Shoplogs

Shoplog Action november met leuke dingetjes

Shoplog Action november

Het was al weer een tijdje geleden dat ik nog eens een shoplog van deze winkel plaatste. Ik moet bekennen dat ik niet altijd ga winkelen. Heb er eerlijk gezegd niet altijd tijd voor. Plus deze maand mocht ik geen geld uitgeven aan schoenen, kleren en alleen dingetjes die ik echt nodig heb. Oh ja sokken tellen natuurlijk niet mee. Vorige vrijdag had ik nog eens tijd om te gaan winkelen. Daar had ik natuurlijk enorm veel zin in. Misschien ben je nu wel nieuwsgierig geworden naar de shoplog Action november? Lees dan snel verder.

Shoplog Action november met leuke dingetjes.

Een kerstcadeautje voor Diezel.

Vorige vrijdag wou ik eigenlijk iets nieuw kopen van decoratie en een leuke advent kalender voor Diezel. Alleen kom ik altijd met vele meer thuis dan 2 dingetjes. Ik vond het wel jammer dat de avent kalender op was. Maar ik heb wel al een cadeautje gevonden voor Diezel. Een leuke kerst sok met kleine koekjes voor Diezel. Daar gaat hij vast en zeker blij mee zijn. Ik koop namelijk altijd een paar cadeautjes voor Diezel. Tja Diezel is een beetje rot verwend. Ja ik geef het toe hoor…

Ik kocht trouwens ook voor Diezel nog zakjes en extra koekjes. koekjes honden

Een leuke plateau voor op de kast.

Na de dieren rij ging ik langs de decoratie. Ik vond daar een hele mooie plateau. Een soort van baby blauwe kleur met zwart. Echt mooi, stijlvol en toch een beetje landelijk. Mijn andere plateaus zijn allemaal stuk gegaan met de verhuis. Dat vind ik natuurlijk wel een beetje jammer. In de andere rij kocht ik ook nog takjes met blauwe gekleurde balletjes. Die vond ik echt zo leuk passen bij mijn foto’s. De takjes kan je trouwens zien op de verschillende foto’s van deze shoplog.

Ik ben echt een sokken verslaafde.

dikke kousen

Daarna kocht ik ook nog een paar sokken. Ik ben een klein beetje verslaafd aan sokken kopen. In de winter vind ik het zaligste om dikke sokken te dragen in huis. Ze moeten natuurlijk ook goed zitten en mooi zijn.
Kousen

De dunnere sokken kocht ik voor buitens huis te dragen. Ik krijg snel zweetvoeten als ik te dikke sokken draag.

Ik kocht ook nog een zwarte kousenbroek van het merk Kate Tights en is 60 den. Niet zo een hele dikke koussenbroek maar ideaal voor onder een kleedje.

Met neon stiften tekeningen in kleuren, tijd om dan even te relaxen.

In de creatieve rij vond ik ook nog een leuk zwart boekje met tekeningen. Bij het boekje krijg je namelijk nog 5 verschillende neon kleurtjes. Ik ben echt zo benieuwd naar dit boekje.

Accessoires en een super leuke riem.

haar accessoires

Zo ging ik weer verder langs de rij van accessoires. Daar kocht ik vooral speldjes, haarlintjes en een grote speld. Ik ben een persoon die meestal deze speldjes verliest of kapot doet. Daarom koop ik altijd een nieuwe voorraad aan speldjes en haar elastiekjes.

zwarte riem

Ik had trouwens ook dringend een nieuwe riem nodig. Mijn oude riem is helaas een beetje stuk gegaan. Ik was zo blij dat ik eindelijk een nieuwe riem had gevonden. Zo vind ik het helemaal niet gemakkelijk om een nieuwe riem te kopen. Deze zwarte riem voldoet trouwens aan al mijn eisen.

Een handtas met franjes.

handtas franjes

Daarna kocht ik ook nog een leuke handtas met franjes. Eentje die je schuin kan dragen over je schouders. De tas heeft trouwens een zwarte kleur en van die leuke franjes aan de onderkant. Ik heb nu al een aantal handtassen zoals deze in mijn bezit. Zo heb ik een stoffen tas in het zwart, een bruine leren handtas en nu zo eentje. Ik vind de handtassen met franjes eigenlijk het leukste.

Scheergel voor een gevoelige huid.

Scheergel

In de rij beauty kocht ik scheergel omdat deze bijna op was. Ik heb een gevoelige huid dus deze scheergel is eigenlijk wel geschikt voor mijn huid.

Shampoo voor golvend haar en tandpasta.

Shampoo


Tot slot kocht ik trouwens nog shampoo voor golvend/ krullend haar en tandpasta. Beide waren namelijk op en ik had ze dringend nodig. Plus die shampoo maakt mijn haar zo zacht en mooi. Ik vind het niet altijd gemakkelijk om shampoo te vinden voor mijn golvend haar.

Zoals je kan zien in deze shoplog Action november, heb ik weer een aantal leuke dingetjes gekocht.

Ik heb alles zelf gekocht van deze shoplog en ben niet gesponsord door deze winkel. Zo hou ik namelijk enorm veel van budget koopjes. Ik koop niet graag dure producten, kleren, schoenen of spulletjes voor Diezel. Misschien wel herkenbaar voor jouw?

Ik ben zo fier op mij zelf dat ik mij gehouden heb aan mijn afspraak met mijzelf. Zo kocht ik geen kleren, schoenen en alleen maar dingen die ik nodig had. Heb jij nog iets gekocht? Wat is het leukste dat je er hebt gekocht? Winkel jij er ook graag?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

20 Reacties

 • Reply Nicole Orriëns

  Ik val om te beginnen al voor de leuke tas van de Action : ) Wat een vrolijke kleurtjes en leuke afbeeldingen! Wat hebben ze toch altijd weer leuke dingen bij de Action!

  november 20, 2017 at 6:44 am
  • Reply Sanne

   Haha ja die tas vond ik wel leuk. Ja echt verslavend die winkel hé?

   november 20, 2017 at 9:27 pm
 • Reply Natalie

  Ik ga ook eens langs voor de hondenkerstsnoepjes, die vind ik de max!

  november 20, 2017 at 2:44 pm
  • Reply Sanne

   Ja en ze zijn ook niet zo duur. 😉

   november 20, 2017 at 9:29 pm
 • Reply Amanda

  Je bent goed geslaagd zie ik! Action is the bomb!!

  november 20, 2017 at 4:51 pm
  • Reply Sanne

   Haha ja dat is waar. 😉

   november 20, 2017 at 9:29 pm
 • Reply Bianca

  Zo lief dat cadeautje voor diesel 🙂 Ik koop vooral schoonmaakproducten en snoep bij de action ^^

  november 20, 2017 at 10:15 pm
  • Reply Sanne

   Dankjewel, oh schoonmaak producten zijn daar zo goedkoop. 😉

   november 22, 2017 at 9:05 pm
 • Reply Fleur

  Ik heb de sinterklaas schoorsteen gekocht bij de Action afgelopen maand. Superleuk nu kunnen de kinderen toch hun schoen zetten bij de open haard

  november 21, 2017 at 8:40 am
  • Reply Sanne

   Oh die is leuk dat heb ik nog niet gezien.

   november 22, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Grappig dat je zo dol bent op sokken. Ik mijd ze juist zoveel mogelijk en heb meestal gewoon blote voeten in schoenen.

  november 21, 2017 at 8:53 am
  • Reply Sanne

   Oei op blote voeten? Nee dat is niks voor mij.

   november 22, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Bouchra

  Leuk dingen! Handig de kousen 60 den. Die wil ik wel hebben!

  november 21, 2017 at 1:47 pm
  • Reply Sanne

   Ja die vond ik ook handig. 😉

   november 22, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Marjolein

  De action is eigenlijk een vreselijke winkel. Ik kom nooit bij de kassa zonder iets in mijn karretje te hebben liggen. Voor alles feestdagen ga ik er eigenlijk wel naartoe. Er is zoveel leuks te vinden

  november 21, 2017 at 3:57 pm
  • Reply Sanne

   Haha, ik kom er veel te veel en koop te veel. 😉

   november 22, 2017 at 9:07 pm
 • Reply Susan

  Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat ik altijd maar voor één dingetje als wattenschijfjes naar de Action loop en dan vervolgens met een dikke shopper weer naar buiten waggel… Die winkel zou niet moeten bestaan! Nouja, juist wel. Lekker goedkoop, haha… Leuke shoplog!

  november 21, 2017 at 4:29 pm
  • Reply Sanne

   Haha, jawel die budget koopjes zijn gewoon te leuk. 😉

   november 22, 2017 at 9:07 pm
 • Reply Inez

  Hoe schattig is dat hondencadeautje? Ik koop ook altijd kerst- en verjaardagscadeaus voor onze kat! Het beestje mag ook meevieren, toch? 😉

  november 22, 2017 at 10:18 am
  • Reply Sanne

   Ja zeker onze huisdieren mogen we ook verwennen. 😉

   november 22, 2017 at 9:08 pm

  Ik vind het leuk als je een reactie achter laat