ben dankbaar dat mijn auto nog steeds leeft.
 • Dankbaar dat ik nog steeds bij mama mag wonen. Tja en ik heb nog steeds geen huisje gevonden. Het is echt niet gemakkelijk om als alleenstaande iets te huren. Maar daar vertel ik je vrijdag nog wat meer over in een nieuw artikel.
 • Ik ben ook dankbaar dat ik binnen 2 weken een weekje verlof heb. Tussen kerst en nieuwjaar ben ik namelijk een weekje thuis, zalig… Eindelijk kan ik wat afspreken met vriendinnen, lekker ontspannen en eens echt genieten van mijn verlof. Oh ja ik snak er ontzettend naar.
 • Dankbaar dat ik een nieuwe kersttraditie mag starten. Ik en Jennifer (zij is trouwens ook een blogger) spreken af na de feestdagen. Dan geven we aan elkaar een klein kerstcadeautje. We vieren dit jaar helaas zonder familie de feestdagen daarom starten we zelf een traditie. Het is een heel lang verhaal waarom ik en mijn familie kerstmis dit jaar niet vieren.
 • Ik ben ook zo dankbaar dat Diezel echt content was met zijn sinterklaascadeautjes. Diezel lijkt echt op mij, ik ben zelf ook altijd dankbaar met een klein cadeautje. Het hoeft voor mij niet altijd zo duur te zijn. Zelfgemaakte cadeautjes vind ik bijvoorbeeld ook heel leuk.
 • Oh ja ik ben ook dankbaar dat ik gisteren met de auto heel ben thuis gekomen. Ik zat regelmatig vast in het ijs door andere chauffeurs. We moesten een vrachtwagen voorbij steken en toen zat ik met 10 andere auto’s vast. Gelukkig duwde 2 mannen mij naar boven. Ja ik ben die mannen echt dankbaar. Maar daarna zat het verkeer vast langs alle kanten. Alle hellingen werden afgesloten door de politie. Ik belde naar het werk  toen ik in de auto zat. Want ik geraakte gewoon niet op mijn werk. Gelukkig mocht ik naar huis rijden maar daar deed ik wel een 1u en 40 minuten over. Normaal duurt het ritje met de auto maar tien minuutjes. Tja die sneeuw en ijs, ik ben er nog steeds geen fan van…

Kortom dit waren mijn dankbare momentjes.

Deze keer waren het maar 6 dankbare momentjes. Maar ik wil je nog één ding zeggen, ik ben ook dankbaar dat jij mijn blog leest en volgt. Waarvoor ben jij dankbaar?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

15 Reacties

 • Reply querine

  wat een super goed idee om er zo bij stil te staan!
  zouden meer mensen moeten doen denk dat je er positiever door in het leven gaat staan

  december 12, 2017 at 10:25 am
 • Reply Debbythechocoholic

  Ze mooi om te zien hoe je dankbaar bent voor de kleine dingen in het leven. Ik ben dankbaar dat ik gisteren de Avant Première van Star Wars mocht bijwonen.

  december 12, 2017 at 10:50 am
 • Reply mieke | mieksmind

  leuk om er zo bij stil te staan, ik ben ook dankbaar dat ik weer terecht kon bij mijn ouders toen mijn relatie eindigde

  december 12, 2017 at 10:53 am
 • Reply Judith Jasper

  Leuke traditie met je vriendin! Heb ik ook een aantal jaar gedaan tot ik mijn eigen gezin had en het daarmee vier nu

  december 12, 2017 at 11:29 am
 • Reply Sheila

  Wat fijn om te lezen dat je zo een eigen traditie bent gestart. Kerst is toch snel iets wat je met familie viert. Als dat om de één of andere manier niet kan of als je het niet wil, is het fijn om het met iemand anders te kunnen delen. En ik ben ook heel blij voor je dat je er niet onderuit bent gegaan!

  december 12, 2017 at 11:46 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Wat een mooie dingen om dankbaar voor te zijn. Zo ziet het leven er ook meteen mooier uit heb ik het idee.

  december 12, 2017 at 11:58 am
 • Reply Ellen

  Dankbaar voor een hoop dingen waaronder onze wonder dochter haha

  december 12, 2017 at 1:40 pm
 • Reply Vera

  Ik had gezien dat diezel cadeautjes gekregen had ja! Zag er leuk uit.

  december 12, 2017 at 7:31 pm
 • Reply Mirjam

  Goed dat je dankbaar bent voor de kleine dagelijkse dingen. Die zijn meestal zo gewoon, daar sta je gewoon veel te weinig bij stil !! Ik heb genoten van het winterse en zondag een sneeuwpop gemaakt, ben dankbaar voor de bloemetjes in huis, gezellig een bakkie wezen doen bij mijn moeder en genoten van de vers gebakken wafels. En dankbaar dat ik gewoon lekker in mijn vel zit !! Gewoon . . . want dat hou je het langste vol !!

  december 12, 2017 at 8:04 pm
 • Reply Jennifer

  Leuke dankbare momentjes om te lezen 🙂 Ik ben trouwens dankbaar om jou te leren kennen, Sanne :D. En dankbaar dat we samen toch nog iets leuk maken van de feestdagen!

  december 12, 2017 at 8:30 pm
 • Reply Jessica

  Fijn dat er niks gebeurt is met de sneeuw! En heerlijk een weekje vrij tussen kerst en oud en nieuw. Ik kijk er ook naar uit want ik ben ook vrij.

  december 12, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Ester

  Leuk dat je zo dankbaar bent 🙂 goed om even bij stil te staan

  december 12, 2017 at 9:25 pm
 • Reply Merel

  Er zijn altijd wel dankbare momentjes
  Als ik dit hier bij lees ben ik dankbaar dat we van de sneeuwellende gespaard zijn gebleven
  Hier gisteren alleen maar regen niks sneeuw

  december 12, 2017 at 11:20 pm
 • Reply Manon

  Fijne dingen om dankbaar voor te zijn! Ik ben tussen kerst en oud en nieuwe een week vrij, heerlijk is dat!

  december 14, 2017 at 10:15 am
 • Reply willy

  het geluk zit in de de kleine dingen van het leven..Sanne

  en daar mogen we dankbaar voor zijn

  groeten

  december 20, 2017 at 6:51 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat