Hardlopen, Shoplogs

Mega leuke shoplog Decathlon

shoplog decathlon

Solden betekend in België koopjes en ja dan gaan we uiteraard heel veel shoppen. Zo besloot ik al snel om eens te gaan winkelen in de Decathlon. Het was namelijk weer een tijdje geleden dat ik nog sportkleren had gekocht. Ik koop meestal wandelkleren en hardloopkleren. Alleen probeer ik het soms tot één sport te beperken anders is mijn portemonnee op het einde niet zo blij. Deze keer kocht ik vooral nieuwe hardloopkleding en accessoires.

Mega leuke shoplog Decathlon en ik had een goed excuus.

Ik had het echt dringend nodig eigenlijk. Zo heb ik maar één lange broek voor in de lente en één warme broek voor in de winter. Wel een paar t-shirten maar eigenlijk niet genoeg. Ik moet ook wel bekennen dat ik sommige kleren niet uit de solden collectie heb gekocht maar in de nieuwe collectie. In de solden collectie hingen alleen nog maar grote maten. Dat vond ik eigenlijk wel jammer. Maar dat is in elke winkel zo. Je moet echt de eerste dag gaan anders heb je niks meer. Bij de volgende solden periode ga ik al de eerste dag naar de Decathlon. Ik wil dan ook heel vroeg op staan en wachten tot als de winkel open gaat. Ja volgende keer heb ik zeker een plan. Benieuwd naar wat ik dan wel heb gekocht?

Nieuwe schoenen, die ik dringend nodig had.

loopschoenen
Mijn oude schoenen waren eigenlijk niet meer zo geschikt. De oude schoenen waren ideaal als je 2 keer per week gaat lopen of een halfuurtje. Natuurlijk veel te weinig als je meer wilt lopen. Met deze schoenen kan je tot 12km lopen ideaal dus. Ik vind ze super leuk en ze vallen ook nog eens op als je loopt. De kleur: Roze/rood van boven, in het midden paars, wit, geel en de zool terug een beetje paars in. Deze hardloopschoenen kocht ik trouwens in de solden.

Sport-bh, ik zocht er zo eentje al heel lang.

sport-bh
Deze sport-bh vond ik zo mooi. Ik had deze al online gezien maar zoiets moet je toch eerst passen hoor. De maten vielen ook iets kleiner. Zo had ik al snel een maat medium. De small kreeg ik zelfs niet over mijn hoofd. Oeps misschien dan toch een paar kilo’s bijgekomen met de feestdagen… Deze kocht ik trouwens ook in de solden. Je had er nog andere sport-bh’s maar deze zat toch het leukste.

Ik kocht er nog een zwarte sport-bh.

Deze had namelijk een gewone bh-maat. Daardoor paste deze nog beter. Ben eigenlijk wel benieuwd of deze zo lekker zit tijdens het lopen als het passen. Ik hou je nog op de hoogte hoor. Maar dat is voor een andere blogpost.

De achterkant van deze sport-bh.

Broeken had ik ook te kort.

de winter broek
Ik paste verschillende broeken maar deze zaten het beste. Plus zwart vind ik soms leuker dan een andere kleur. Eentje is voor de winter en de andere is een drie kwarts voor in de lente. Beide broeken kosten ook niet zoveel geld. Beide broeken zijn trouwens het zelfde als hier boven. Beide broeken waren ook niet zo duur.

Een roos bloesje  en een ander kort bloesje om te lopen mocht ook niet ontbreken.

Ik zag dit bloesje opgerold liggen in de rek. Deze bloesjes zijn soms wel iets goedkoper. Ik kocht deze keer een roos bloesje, echt hevig roos. Dit is trouwens een maat small. Het andere bloesje kocht ik trouwens wel in de solden. Sorry voor de slechte foto trouwens.

Accessoires had ik ook nog nodig.

Een klein roos rugzakje dat enorm opvalt.


Ik had zo eentje dringend nodig. Meestal loop ik rond met in één zak van een broek mijn paspoort en soms mijn gsm. Maar nu past het gelukkig iets beter. Deze zak kan je trouwens gewoon op je rug dragen, lijkt mij enorm handig om te lopen. Plus ik kan er mijn gsm en paspoort in kwijt. Ik denk dat ik nu minder schrik ga hebben om dit te verliezen.

Een roze pet, die gewoon te schattig was.

Hardloop pet
Ik heb iets met roos denk ik momenteel. Dit petje kocht ik trouwens voor 87cent in de solden. Ik heb het vooral gekocht zodat ik geen zonneslag oploop in de zomer. Heb het ooit al gehad, nooit meer. Het is ook handig om de zon uit je ogen te houden. Zo ben je toch meer gefocust op de weg.

Als laatste kocht ik ook nog een zwart vestje.

zwart hardloopvestje
Het vestje paste perfect bij mij. De kleuren zijn zwart en roos. Ideaal om nu binnenkort te dragen tijdens het lopen.

Ik heb deze keer alleen mijn spulletjes gekocht die ik echt nodig had. Heb jij al sportkleding gekocht in de solden? Heb jij al eens sportkleding gekocht in de Decathlon?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

23 Reacties

 • Reply Jessica

  Wat een leuk sportoutfit! veel mooie sporturen geweest!

  januari 17, 2018 at 9:20 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel. 🙂

   januari 17, 2018 at 5:57 pm
 • Reply Lodi

  Wat een gave spullen heb je, die sport bh’s zien er prachtig uit en niet echt als sportbh. Ik koop al mij sport kleding en die van de jongens bij Decatlon. Ik vind het een heerlijke winkel.

  januari 17, 2018 at 9:24 am
  • Reply Sanne

   Ik ook, kan er uren rondlopen. Wat heb jij er onlangs nog gekocht?

   januari 17, 2018 at 5:57 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Leuke dingen heb je gekocht! Hoe doe je dat met hardloopschoenen? Kies je gewoon leuke uit, of met een looptest?

  januari 17, 2018 at 9:24 am
  • Reply Sanne

   Ik kies pas eigenlijk heel veel schoenen. Dan doe ik een kleine wandeling en rare oefeningen. Werkt echt bij mij om het juiste paar te kiezen.

   januari 17, 2018 at 5:29 pm
 • Reply Karlien - Polished Cats

  Leuke shoplog!
  Als ik iets koop, is het altijd wel sportkledij haha
  maar met dat dagelijks sporten heb ik dat ook wel nodig
  leuke items! Alleen verkies ik sportbh’s zonder sluiting of met sluiting vooraan, anders kan dat echt pijn doen aan de rug bij grondoefeningen

  liefs
  karlien

  januari 17, 2018 at 12:34 pm
  • Reply Sanne

   De oranje sportbh’s zijn zonder sluiting. Klopt wel wat je zegt maar die zwarte zat ook goed hoor…

   januari 17, 2018 at 5:48 pm
 • Reply Manon

  Ik ken het nog niet, maar ze hebben inderdaad wel leuke dingen! Ik vind vooral de sport bhs er goed uitzien

  januari 17, 2018 at 3:11 pm
  • Reply Sanne

   Ze zitten ook heel goed. 😉

   januari 17, 2018 at 5:55 pm
 • Reply Susan

  Ik ken Decathlon helemaal niet! Ziet er wel leuk uit!

  januari 17, 2018 at 3:53 pm
  • Reply Sanne

   Decathlon is een sportwinkel. Niet zo duur en je vind er voor iedereen iets. Zwemmen, paardrijden, fietsen etc…

   januari 17, 2018 at 5:47 pm
 • Reply Geke

  Wat ben je goed geslaagd voor loopkleding! Echt mooie dingen die je gekocht hebt. Jij gaat weer met plezier lopen binnenkort 🙂
  Ik vind Decathlon ook een erg leuke winkel, betaalbaar en goeie kwaliteit. Alleen jammer dat het soms zoeken is om dingen in mijn maat te vinden, zeker nu gaat de 34 er meer en meer uit merk ik en beginnen veel dingen vanaf 36.
  Ik koop eigenlijk zowat altijd in de solden. Niet enkel bij Decathlon maar ook elders. Of bij van die outletshops zoals Vente-exclusive en Zalando Lounge. Daar heb ik ook al van de ‘grote merken’ dingen kunnen kopen aan een kleine(re) prijs.
  Alleen jammer dat ik voor nu eigenlijk genoeg sportkleding heb dus even een koopstop (wel lastig hoor, want er is zoveel leuks).

  januari 17, 2018 at 8:47 pm
 • Reply Lotte

  Mooie shoplog. Ik hou van de yogabroeken van Decathlon. Die zitten zo fijn en blijven lang mooi 😀

  januari 18, 2018 at 10:44 am
 • Reply Laura Martens

  Leuke shoplog! Lekker veel fotos en het ziet er goed uit zeg!

  januari 18, 2018 at 12:12 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  fijne items heb je gekocht, de decathlon heeft zoveel keuze, ideaal fijne winkel is dat

  januari 18, 2018 at 12:43 pm
 • Reply Irma

  Wat een leuke spullen heb je gekocht zeg! Die schoenen zijn tof!

  januari 18, 2018 at 1:09 pm
 • Reply Tamara

  Leuke spullen heb je gekocht vind decathlon ook een leuke winkel

  januari 18, 2018 at 2:02 pm
 • Reply Rachelkromdijk

  Wat een leuke dingen heb je geshopt zeg, ziet er goed uit !

  januari 18, 2018 at 6:22 pm
 • Reply Dhini

  Wat leuk sport fashion heb je geshopt. Ik heb aantal sport item fashion nodig.

  januari 18, 2018 at 8:42 pm
 • Reply Eke

  Wat een leuke, vrolijke items! Mijn man is sportfanaat en koopt graag bij Decathlon!

  januari 19, 2018 at 11:39 am
 • Reply Cassandra

  Ik ken deze winkel pas sinds kort, maar ze hebben idd erg leuke dingen. Leuke spulletjes heb geshopt!

  januari 19, 2018 at 12:14 pm
 • Reply Chantal

  Die sport bh’s zien er super uit. Ik heb zelf nog zo een vestje nodig. Zelf kende ik deze winkel nog niet.

  januari 19, 2018 at 12:34 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat