Persoonlijke Verhalen

Gelukkig Nieuwjaar tag in het nieuwe jaar

Vandaag verschijnen er 2 artikels op deze blog. Eentje over mijn wensen voor jou en de andere over deze tag. Ik was namelijk een tijdje al op zoek naar een geschikte tag voor nieuwjaar. Zo vond ik op elke blog alleen maar een tag voor oud en nieuw jaar. Gelukkig vond ik de gelukkig nieuwjaar tag op de blog van meisje eigenwijsje.

Gelukkig Nieuwjaar tag, een super leuke tag.

Als kind vond ik oudjaar eigenlijk het leukste. Nieuwjaar vond ik eigenlijk niet zo leuk. Tot als ik wat ouder was, toen begreep ik eindelijk deze feestdag. Maar iemand drie kussen geven vind ik nog steeds verschrikkelijk. Vooral bij mensen die ik totaal niet ken. Dat vind ik soms een beetje te ver gaan. Als kind vond ik het al erg dat je iedereen een kus moest geven op de wang. Maar nu ik ouder ben zeg ik meestal “hallo iedereen, de beste wensen”. Ik vind iedereen kussen gewoon een beetje fake. Dan liever een speciale wens die ik aan iedereen persoonlijk geef. Dat vind ik persoonlijk vele mooier.

De vragen en mijn antwoorden van de gelukkig nieuwjaar tag.

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken?

Ik wil zeker eens een dag uitstapje maken naar Luik, Amsterdam, Maastricht, naar Duitsland en nog vele meer. Volgend jaar wil ik graag wat meer steden bezoeken. Een beetje genieten van de cultuur, geschiedenis, de gebouwen en winkels. Eigenlijk wil ik ook heel graag een weekendje naar Parijs of Londen. Zo een city trip zie ik eigenlijk ook wel zitten.

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?

Als mijn wond volledig is genezen en mijn lichaam dus terug pijnloos is, ga ik starten met hardlopen. Hardlopen geeft mij de ultieme rust en verminderd mijn stress. Wandelen zal ik altijd blijven doen maar hardlopen is vooral geschikt als ik weinig tijd heb. Plus als ik ga hardlopen dan kan ik ook beter slapen. Eigenlijk heeft hardlopen alleen maar voordelen voor mij.

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?

Ja zeker maar meestal of altijd bedenk ik zelf een receptje. Zo zoek ik zelden een receptje op omdat ik het tijdverlies vind. Ik bedenk liever zelf een receptje zodat ik dit ook kan plaatsen op mijn blog. Ik ben trouwens ook lactose intolerant. Je zal hier alleen lactosevrije receptjes vinden, die soms ook glutenvrij zijn.

 

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?

Mijn bucketlist daar heb ik eigenlijk nog niet zo hard over nagedacht. Zo wil ik wel meer uitstapjes maken, wat meer geld sparen en ook eens echt genieten van mijn verlof. Zo wil ik heel graag een cursus volgen om nog beter te schrijven of een copywriter opleiding volgen. Maar zoiets zal ik pas volgen als ik alleen woon.

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken?

Ik wil met heel veel mensen afspreken. Zo wil ik heel graag wat vaker afspreken met vriendinnen en vrienden. Maar ook met nieuwe bloggers. Het lijkt mij fijn om naar een bloggers meeting te gaan. Ik hoop dat er volgend jaar eentje is in mijn buurt. Het is altijd fijn om nieuwe mensen te leren kennen.

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme).

Materialisme is eigenlijk heel gemakkelijk. Een nieuwe gsm zou echt wel van pas komen. Mijn oude gsm heeft soms een beetje zijn kuren. Als mensen naar mij bellen zet hij die soms in wacht. Of soms hoor ik een echo, super vervelend. Sommige apps werken zelfs niet meer en als blogger is dat gewoon een must. Een nieuwe computer zou ook van pas komen, de mijne is nu 4 jaar oud. De lettertjes van mijn toetsenbord haperen soms een klein beetje. Mijn computer is ook enorm traag geworden. Alleen is de vraag aan mijzelf, wil ik het allebei wel vervangen? Zolang ze allebei nog werken, heb ik eigenlijk geen zin om er geld aan uit te geven..

Wat staat er op je verlanglijstje (idealisme).

Idealisme is eigenlijk het omgekeerde van materialisme. Zo wil ik heel graag een goede gezondheid lichamelijk en vooral ook geestelijk. Maar ook heel veel geluk in mijn leven. Natuurlijk moet je voor een groot deel je eigen geluk zelf maken en zoeken. Ik ga proberen om nog meer negatieve situaties te vermijden, een positief jaar kan iedereen wel gebruiken. Daarnaast ga ik proberen om sommige dingen sneller los te laten zodat ik echt gelukkig kan worden. Wat staat er eigenlijk op jouw idealisme verlanglijstje?

Ik wens je trouwens een fijn en gelukkig nieuwjaar. Een goede gezondheid zowel lichamelijk en geestelijk. Heel veel geluk, liefde en een super leuk jaar.

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

16 Reacties

 • Reply Xarifa

  Ik herken mij wel in die nieuwe laptop. Maar dan niet voor het bloggen, want daar heb ik een speciale laptop voor, ik wil graag een nieuwe laptop voor school!

  januari 1, 2018 at 11:21 am
 • Reply Manon

  Zo een tag vind ik hartstikke leuk want je leert iemand zo beter kennen en zo weet je vaak ook wat iemand graag wil. Ik hoop dat je je mooie tripjes mag maken

  januari 1, 2018 at 11:33 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Leuk dat je het hardlopen weer gaat oppakken. Ik vind dat ook echt een uitkomst. Je wordt er eigenlijk alleen maar beter van!

  januari 1, 2018 at 11:53 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Een goede computer kan ik me wel voorstellen dat je die graag wilt. Zeker als je veel blogt!

  januari 1, 2018 at 11:58 am
 • Reply Saskia

  Wat een leuke tag heb je ingevuld. Een heel fijn 2018 gewenst!<3

  januari 1, 2018 at 1:07 pm
 • Reply Cynthia

  Leuke tag! Ik hoop dat je wond snel en goed geneest zodat je hardlopend het jaar door kan gaan! Een bloggersmeeting lijkt mij ook wel leuk voor 2018!

  januari 1, 2018 at 1:21 pm
 • Reply Tamara

  Leuke tag en leuk ingevuld! Blijf ik een van de leukste blogs vinden om te lezen. Een goed 2018 gewenst

  januari 1, 2018 at 2:20 pm
 • Reply Fleur

  Leuke Tag! Deze kende ik nog niet. Als ik een plekje heb deze week, neem ik hem misschien ook over

  januari 1, 2018 at 3:04 pm
 • Reply Marieke

  Heel herkenbaar verhaal. Ik heb onlangs toch mijn laptop en telefoon maar vervangen… Voelde ook wel een beetje als veel geld en zonde…maar nu heel erg blij mee 🙂

  januari 1, 2018 at 7:32 pm
 • Reply Eva

  Leuke tag! Ik zou, net als jij, dit jaar graag naar een bloggers meeting willen. Lijkt me zo leuk!

  januari 1, 2018 at 7:50 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  hopelijk kun je vele dingen gaan uitvoeren/gaan ze uitkomen, ik wens je nog een gelukkig nieuwjaar

  januari 1, 2018 at 8:22 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het knap dat je echt zelf recepten kunt bedenken! Ik ben wat dat betreft echt totaal geen creatieve kok…

  januari 2, 2018 at 9:15 am
 • Reply Bryan

  Leuke tag! En hopelijk kan je alles wat je wil in de 2018 waarmaken! Fijn en gelukkig nieuwjaar!

  januari 2, 2018 at 11:07 am
 • Reply Liset

  Jij ook een heel goed en gezond nieuwjaar gewenst! Hopelijk kun je een paar doelen waarmaken :).

  januari 2, 2018 at 11:31 am
 • Reply Ilona Izabella

  Leuke tag! Leuke ideeën voor tripjes. Amsterdam (mijn stadje) is een aanrader natuurlijk, Maastricht is mijn tweede favoriete Hollandse stad. Parijs en Londen zijn ook zeker een goed idee, prachtige steden!

  januari 2, 2018 at 10:47 pm
 • Reply Dhini

  Wat leuke tag! Een nieuw laptop en GSM met goede camera zou ik zeker willen hebben

  januari 3, 2018 at 6:03 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat