Persoonlijke Verhalen

De Wie Wat tag, zo leer je mij als blogger kennen.

Wie wat tag

De Wie Wat tag heb ik zelf bedacht in 2016 maar dan wel onder een andere blognaam genaamd misssanntje. We zijn nu een jaar verder, een nieuwe blog en een ander leven. Dus wou ik eigenlijk heel graag deze tag opnieuw invullen. Waarom? Ik ben enorm gegroeid als persoon. Plus ik heb er ook twee extra vragen aan toegevoegd en de vragen zijn een klein beetje omgewisseld.

De Wie Wat tag, zo leer je mij nog beter kennen.

Een super leuke tag die je gerust mag overnemen op je blog. Maar vergeet mij niet te linken als je deze tag overneemt. De vragen vind je hier onder en mijn antwoorden.

De vragen van De Wie Wat tag

 1. Wie ben je nu echt?
 2.  Wat zijn je hobby’s?
 3. Wie vind je het leukste in je leven?
 4. Wat vind je het hatelijkste om te doen?
 5. Wie is jouw favoriete schrijver, muziekband, serie of acteur?
 6. Wat is het grappigste moment dat je onlangs meemaakte?
 7. Wat zou je willen veranderen in je leven?
 8. Wat is voor jou ontspanning?
 9. Wat vind je het leukste om te doen?

Mijn antwoorden van de Wie Wat tag zodat je mij nog beter leert kennen.

1. Wie ben je nu echt?

Vroeger vond ik het heel moeilijk om te antwoorden op zulke vragen. Ik vond het zelf één van de hatelijkste vragen. Als je mij al een tijdje volgt weet je natuurlijk al een groot deel over mij. Ik ben Sanne, een super grote dierenvriend, sociaal, gedreven in haar doel en spontaan. Zo ben ik van nature ook een hele rustige persoon, voel ik dingen aan (daar wil ik binnenkort wat meer over bloggen). Ruzies vind ik tijdverlies, hecht veel aan een oprechte vriendschap en ben te eerlijk. Oh ja ik ben echt een eerlijke persoon. Zo kan ik niet liegen en dan heb ik ook nog eens een gezicht waarop je alles kan zien. Alle emoties zie je er gewoon op, heel vervelend. Maar het maakt mij wel een beetje uniek.

Oh en ik ben dit jaar 30 jaar geworden, voel mij nog steeds 29 en toch aanvaard ik het ouder worden heel goed.

2. Wat zijn je hobby’s?

Ik heb eigenlijk ” veel te veel hobby’s”. Zo schrijf ik heel graag, bloggen, maak ik graag sieraden, macrofotografie, natuurfotografie en wandelen. Sinds vorig jaar heb ik er nog een hobby bij en dat is namelijk hardlopen. Zoals je kan lezen heb ik echt heel veel hobby’s. De hobby’s zijn allemaal ook niet goedkoop maar ze geven wel enorm veel ontspanning. Minder stress betekend vooral een relaxte Sanne. 

3. Wie vind je het leukste in je leven?

Vorig jaar had ik hier anders op geantwoord denk ik. Eigenlijk is mijn hondje Diezel het leukste in mijn leven. Hij is er altijd voor mij als ik boos ben of verdrietig ben. We hebben ook een hele unieke band. Nee zonder mijn hondje kan ik niet en vaak maakt hij mij aan het lachen.

4. Wat vind je het hatelijkste om te doen?

Euh het hatelijkste? Ik denk dan vooral aan Diezel zijn behoefte. Dat is een karweitje dat ik helemaal niet graag doe. Het ruikt vies, ziet er raar uit en dan moet je het nog opruimen…

5. Wie is jouw favoriete schrijver, muziekband, serie of acteur?

Favoriete schrijver: dat is Jill Mansell, ik heb bijna alle boeken van haar. De laatste nieuwe heb ik nog niet gekocht omdat ik wat meer geld wil besparen. Muziekband: Little Mix, ze hebben echt leuke liedjes en je kan er op dansen. Serie: Grey’s Anatomy, Chasing Life en Star. Acteur of Actrice: Ik heb niet echt een favoriet. Als ik eentje moet kiezen dan is het Julia Roberts.

6. Wat is het grappigste moment dat je onlangs meemaakte?

Het grappigste moment? Even denken. Diezel die heel flauw komt knuffelen en zielig doet. Om daarna zijn pootjes uit te strekken als hij ligt. Dan kijkt hij mij heel ondeugend aan en doet hij heel gek. Ja Diezel maakt mij dagelijks aan het lachen.

7. Wat zou je willen veranderen in je leven?

Misschien kunnen jullie het al raden. Het enigste dat ik wil veranderen momenteel is mijn huidige woonsituatie. Daar kijk ik echt naar uit om alleen te wonen maar helaas heb ik nog geen huisje gevonden. Zo sta ik ook op een wachtlijst voor een goedkoop huurhuisje maar dat is ook hopeloos. Ik wil niet eeuwig thuis blijven wonen. Ik snak er echt naar om alleen te wonen. Vooral omdat ik weet hoe het voelt om niet meer thuis te wonen… Ondertussen blijven we maar zoeken en positief.

8. Wat is voor jou ontspanning?

Ontspanning? Dan denk ik vooral aan mijn hobby’s, een filmpje, een serietje kijken of gewoon een gezellig avondje. Maar soms gebeurt het al eens dat ik op stap ga met mijn vrienden en dan kan ik ook ontspannen.

9. Wat vind je het leukste om te doen?

Het leukste? Nee ik ga niet bloggen antwoorden. Alhoewel ik dat ook wel heel leuk vind. Ik vind wandelen ietsje leuker en dan vooral een wandeling van meer dan 5km. Een mooi uitzicht, genieten en dat ik leuke foto’s kan maken. Ja dat is voor mij echt het leukste.

Wat vind jij het leukste om te doen? Ga jij deze tag overnemen?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

22 Reacties

 • Reply Nicole Orriëns

  Hé, wat leuk dat je ook hardloopt! Dat doe ik ook. Altijd leuk om collega lopers tegen te komen : )

  november 10, 2017 at 10:51 am
  • Reply Sanne

   Oh ik wist ook niet dat jij hardloopt. Leuk om te weten. 🙂

   november 11, 2017 at 11:08 am
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Wat grappig dat je dol bent op wandelen. Ik hou er ook van om mijn hoofd leeg te maken.

  november 10, 2017 at 11:37 am
  • Reply Sanne

   Daarom dat ik ook ga wandelen, zo kan ik beter alles verwerken. 😉

   november 11, 2017 at 11:08 am
 • Reply Chantal - Capital Monday

  Wat een heerlijke Tag! Ik vind wandelen ook heel erg leuk om te doen. Lekker de natuur in.

  november 10, 2017 at 12:14 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, er is niks leuker dan dat. 😉

   november 11, 2017 at 11:09 am
 • Reply Manon

  Zulke tags vind ik altijd leuk, want bij sommige bloggers vind ik het wel leuk om te weten hoe zo een persoon eigenlijk is

  november 10, 2017 at 1:37 pm
  • Reply Sanne

   Ik vind dat ook wel leuk om af en toe eens te lezen. 😉

   november 11, 2017 at 11:09 am
 • Reply Amylia

  Fijn je wat beter te leren kennen dankzij deze tag!

  november 10, 2017 at 2:26 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel 🙂

   november 11, 2017 at 11:09 am
 • Reply Peggy

  Haha, ik haat wandelen! Respect dat je dat leuk vind. Ik ren nog liever dan dat ik wandel :P.

  november 10, 2017 at 3:09 pm
  • Reply Sanne

   Haha, maar hardlopen doe ik ook 😉

   november 11, 2017 at 11:10 am
 • Reply MC Kleuver

  Leuke tag met goede vragen. Goed dat je zoveel hobby’s hebt, dan hoef je je nooit te vervelen. Leuk om te weten dat je wandelen zo leuk vind. Een uitzicht kan veel doen, ook ontspannend.

  november 10, 2017 at 6:28 pm
  • Reply Sanne

   Dat is waar en kan zo relaxend zijn. Te veel hobby’s is ook niet handig hoor. 😉

   november 11, 2017 at 11:11 am
 • Reply Claudia

  Ik kan ook zo genieten van een wandeling in de natuur. Even de kop leeg en moment voor jezelf!

  november 10, 2017 at 7:31 pm
  • Reply Sanne

   fijn om te horen dat jij ook graag wandelt. 😉

   november 11, 2017 at 11:11 am
 • Reply Iris

  Ah wat leuk dat je zo’n grote dierenvriend bent! Ik ben ook dol op dieren en de natuur.

  november 11, 2017 at 9:53 am
  • Reply Sanne

   Leuk om te horen dat je ook van de dieren en de natuur houdt. 😉

   november 11, 2017 at 11:11 am
 • Reply Sanne Doo

  Leuke tag! 🙂

  november 11, 2017 at 10:19 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel 🙂

   november 11, 2017 at 11:12 am
 • Reply Saskia

  Wat een leuke, fijne tag! Zo weet ik direct wat meer over je. Leuk!
  Wat ik het liefste doe? Thee drinken, series of films kijken, met mijn neus in een boek en knuffelen met onze poezen. Quality time met mijn hubby en vriendinnen vind ik ook erg fijn

  november 12, 2017 at 7:21 pm
 • Reply Natalie

  Ik zou ook echt niet zonder mijn hondje kunnen, dat is echt mijn beste vriend! Leuk je te leren kennen en succes met je nieuwe blog!

  november 12, 2017 at 7:41 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat