Persoonlijke Verhalen

Gewoon even babbelen (omdat het kan) #3

gewoon even babbelen

Wekelijks probeer ik wat persoonlijker te worden op mijn blog. Daardoor heb ik een soort van nieuwe rubriek bedacht. “Gewoon even babbelen (omdat het kan)” en soms vind ik het leuk om even te babbelen. Oh ja ik hou enorm veel van babbelen. Ik ben alleen stil als ik pijn heb of ziek ben. Vandaag neem ik je even mee naar afgelopen week.

Gewoon even babbelen (omdat het kan) en mag op mijn blog. Dit is ondertussen al deel 3.

Ik kan het nog steeds niet geloven dat we weer een jaar verder zijn. Een jaar waarin ik echt mijn ding kan doen. Zo heb ik al heel wat leuke ideetjes in mijn hoofd. Diezel en ik willen namelijk samen eens op vakantie gaan. Helaas hadden we daar vorig jaar geen geld en tijd voor. Tja daar ben ik heel eerlijk in. Het afgelopen jaar heb ik dan ook wat extra gespaard voor een paar daagjes vakantie met Diezel. Zo wil ik heel graag de tulpen velden bezoeken in Nederland. Al die kleurrijke tulpen lijken mij geweldig, ze geven mij echt dat lente gevoel.

Dit jaar staat er nog iets anders op mijn verlanglijstje.

Zo wil ik heel graag 20km wandelen op één dagje. Je leest het inderdaad goed 20km lijkt misschien veel maar dat is het eigenlijk niet. Zo wandelde ik zelfs al op één dag 15km. Dat viel toen nog heel goed mee. Ik denk dat het nu zeker heel goed mee gaat vallen. Dus ik ben van plan om dit zeker te doen. Nee dit zijn geen persoonlijke doelen of goede voornemens. Maar gewoon iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat.

Ziek zijn is geen pretje…

Vorige week was ik ziek, tja ik had keelpijn, gezwollen klieren een beetje een verkoudheid dus. Tja en voor zoiets blijf ik echt niet thuis. Ik ben namelijk iemand die niet kan rusten of stil zitten. Oh en vooral als je dat niet gewoon bent en dan begint al snel de verveling. Nee dan ga ik liever werken. Afgelopen weekend heb ik dan wel wat meer gerust.

In het weekend besloten we al snel om eens naar de winkels te gaan.

Zaterdagochtend besloot ik al snel om rond 10.00u nog achter waterflesjes te gaan. De kleine flesjes waren namelijk bijna op. Maar die ochtend was het overal zo druk. Ik vraag mij dan vaak af of de winkels iets “gratis” weggeven. Wat nooit eigenlijk gebeurt. In de namiddag gingen we dan nog even langs het Kruidvat. Daar kocht ik gewoon deodorant omdat deze thuis bijna op was. Daarna gingen we naar de Decathlon. Deze sportwinkel doet gelukkig mee aan de solden in België. Ik had namelijk nog een nieuwe sport-bh nodig. Mijn vorige is helaas stuk gegaan door de “verhuis”. Natuurlijk kocht ik weer veel te veel en niet alleen die sport-bh.

Zaterdagavond was het dan weer rustiger. Oh ja ik had dit echt nodig.

Ik besloot om eens thuis te blijven op zaterdagavond. Zo koos ik er voor om een gezellig filmpje te kijken. Tegenwoordig ga ik niet meer zo graag op stap. Als ze mij meevragen antwoord ik soms wel eens “nee ben te moe” of “nee daar heb ik geen zin in”. Na zo een avondje voel ik mij de dag er na zo moe. Ik kan er precies niet meer zo goed tegen. Plus ik drink ook geen alcohol meer en weinig frisdrank. Het hoort een beetje bij mijn nieuwe levensstijl. Waar ik binnenkort wat meer over vertel in een nieuw artikel.

Zondag was het nog leuker, ik voelde mij echt stukken beter.

Op zondag ochtend keek ik naar buiten, oh het zonnetje blijft schijnen. Dat vond ik echt zo leuk. Tijdens de middag besloot ik om even te gaan wandelen in Zelem. Ik was er al eens gaan wandelen. Deze keer koos ik voor de oranje wandelroute. Daar was het ook heel mooi, alleen niet zo rustig maar dat hoort er bij op een zondag als het mooi weer is.

Zoals je kan lezen heb ik eigenlijk een hele rustige week gehad. Van zulke dagen hou ik eigenlijk wel. Hoe was jouw week?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

11 Reacties

 • Reply Sterkemama

  Fijn dat je je inmiddels een stuk beter voelt! Ziek zijn is idd helemaal niks aan!

  januari 15, 2018 at 9:15 am
 • Reply Esra Elif

  Leuk dat je ook gewoon blogt over je dagelijkse dingen!

  januari 15, 2018 at 9:30 am
 • Reply Lodi

  Zo 20 wandelen kilometer respect hoor, dat is me een end. Maar een leuk doel op je verlanglijst.

  januari 15, 2018 at 9:34 am
 • Reply Robin

  Heel leuk dat je blogt over dagelijkse dingen, hoort er ook gewoon bij ;)! Leuke collage ook :).

  januari 15, 2018 at 9:44 am
 • Reply Sarah

  Hopelijk lukt het je om er dit jaar eventjes tussenuit te trekken met Diezel. Dat verdien je wel. Ik heb je vandaag trouwens ook genomineerd voor een Liebster Award op mijn blog. Omdat ik je artikels altijd zo fijn vind om te lezen. Je ziet maar wat je ermee doet 🙂 x. Sarah.

  januari 15, 2018 at 10:19 am
 • Reply Sofie Katelijne

  Ik ben ook eerder een type dat blijft doorwerken wanneer ze zich niet zo goed voelt, voel me anders zo nutteloos!

  januari 15, 2018 at 11:21 am
 • Reply Manon

  Ik blijf ook verder werken altijd als ik ziek ben, want heb nooit zin om dan thuis te zitten

  januari 15, 2018 at 2:53 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  een rustig weekje is ook wel eens fijn, de mijne was ook redelijk rustig. mijn diary van afgelopen week staat ook online 🙂

  januari 15, 2018 at 3:53 pm
 • Reply Jessica

  Heerlijk een rustige week. Ik kan daar echt van genieten lekker veel tijd thuis en samen met manlief.

  januari 15, 2018 at 4:11 pm
 • Reply Geke

  Ik vind die persoonlijke blogs zo fijn om lezen. Dan leer je iemand wat ‘kennen’ en krijg je ook weer nieuwe inzichten enzo. Altijd leuk :-).
  Een rustige week kan zo fijn zijn.
  Gelukkig dat je intussen weer beter bent. Ziek gaan werken is wel niet zo fijn natuurlijk. Maar als iemand buikgriep of iets heel besmettelijks heeft, dan heb ik wel liefst dat die persoon toch even thuis uitziekt. Maar keelpijn is natuurlijk iets anders, dat is niet zo besmettelijk.
  Decathlon vind ik echt zo’n leuke winkel. Heb er best veel sportkledij van. Alleen zijn ze voor mijn gevoel de maten aan het veranderen wat maakt dat ik er minder van pas, dat het veel te wijd is, vooral de bovenstukken.
  Ben wel benieuwd naar je aankopen, moest je zin hebben om een shoplog te schrijven, altijd leuk hihi 🙂

  januari 15, 2018 at 7:15 pm
 • Reply Tessa

  20 kilometer wandelen? Ik doe het je voorlopig nog niet na. Mooi streven hoor!

  januari 15, 2018 at 8:00 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat