Fashion

Lingerie aangekocht, Black Friday koopjes

lingerie

Gisteren vertelde ik je over mijn nieuwe schoenen. Deze had ik namelijk aangekocht tijdens Black Friday. Ik merkte in de winkels zelfs dat ze steeds meer meededen aan Black Friday. In Amerika geven de winkels soms wel 80% korting. Oh ja ik heb de vele filmpjes van Black Friday al eens gezien op youtube. Echt leuk dat er zoveel winkels en webshops kortingen geven. Alleen jammer dat ze hier in Belgie niet zoveel korting geven. Ach ik ben al blij als een klein kindje met een paar kortingen en dan vooral in één van mijn favoriete winkels. Deze keer had ik nieuwe lingerie nodig en bij de Hunkemöller in Mol hebben ze echt veel keuze. Zo kocht ik uiteindelijk na verschillende bh’s te passen 2 bh’s en nog iets anders.

Lingerie aangekocht, tijd voor nieuwe bh’s.

Ik liep al een tijdje rond met een versleten bh. De bh was namelijk helemaal afgeschoten, zat ook helemaal los, het etiketje kon je al bijna niet meer lezen en was dus eigenlijk serieus versleten. Tja ik deed die ook elke dag aan en ja zonder te wassen. Ik weet het dat is niet zo hygiënisch. Zo had ik helaas nog maar één goede bh. Misschien wel herkenbaar? Tijdens de verhuis zijn een aantal bh’s kapot gegaan. Dat was natuurlijk de grootste reden dat ik een paar nieuwe bh’s nodig had.

Toen ik online zag dat mijn favoriete winkel meedeed aan Black Friday. Was ik natuurlijk heel blij. Ik koop eigenlijk alleen maar bh’s bij Hunkemöller. Vroeger kocht ik wel eens goedkopere bh’s maar die gingen veel te snel kapot. Daarom ga ik het liefste daar winkelen, je betaald natuurlijk wat meer voor goede kwaliteit. De bh’s gaan heel lang mee wat echt een pluspunt is. Plus je hebt zoveel leuke dingen in die winkel.

Ik paste verschillende bh’s, allemaal zaten ze goed. Dilemma…

Meestal pas ik alleen de balcony shape bh’s omdat deze shape heel mooi aansluit bij mijn lichaam. Ik heb die dag zeker 10 bh’s gepast, ben de tel kwijt geraakt tijdens het passen. Oh jee alle bh’s zaten veel te goed. Sommige bh’s vond ik heel leuk vooral de roze met zwarte kant echt helemaal mijn ding. Maar uiteindelijk koos ik toch voor twee andere bh’s.

Zo kocht ik uiteindelijk 2 bh’s die aan één kleerhanger hangen. De ene bh is precies een soort van licht grijs, de andere zwart met licht roos en kant. Ik vind beide bh’s wel heel leuk. Natuurlijk wou ik ook nog zo een kanten slipje er bij. Natuurlijk koos ik voor de kleur zwart. Ik koop meestal alleen zwarte lingerie… Alleen voor bh’s kies ik al eens een andere kleur. De bh’s kosten normaal 35€ met de 25% korting er af betaalde ik 26,25€. Het slipje kostte 7,99€ en met de 25% korting er af betaalde ik 5,99. In totaal betaalde ik voor alles 32,24€.

Ik heb deze lingerie zelf betaald omdat ik ze echt nodig had. Tja en ik ben dol op koopjes net zoals iedereen. Ben jij er al eens gaan winkelen. Wat koop jij er meestal?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

23 Reacties

 • Reply Armande

  Beeeeeeldige BH! Ik heb op het moment ook vooral ouwetjes, maar die zitten zo lekker.
  Ik ben ook voor de bijl gegaan met een black-friday aanschaf: een kersttrui. HAHA, aanzienlijk minder sexy…

  november 26, 2017 at 10:03 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, haha dat gevoel ken ik dat de versleten bh’s nog te goed zitten. 😉 oh een kersttrui 😉

   november 26, 2017 at 9:19 pm
 • Reply Malou

  Die kanten bh is echt heel mooi! En met die korting wordt hij nog leuker natuurlijk haha!

  november 26, 2017 at 10:34 am
  • Reply Sanne

   Haha dat is waar. 😉

   november 26, 2017 at 9:19 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het een prachtig setje. En mooi dat je een bh + slipje hebt. Dat oogt toch altijd mooier.

  november 26, 2017 at 10:36 am
  • Reply Sanne

   ja is ook zo en dankjewel 😉

   november 26, 2017 at 9:19 pm
 • Reply Sandra

  Wat een mooi setje heb je gescoord! Ik kies ook altijd voor zwart, haha. Fijn dat je dit op Black Friday hebt kunnen kopen, dat scheelt toch wel weer best wat geld. 🙂

  november 26, 2017 at 10:44 am
  • Reply Sanne

   Inderdaad, met kortingen valt het goed mee. 😉

   november 26, 2017 at 9:20 pm
 • Reply Susan

  Ik vind het een heel mooi setje! Hijs mezelf nu nog even in zwangerschapsbh’s, maar nog even en ik mag ook weer! Haha…

  november 26, 2017 at 11:29 am
  • Reply Sanne

   Haha dat is nog even wachten en aftellen. 😉

   november 26, 2017 at 9:21 pm
 • Reply Dhini

  Prachtig BH setjes, ook leuk dat je tijdens black friday gekocht. Love soort dat actie kortingen

  november 26, 2017 at 11:30 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ik hou ook van kortingen. 😉

   november 26, 2017 at 9:21 pm
 • Reply querine

  ze zijn super mooi maar herken het probleem wel hoor dat je moeilijk een goede kunt vinden

  november 26, 2017 at 11:59 am
  • Reply Sanne

   Super bedankt 😉

   november 26, 2017 at 9:21 pm
 • Reply Natalie

  Bh’s kunnen inderdaad prijzig zijn dus ik koop er ook maar om de zoveel maanden een nieuwe. Ik heb ook zo mijn favorieten, maar die zijn ook eens aan vervanging toe!

  november 26, 2017 at 12:47 pm
  • Reply Sanne

   Ik ook hoor, dikwijls in de solden of met kortingen. 😉

   november 26, 2017 at 9:21 pm
 • Reply Jennifer

  Bh’s zijn inderdaad niet zo goedkoop, maar met black Friday heb je een mooi koopje gedaan. Een prachtig setje trouwens!

  november 26, 2017 at 2:27 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, ik heb mijn best gedaan. 😉

   november 26, 2017 at 9:22 pm
 • Reply Dascha

  Oh, dit ziet er echt prachtig uit!

  Liefs,
  Dascha

  november 26, 2017 at 4:54 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel 😉

   november 26, 2017 at 9:22 pm
 • Reply Marjolein - MRJLN

  Goeie keuze! Zelf ga ik er ook vaak shoppen.
  Ik heb wel de indruk dat er vorig jaar meer winkels meededen aan Black Friday en ook dat er betere kortingen waren ..

  november 26, 2017 at 9:01 pm
  • Reply Sanne

   Ik heb er totaal geen idee van, heb er vorig jaar niet zo opgelet eigenlijk.

   november 26, 2017 at 9:22 pm
 • Reply Judith Jasper

  De bovenste bh met kant heb ik ook toevallig. Zit heerlijk en staat prachtig

  november 27, 2017 at 4:29 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat