Fashion, Shoplogs

Mini h&m shoplog

h&m shoplog

Vorige vrijdag was ik nog eens een dagje thuis. Ik besloot al snel om eens te gaan winkelen. Momenteel is het nog steeds solden in België. In België hebben we niet zoveel koopjes als in Nederland, dat vind ik soms wel jammer. De grote koopjes zijn namelijk bij ons in januari en in juli. Alleen vind je dan soms kleren van een paar jaar terug in de winkel. In mijn ogen zijn het dan helaas niet echt “koopjes”. Ik hou er namelijk van om zo weinig mogelijk geld uit te geven aan kleren. Daardoor heb ik mij voorgenomen om echt niet meer zoveel geld uit te geven aan nieuwe kleding. Ik heb een klein projectje bedacht voor mijzelf en misschien ook wel voor jouw. Dat kom je pas te weten in februari, blijf dus zeker deze blog volgen. Maar goed ik dwaal even af van het winkelen. Ik bezocht verschillende winkels in het stad. Vond niet echt mijn smaak en veel te duur. Uiteindelijk belande ik bij de h&m en daar vond ik toch een paar koopjes. Deze mini h&m shoplog bestaat echt uit leuke items en voor weinig geld.

Mini h&m shoplog, ik gaf nog geen 24€ uit. Echt een koopje.

Meestal heb ik in mijn hoofd een budget dat ik niet mag overschrijden. Oké ik geef het toe, bijna altijd heb ik zo een budget. Niet omdat ik geen geld heb of zo. Ik kan het er gewoon niet aangeven. Zo ga ik echt naar goedkope winkels, kringloop winkels, rommelmarkten, andere marktjes en onlangs een tweedehands winkel. Ik hou niet van die dure prijzen in de winkel voor al die merken.

grijze broek h&m

In deze winkel ga ik eigenlijk alleen winkelen als het solden is of voor broeken. Zo vond ik deze broek wel al in de nieuwe collectie.

Deze licht grijze broek kost 19.99€. De hoge taille zorgt voor een comfortabele vorm. De broek zit echt goed en dit komt vooral omdat de stof mee stretcht als je beweegt. Je hebt deze broek van maat 34 tot 44. Het is ook wel een beetje een skinny jeans. Deze licht grijze jeans broek kan je gemakkelijk combineren met een donker vestje of een licht vestje. Een leuke rode trui past er ook goed bij. Ik durf soms wel eens grijs met blauw, groen of rood te combineren.

Ik kocht ook nog twee super leuke sjaals in de solden.

bruine sjaal

Eentje is een bruine zachte sjaal. Kan je twee keer rond je nek doen en die draag ik zelf eigenlijk het liefste. Deze sjaal kan je combineren met heel veel kleuren. Ik betaalde er maar 1€ voor.

grijze sjaal

De grijze sjaal is zachter dan de bruine sjaal. Het is nu al mijn favoriete sjaal. Voor deze sjaal betaalde ik 3 euro. Deze kan je combineren met een rode trui of iets gedurfder een gele trui.

De haarspeldjes die je ziet op de verschillende foto’s heb ik ook nog gekocht voor 1 euro in de solden. Ik gebruik ze altijd voor in mijn haar, past gewoon leuker bij mijn krullen. Zo blijft mijn haar ook nog eens uit mijn gezicht.

Doordat ik 3 stuks had gekocht in de solden (deze herken je aan een rode sticker) kreeg ik toen 1€ korting er op. Het viel mij op in het stad dat er nog een paar winkels dit deden. Altijd leuk om een extra korting te krijgen bovenop de solden. Wat vond jij van de solden periode in januari?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

5 Reacties

 • Reply Eva

  Fijne spulletjes heb je gekocht! Vind vooral die rode sjaal erg leuk 🙂

  januari 29, 2018 at 10:25 am
  • Reply Sanne

   Dankjewel het is een donker bruine sjaal. 😉

   januari 29, 2018 at 4:58 pm
 • Reply Yova

  Het ziet inderdaad koopje uit. Je zult veel plezier hebben. En leuke spulletjes gekocht voor weinig geld. Bruine sjaal 1 euro maar. Wel spotgoedkoop vind ik. Sjaal kun je veel gebruiken. Ik draag ook graag zwarte broek en blauwe spijkerbroek.🙂

  januari 29, 2018 at 5:27 pm
 • Reply Geke

  Wat een leuke koopjes heb je gedaan!
  Ik draag tegenwoordig ook liever een jeans met een wat hogere taille. Die van H&M zitten inderdaad wel erg goed.
  Zelf koop ik meestal online, zie me in de winkel er nooit beginnen aan om tussen de soldenrekken te gaan snuisteren. Online zie je het in een oogopslag natuurlijk 🙂

  januari 29, 2018 at 7:22 pm
 • Reply Susan

  Die grijze sjaal is echt mooi! En die prijsjes dan, heerlijk!

  februari 7, 2018 at 8:37 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat