Persoonlijke Verhalen

Even een babbeltje omdat het kan

babbeltje

Ondertussen is het vandaag al weer oktober. In september was het gewoon echt rustig op deze blog. Misschien is het woordje rustig een beetje verkeerd. Ik had wel genoeg inspiratie, geen blogdipje maar had een paar andere dingen aan mijn hoofd. Dus besloot ik al snel om een kleine pauze in te lassen op deze blog. Een pauze voor een blog nemen is eigenlijk niet goed. Maar ik kon eigenlijk niet anders… Daarom vandaag even een babbeltje omdat het kan.

Even een babbeltje omdat het kan, ik babbel gewoon graag.

Ik vertelde je al eerder dat ik gewoon echt rust nodig had. Maar waarom had ik nu rustig nodig?

Nu ik dit artikel schrijf is het buiten mistig, Diezel ligt meer onder de verwarming en was goed aan het slapen. Tot als hij begon te janken, ja hondjes hebben soms ook nare droompjes. Ik als baasje ging hem even troosten en alles is weer in orde. Zo kon ik mij eindelijk toch een beetje concentreren op het schrijven. Ik hou er van om te schrijven in de herfst/winter. Vooral omdat het dan soms lekker mistig is zoals vorige week zaterdag en zondag. Lekkere warme chocolade melk, een fleece dekentje, een filmpje en mijn viervoeter dat is de ideale avond voor mij. Als ik dit zo lees word ik echt wel oud, nee grapje hoor. Voel mij nog steeds jong en ik dwaal enorm af van dit artikel.

Ik was eerst fulltime aan het werken, Diezel, sociaal leven, hobby’s en bloggen.

Ik vertel eigenlijk nooit iets over mijn werk. Privé en werk hou ik het liefst gescheiden van mijn blog. Maar nu wil ik er toch een klein beetje vanaf wijken. Tja ik ben van werk veranderd, ik doe nog steeds het zelfde werk maar in een ander bedrijf. De eerste 3 weken van september ging mijn energie vooral naar de opzeg. De opzeg is vooral zwaar omdat je afscheid neemt van verschillende mensen, het bedrijf, je collega’s en deels ook je oude leven. Vorige maandag ben ik dan gestart in het andere bedrijf, ik ga ook minder werken zodat ik in het weekend iets bij kan verdienen. Nu ben ik thuis op vrijdag en dat word echt een dagje voor Diezel en mij.

Zoals je kan lezen gaat het eindelijk heel goed met mij!

Ik heb heel veel dingen geleerd uit een vorige relatie.

Kennissen die mij lieten vallen na die breuk. Ja echt waar mensen die je “vrienden” noemt en 4 jaar eigenlijk geen echte vrienden waren. Zo horen mensen altijd maar één kant van het verhaal. In het begin vond ik dat verschrikkelijk. Maar nu heb ik dat een plaatsje kunnen geven. Mijn echte vrienden hoor ik nog steeds. We spreken soms eens af, chatten en sommige vrienden hebben zelfs helpen verhuizen. Ja het zijn echt lieve vrienden!

Een huisje heb ik nog steeds niet, we wonen nog steeds bij de mama.

Het is niet altijd ideaal om terug thuis te wonen. Alleen mogen we hier voorlopig blijven wonen tot we een eigen huisje vinden. Dat ideale huisje voor mij betekend vooral rust, een rustige buurt (liefst niet in een stad), een tuintje voor Diezel, 2 kamers want ik heb echt te veel spullen. Een huisje met 1 slaapkamer is goedkoop maar dan moet ik nog al mijn spullen laten staan bij mama. Tja en dat laatste vind ze zelf niet zo leuk. Alleen wil ik ook niet te veel huur betalen, max 650€ en liefst iets minder. Ik ben ook maar alleen hé. Als je met 2 bent om een huisje te huren dan lukt 750€ wel. Nu vind ik dat persoonlijk echt te veel…

Kortom ik ben gewoon hard veranderd en daar ben ik enorm trots op.

Het gaat dus echt heel goed met mij zoals je kan lezen. Ik ben blij met mijn leven, mijn nieuwe ik, de nieuwe blog. Hoe gaat het met jouw?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

14 Reacties

 • Reply Girls-Things

  Wat fijn om te lezen dat het goed gaat. Je mag er idd trots op zijn!

  oktober 2, 2017 at 7:48 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel 🙂

   oktober 5, 2017 at 9:29 pm
 • Reply Kristof

  Blij voor je dat alles goed gaat. Hier hetzelfde, gaat prima op de job, blog loopt lekker en voor de rest… go with the flow

  oktober 2, 2017 at 8:47 pm
  • Reply Sanne

   Dat klinkt ook heel goed. 😉

   oktober 5, 2017 at 9:29 pm
 • Reply Joyce

  Fijn dat het goed gaat! Eigenlijk een heel positieve reden om hier wat stiller te zijn. Succes met de huizenjacht!

  oktober 3, 2017 at 8:23 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ik doe mijn best. 🙂

   oktober 5, 2017 at 9:30 pm
 • Reply Felice Veenman

  het is echt waar: uit nare dingen in je leven, kan veel goeds komen! Je bent echt goed bezig, wees trots op jezelf!

  oktober 3, 2017 at 10:24 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel en je hebt ergens ook wel gelijk. 😉

   oktober 5, 2017 at 9:31 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Fijn dat het goed met je gaat, en ook dat je ouders je de ruimte en tijd geven om zo lang bij hen te wonen. Hopelijk vind je snel het huisje van je dromen.

  oktober 3, 2017 at 11:25 am
  • Reply Sanne

   Ik hoop ook dat ik snel een huisje vind.

   oktober 5, 2017 at 9:46 pm
 • Reply Janet

  Zo te lezen zijn er heel wat veranderingen geweest de afgelopen tijd. Fijn dat het nu goed met je gaat! Weer lekker bloggen nu…

  oktober 3, 2017 at 7:53 pm
  • Reply Sanne

   Ja ik ben ook heel blij. Nu nog een huisje vinden.

   oktober 5, 2017 at 9:46 pm
 • Reply Madelon

  Wat fijn dat het goed gaat! Van nare dingen kunnen soms inderdaad mooie dingen ontstaan. FIjn dat je bij je ouders mag wonen en zo de tijd en ruimte hebt. Lief van ze!!

  oktober 4, 2017 at 10:14 am
  • Reply Sanne

   Ja is soms wel lief maar soms ook een beetje frustrerend. Maar we komen er wel. 🙂

   oktober 5, 2017 at 9:47 pm

  Ik vind het leuk als je een reactie achter laat