Disclaimer

My Story San’s Life

In deze disclaimer krijgt u meer informatie over:

  • Foto’s.
  • Het schrijven van de teksten.
  • De receptjes.
  • Niet aansprakelijk voor schade, derde en andere ongevallen.
  • Samenwerkingen.
  • Gastbloggers? Nee liever niet!
  • De artikels die we plaatsen op deze blog.
  • Reacties plaatsen op deze blog.
  • Social Media, de blog heeft verschillende social media kanalen.

1. My Story San’s Life maakt zelf haar eigen foto’s. Daardoor mogen deze foto’s niet gebruikt worden zonder toestemming. Nee ze mogen ook niet gedeeld worden op de verschillende social media kanalen. Alleen My Story San’s Life mag haar eigen foto’s delen op deze blog of haar social media kanalen.

2. My Story San’s Life schrijft zelf haar eigen teksten. De teksten mogen niet overgenomen worden zonder toestemming.

3. Elk lactosevrije receptje is trouwens bedacht door mijzelf. Ik hou nu eenmaal er niet van om receptjes te zoeken op het internet of om een boek te lezen. Zo bedenk ik liever iets zelf. Daardoor ben ik echt een creatieve kok. Tja en soms maak ik wel eens de raarste dingen.

4. My Story San’s Life is niet aansprakelijk voor als je een receptje klaar maakt. Dit is op eigen verantwoordelijkheid. 

Het kan al eens voorkomen dat de receptjes niet helemaal kloppen. Natuurlijk kijken we alle receptjes zorgvuldig na. Maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld tegen sommige producten niet tegen kan. Daar zijn we niet aansprakelijk voor! En ook niet als je je pijn doet in de keuken of je verbrand. Ik zet het er maar bij want je weet maar nooit.

5. My Story San’s Life is ook niet aansprakelijk voor derde en andere schade ongevallen! Kortom we zijn niet aansprakelijk.

6. Samenwerkingen?

Worden gedaan volgens de reclame wetgeving. Dus niet met do follow links maar unfollow links. Bedrijven of andere bloggers mogen altijd om een samenwerking vragen. Maar het wilt niet zeggen dat ik er op in ga. Ze mogen ook producten toe sturen maar ik vermeld alleen producten waar ik 100% achter sta. Zo zal ik zeker geen gegevens door geven van mijn bezoekers aan bedrijven of andere bloggers. Zo zal ik in een artikel ook vermelden of het advertorial is of een spon. Ik hou er van om eerlijk te bloggen.

7. Gastbloggers? Nee liever niet!

Elk artikel word door mijzelf geschreven. Momenteel ben ik ook niet opzoek naar een gastblogger… In elk artikel zal je zelfgemaakte foto’s vinden. Plus ik geef graag ook mijn mening over leuke dingen zoals producten die ik zelf heb gekocht. Dit kan een positieve mening zijn maar ook een negatieve mening. Daardoor vind je genoeg afwisseling op deze blog.

8. De artikels die we plaatsen op deze blog.

8.1 We plaatsen vooral persoonlijke artikels.

Dit is eigenlijk heel ruim van lopen tot over alleen wonen. Vier artikels plaatsen we elke week op deze blog.

8.2 Op deze blog plaatsen we geen seksuele getinte artikels.

We plaatsen geen artikels die ongepast zijn voor minder jarigen. De beheerder denkt heel goed na alvorens een nieuw reactie te plaatsen. De foto’s zijn daarom ook heel gewoon en niet seksueel.

8.3 Op deze blog plaatsen we geen artikels die te maken hebben met discriminatie.

Aan discriminatie doen we niet mee maar wel aan respect voor iedereen. Daarom plaatsen we respectvolle artikelen.

9. Reacties plaatsen op deze blog.

9.1 Bezoekers kunnen een reactie plaatsen op deze blog.

Je eerste reactie moet worden goedgekeurd worden, daarna kan u zoveel reacties plaatsen op deze blog als u wilt.

9.2 Ruzie, discriminatie en schelden worden niet getolereerd.

Ruzie aanvaarden we niet op deze blog. Ik geloof in het recht van vrije meningsuiting. Maar je mag hier niet schelden of ruzie maken. Discriminatie aanvaarden we niet! Plaatst u zulke reacties dan worden deze onmiddellijk verwijderd door de beheerder van deze website. Respect is dan ook enorm belangrijk voor deze blog.

10. Social Media, de blog heeft verschillende social media kanalen.

10.1 De verschillende social media kanalen.

10.2 De blog gebruikt social media om artikels te delen.

De artikels worden gedeeld door de share buttons onderaan een artikel. Zo delen we deze in verschillende groepen op facebook, Pinterest of Twitter. Daardoor kunnen andere bezoekers ook weer reageren op deze blog. Als ze het artikel bezoeken, kunnen ze ook jouw reactie lezen. Op instagram plaatsen we gewoon foto’s.