Persoonlijke Verhalen

Onze Diezel zegt hallo, even mijn hondje voorstellen

Onze Diezel

Ik heb dan wel een nieuwe blog maar nog altijd niet mijn hondje voorgesteld. Op mijn vorige blog vertelde ik wel al eens over onze Diezel. Maar op deze blog wil ik het namelijk een beetje beperken. Ik blogde toen eigenlijk te veel over onze Diezel. Zo vertelde ik alles over hem en dat hij vooral mijn spiegelbeeld is. Ja echt waar deze hond zijn karakter lijkt super hard op het mijne. Maar goed laat ik mijn hondje even voorstellen. Wie is Diezel eigenlijk?

Onze Diezel is al bijna 6 jaar oud.

Wow ik kan het niet geloven dat Diezel 6 jaar word op 20 augustus. De tijd gaat veel te snel bij huisdieren. Daarom probeer ik echt heel veel tijd door te brengen met mijn hondje. Ik durf nu wel toe te geven dat ik soms iets af zeg om gewoon een avondje thuis te zitten met Diezel. Gewoon een me en hondje time op dat moment. Lekker spelen, even gek doen en vooral een gezellige avond. Diezel is dan ook wel mijn beste vriend. Als ik heel eerlijk ben kan ik gewoon niet zonder hem. Hij is dan ook mijn grote schat zeg ik altijd. Ja en die word ontzettend verwend door mij en mijn moeder. Onlangs had ze weer een paar dingen gekocht voor haar hondje. Mijn moeder heeft namelijk bij haar vriend een border collie. Zo had zij een paar touwen gekocht omdat hij daar graag mee speelde. Natuurlijk wou onze Diezel ook een speelgoedje. Dus gaf mijn moeder ook weer een speelgoedje aan onze Diezel. Hij was natuurlijk zoals altijd super content met zijn grote puppy ogen. Maar stiekem is hij wel een beetje rot verwend.

Onze Diezel is een kruising met verschillende honden rassen.

Zo staat er op zijn paspoort dat hij een border collie en een labrador is. Zoals de mama was maar nu zou zijn mama ook een stafford zijn. Ik heb nog altijd geen idee wie eigenlijk zijn papa was. Daar ben ik natuurlijk wel nieuwsgierig naar. Maar dat zal ik nooit weten. De dierenarts denkt namelijk een windhond. Al deze rassen zijn super actief. Zo is een border collie heel eigenwijs, oh ja enorm. Mijn moeder hare hond is bijvoorbeeld heel eigenwijs en ja onze Diezel heeft dat ook wel. Maar een labrador is dan weer lief en een familie hond. Ja onze Diezel is een kusjes liefhebber. Een stafford is ook wel lief en speelt graag. Ja Diezel speelt ontzettend graag met zijn speelgoed. Een windhond loopt dan weer super snel. Ook dat kan Diezel heel goed. Hij zou je zo voorbij lopen. Diezel kan heel lief zijn maar ook heel eigenwijs. Net daarom vind ik onze hond zo leuk. Er zit namelijk genoeg pit in en ja ik wou een hondje met een pittig karakter. Nee ik zou hem niet meer kunnen missen.

Kortom een hondje met heel veel uiteenlopende karakters van verschillende honden rassen. Wat vinden jullie van Diezel? Wat denken jij van een hond met 4 rassen? Zou jij het leuk vinden om af en toe iets te lezen over onze Diezel?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

10 Reacties

 • Reply Merel

  Prachtige foto’s! Vind het een mooie hond, ziet er heel lief uit. Zou ook wel een huisdier willen 🙂

  juli 1, 2017 at 2:18 pm
 • Reply Fleur

  Wat een lieve hond! Ik ben zelf meer een poezenmens, maar ik begrijp wel dat hij in je blog ook een plekje krijgt

  juli 1, 2017 at 2:31 pm
 • Reply MC Kleuver

  Ik vind dat Diezel een heel lief koppie heeft! Haha. En ik ben helemaal geen dierenfan.

  juli 1, 2017 at 2:44 pm
 • Reply Yova

  Ha nou zie ik keertje Diezel. Dat is tijdje gelden. Wat ziet Diezel heel mooi uit. 6 jaar alweer. Wat gaat de tijd vreselijk hard. Leuk dat Diezel graag speeltje speelt. Mooie foto.

  juli 1, 2017 at 4:39 pm
 • Reply Wendy

  Wat een schatje! Ik heb zelf een Rhodesian Ridgeback. Het is de fijnste hond die ik ooit heb gehad. Mijn kinderen zijn ook dol op hem. Hij (eigenlijk is het een zij) is 3 en ik moet er niet aan denken dat we hem ooit zullen moeten missen.

  juli 1, 2017 at 5:34 pm
 • Reply Amanda

  AH wat een schatje zeg! Wij hebben thuis ook altijd honden gehad, nu overgestapt op katten en een vogel, ook leuk!

  juli 2, 2017 at 9:19 am
 • Reply Ellen

  Wat een cutie! Je ziet dat je van je hond houdt !

  juli 2, 2017 at 9:30 am
 • Reply Daphne

  Wat een schatje! Ik houd zo van honden! Zou er zelf ook wel weer een willen hebben, maar de tijd is een probleem..

  juli 2, 2017 at 11:24 am
 • Reply Liset

  Fijn dat je zo’n lief hondenvriendje hebt. Kan me voorstellen dat je niet zonder hem kunt.

  juli 3, 2017 at 11:09 am
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het een leuke hond! Wij hebben een klein hondje: Trixie. Zij bestaat uit twee rassen : )

  Zo’n mengeling is volgens mij alleen maar goed.

  juli 5, 2017 at 6:55 am
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat