Persoonlijke Verhalen

Gewoon even babbelen (omdat het kan) #2

babbelen

De afgelopen dagen heb ik heel hard gewerkt achter de schermen van deze blog. Misschien was het jou al opgevallen? Dat de blog opeens stond in maintenance mode. Zo was ik de blog wat beter aan het beveiligen. In 2018 wil ik namelijk blijven bloggen en op een veilige manier. Zo hebben we sinds kort een https:// url en een SSL certificaat. Dat is altijd vele veiliger dan http://. Een lichtpuntje voor mij en de blog. Hoe gaat het nu met mij? Awel dat kom je vandaag te weten in gewoon even babbelen (omdat het kan).

Gewoon even babbelen op deze mooie maandag ochtend. Oh ja ik babbel heel graag.

De eerste week van januari is gewoon voorbij gevlogen. De week is veel te snel gegaan. Zo was het voor mij enorm wennen om terug te gaan werken. Hoe ouder ik word, hoe moeilijker ik het vind om mij terug aan te passen. Natuurlijk bedoel ik dan vooral vroeger gaan slapen (minder lang opblijven) en in de ochtend weer vroeg opstaan (helaas niet blijven liggen). De hele week voelde ik toch wel verschil met mijn weekje verlof. Zo sliep ik veel te weinig, lag ik uren wakker en in de ochtend voelde ik mij enorm moe. Dan denk je natuurlijk oh in de avond ga ik zeker kunnen slapen, nee helaas niet. Elke keer was ik precies over mijn slaap heen, het lukte gewoon niet.Of misschien pieker ik gewoon te veel?

Zo pieker ik vaak over alleen wonen, bloggen, de liefde en nog vele meer. Tja ik pieker gewoon te veel.

Alleen wonen is echt prioriteit voor mij. Soms baal ik echt dat ik nog steeds thuis woon. Als dertiger is dit echt verschrikkelijk. Maar ook omdat ik mijn eigen stekje wil inrichten naar mijn smaak. De kerstperiode vond ik het moeilijkste. Mijn kerstboom die ik niet kon uitpakken of de boom die ik niet kon versieren met mijn mooie kerstballen. Ja dat vond ik vooral verschrikkelijk. Maar nu vind ik het nog steeds verschrikkelijk omdat het in België solden is, dat betekend dat in sommige winkels de kerstversiering ook afgeprijsd wordt. Uiteindelijk is het mij wel gelukt om dit van mij af te zetten. Zo hield ik mij maar één ding voor, oh dan kan je toch meer geld besparen als je die kerstversiering niet koopt.

Zoals je kan lezen ben ik echt een piekeraar en daar kan ik niks aan veranderen. Maar hoe gaat het nu met mij?

Momenteel moet ik nog altijd een beetje oppassen met heffen omdat ik pas ben geopereerd. Dat vlekje onder mijn borst moest namelijk met plaatselijke verdoving verwijderd worden. Twee weken geleden mochten de draadjes er uit en oh ja dat was pijnlijk. Gelukkig was mijn moeder mee en kon ik even knijpen in haar hand. Oh ja ik heb echt schrik voor naalden, spuitjes, operaties, bloed en draadjes. Gelukkig is het heel mooi genezen en kan ik gewoon blijven werken.

Ik vind het alleen een beetje jammer dat ik nog steeds niet mag gaan lopen. Maar vanaf 01 februari begin ik terug te lopen. Ik heb het echt gemist en toen kon ik ook beter slapen. Zo ging ik meestal even in de avond lopen (net voor het slapen gaan) en toen sliep ik echt goed. Geen stress en toen voelde ik mij ook iets beter in mijn vel. Als ik nu zou gaan lopen dan voel ik mijn wond nog te hard dus het moet nog wat beter genezen. Maar ik haat het vooral om zo lui te zijn maar het hoort er bij denk ik…

Voor de rest gaat het heel goed met mij en moest ik dit gewoon even van mij afschrijven. Hoe gaat het met jouw?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

12 Reacties

 • Reply Manon

  Ik pieker ook echt heeeeeeel veeel, weet niet hoe ik ervan af kom. Sommige zeggen ja gewoon niet doen maarja is makkelijker gezegd

  januari 8, 2018 at 10:02 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Balen dat je nog niet lekker kunt gaan hardlopen. Misschien is wandelen een goed alternatief?

  januari 9, 2018 at 6:59 am
 • Reply Sofie Katelijne

  Ik ben ook een ware piekeraar, soms best lastig om mee om te gaan!

  januari 9, 2018 at 11:19 am
 • Reply Lonneke

  Heel herkenbaar je stuur. Iedereen vind mij rustig terwijl ik van binnen zo druk ben. Wandelen is misschien wel iets voor jouw mij helpt het om rustig te worden.

  januari 9, 2018 at 3:53 pm
 • Reply Fleur

  Lief dat je het vraagt! Ik hoop dat je snel weer kunt gaan hardlopen en minder zult piekeren

  januari 9, 2018 at 5:19 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  ik pieker op bepaalde momenten ook heel erg dan lig ik er echt van wakker

  januari 9, 2018 at 6:29 pm
 • Reply Lien

  Ooh piekeren. Daar ben ik ook een kei in. Als er een wedstrijd piekeren zou bestaan, ik zou gerust kunnen meedingen naar de eerste prijs! 😉

  januari 9, 2018 at 8:04 pm
 • Reply Tessa

  Wat goed dat je al dat ssl certificaat hebt, ik zie daar wat tegenop om te installeren (moeilijk?)

  januari 9, 2018 at 8:59 pm
 • Reply Natalie

  Ik ben ook altijd een piekeraar geweest, ook vooral voor ik ga slapen en vaak over random dingen, erg he!

  januari 9, 2018 at 9:32 pm
 • Reply Carmelina

  Dat piekeren, lekker herkenbaar… en dan ineens pieker je over het piekeren..

  januari 9, 2018 at 10:54 pm
 • Reply Debbythechocoholic

  Gelukkig dat het al wat beter gaat met je. Ik ben ook niet te vinden voor spuitjes, draadjes, bloed en operaties. Ziekenhuizen en dokter mijd ik liever.

  januari 10, 2018 at 1:34 pm
 • Reply esther

  Ja hoor , hier ook een piekeraar maar probeer wel meer in het nu te leven. Dat scheelt want in het nu is niets te piekeren, het komt zoals het komt.

  januari 10, 2018 at 9:13 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat