Persoonlijke Verhalen

Gewoon even babbelen (omdat het kan) #4

even babbelen

De afgelopen weken had ik het gevoel dat ik enorm veranderd ben. Maar eigenlijk is dit ook wel een beetje. Zo heb ik een nieuwe levensstijl die met ups en downs gaat. Ik wil ook meer bewegen en genieten van het leven. Vooral dat laatste vind ik enorm belangrijk gewoon even relaxen. Mijn weekend was eigenlijk wel normaal maar toch had ik even een down momentje. Waarom had ik even een down momentje? Dat kom je te weten in dit artikel, gewoon even babbelen (omdat het gewoon kan).

Al weer het 4e artikel van gewoon even babbelen.

Een vaste rubriek die regelmatig terug komt op deze blog. Zo een rubriek waar ik gewoon kan vertellen wat ik wil. Zo maak ik ook fouten of doe ik domme dingen. Ik ben wel altijd vrolijk maar soms heb ik toch even een down momentje. Vooral als ik alleen thuis zit eigenlijk. In het huis natuurlijk van mijn moeder, nog steeds niet mijn eigen huis. Momenteel kan ik dat niet aanvaarden, lukt gewoon niet. Als je het nog niet hebt meegemaakt dat je terug thuis bent gaan wonen na een breuk, dan begrijp je mij misschien niet. Als dertiger is dit zwaar, zeker als je iedereen om je heen ziet met het “perfecte plaatje”. Ik weet heel goed dat het “perfecte plaatje” ook barsten kan hebben hoor. Zo weet ik ook heel goed wat ik wil en wat niet…

Ik bekijk dagelijks de websites van al die immo kantoren of gewoon in de straten van mijn dorp.

Dat dagelijks bekijken is ook niet leuk want voor sommige huizen vragen ze gewoon te veel. Zo vind ik persoonlijk 750€ te veel geld om een huisje te huren. Ik ben ook maar alleen als je met 2 bent kan je dit gemakkelijk betalen. Zo wil ik het ergens ook goed doen zonder schulden of gaan lenen bij mijn moeder. Dat wil ik echt niet hebben daarom dat ik ook heel veel geld spaar… Ik ben ook wel blij dat ik soms wel een huisje mag gaan bezoeken. Onlangs stond er eentje te huur voor maar 520€. Leuk huisje voor andere mensen maar niet voor mij, het was namelijk gewoon te basis. Ik ben meer opzoek naar een ander huisje, het mag oud zijn helemaal geen problemen mee. Maar het moet goed voelen zodat ik geen twijfels meer heb. Maar ondanks dat ik dagelijks kijk op zulke websites, krijg ik hier door soms een down momentje. Gelukkig niet altijd als het gebeurt zoek ik al snel even afleiding.

Binnenkort gaan ik en mijn moeder samen een artikel schrijven over dat ik een huisje wil huren. Maar geen huisje vind, vaak is het moeilijk omdat ik een huisdier heb of alleenstaand ben. We willen zo meer mensen bereiken om hier iets aan te veranderen. Dat gaat nog een leuk projectje worden.

Ik doe regelmatig andere dingen om mij zo af te leiden.

Anders kijk ik gewoon elke seconden op die website. Of maak ik lijstjes wat alles gaat kosten. Zo koos ik ook al mijn internet provider (natuurlijk in mijn hoofd), alleen niet zo handig als je nog geen huisje hebt. Dus ging ik opzoek naar een andere afleiding. Zo ging ik terug hardlopen, ging meer bloggen en keek ook naar nieuwe series.

Momenteel volg ik de serie Reign.

Reign is een historische serie die gaat over het verhaal van Mary de schotse koningin. Die al op hele jonge leeftijd moest trouwens met de Franse opvolger van Frankrijk. Zodat zij kon regeren over Engeland. Ik was vooral benieuwd naar het verhaal. Momenteel zit ik al aan episode 11. Adelaide Kane vertolkt de rol van Mary de schotse koningin. Ik vind wel dat ze heel goed haar rol speelt in deze serie. Deze serie moet je echt van in het begin kijken anders kan je gewoon niet volgen. Zo vind ik het wel enorm fascinerend. Ik heb altijd een zwak gehad voor historische series of films. Dus heb jij daar ook interesse in? Dan moet je echt eens kijken naar deze serie.

Hardlopen, doe ik het al of nog niet?

Momenteel ben ik gestart met een oud schema van mij. Zo ging ik in de eerste week wat meer wandelen om het op te bouwen. Diezel is daarbij een hele goede hulp want die houdt van stevige wandelingen. Mijn schema begon door de eerste dag 15 minuten te wandelen, vanaf de 3e dag 30 minuten wandelen en de 5e dag nog eens 30 minuten wandelen. De 7e dag 45 minuten wandelen zo zou ik het hardlopen gemakkelijk moeten kunnen volhouden. Nu dinsdag en woensdag bouwde ik het nog even op om te wandelen. Maar in het weekend begin ik er terug mee. Dit doe ik vooral ook om onder het werk niet zoveel last te hebben van spierpijn. Ik heb in het verleden al opgemerkt als ik dit schema aan hou dat het mij steeds beter lukt. Achteraf heb ik dan ook niet zoveel pijn. Diezel vind het niet zo erg die word extra verwend door nog meer te wandelen. Blije hond, blije baas. De rest vertel ik je binnenkort in het eerste weekly artikel dat nu zaterdag online komt.

Bloggen, bloggen ja hoor dat lukt prima.

Vorige maand zat ik aan maar liefst 18 nieuwe artikels. De laatste paar maanden zat ik tussen de 18 en 20 artikels. Dus dat is natuurlijk heel mooi om iedere maand zo te eindigen. Natuurlijk kan ik niet iedere dag een artikel plaatsen. Ik zou het wel willen maar ben vooral bang om geen inspiratie meer te hebben… Gelukkig voor jouw heb ik momenteel te veel inspiratie. Zo zal je hier minstens elke week 5 nieuwe artikels kunnen lezen. Soms zijn het zelfs 6 nieuwe artikels!

Op zoek naar taboe onderwerpen. Ik heb jouw hulp nodig.

Gisteren plaatste ik een taboe onderwerp op de blog, deze ging namelijk over pesten. Elke zondag wil ik een taboe onderwerp bespreken. Sommige dingen heb ik misschien zelf meegemaakt. Of misschien heb jij wel iets meegemaakt waarover ik eens kan bloggen. Of misschien heb je iets interessant gehoord op het nieuws waarover je mijn mening wel eens wilt lezen. Ik wil mijn mening geven over een taboe onderwerp. Maar met een persoonlijke touch zoals ik altijd doe. Heb jij een onderwerp voor mij? Plaats het dan hieronder als comment. Als je het liever niet online plaatst mag je ook een mail sturen naar info@mystorysanslife.be . Daar heb ik natuurlijk alle respect voor. Ik kijk alvast uit naar jouw reactie of je mail.

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

9 Reacties

 • Reply Lodi

  Wat s het toch nare dat een woning zo duur moet zijn, lastig dat je niet kan vinden wat je wilt. Het is voor anderen niet te bevatten hoe lastig het is als je tijdelijke eer thuis moet gaan wonen, maar dat is gewoon heel lastig. Fijn dat het bloggen zo goed gaat en wat goed dat je taboe ontwerpen bespreekbaar maakt.

  februari 5, 2018 at 7:31 pm
 • Reply MC Kleuver

  Ik kan mij goed voorstellen dat je geen twijfels wil hebben bij een huisje. Het moet gewoon goed voelen.

  februari 5, 2018 at 7:48 pm
 • Reply Ester

  je gaat een spannende periode tegemoet :). Hopelijk snel duidelijkheid ivm je huis

  februari 5, 2018 at 8:24 pm
 • Reply Yova

  Woningen is tegenwoordig erg duur. Dat is ook Nederland ook zo. Goedkopere huis moet maar mazzel hebben. Vaak mankeert wat aan huis. Hopelijk vind je gauw huis. Succes ermee!

  februari 6, 2018 at 8:31 am
 • Reply Karlien - Polished Cats

  Over een huisje moet je altijd goed nadenken. Er gaat immers altijd wel wat geld naartoe dus niets overhaasten en gewoon je tijd nemen! Leuk dat je zo’n taboe onderwerpen deelt op je blog! Ik heb zelf geen idee, maar wel benieuwd naar de volgende

  groetjes,
  Karlien

  februari 6, 2018 at 10:14 am
 • Reply Manon

  Ik wil graag een eigen plekje maar ben eerst begonnen met het zoeken van een fulltime baan en die heb ik inmiddels dus eerst even sparen eerst

  februari 6, 2018 at 10:33 am
 • Reply Girls-Things

  Ik hoop dat je een fijn huis gaat vinden. Ik kijk trouwens ook de serie Reign. Echt een goede serie. Ik ben al in episode 4, haha. Het wordt echt heel spannend!

  februari 6, 2018 at 11:48 am
 • Reply Claudia Struijck

  Je moet je idd goed en veilig voelen in een huisje. Fijn om te horen dat het bloggen zo goed gaat!

  februari 6, 2018 at 7:26 pm
 • Reply Dhini

  Hopelijk vind je snel een fijne huisje. Succes ermee

  februari 7, 2018 at 8:35 am
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat