Shoplogs

Shoplog beauty producten Rituals

Rituals

Afgelopen vrijdag had ik in de late namiddag even zin om naar het stad te gaan. Mijn moeder en mijn zus haar kindje gingen eerst mee naar het stad. Maar het was te warm voor de kleine, plus geen airco in de auto is een ware hel voor een kindje van 3 jaar. Dus besloot ik al snel om alleen te gaan naar het stad. Ja daar kan ik enorm van genieten. Eigenlijk verlangde ik er al een tijdje naar om eens alleen te gaan winkelen. Gewoon op mijn gemakje en relaxend rond kunnen zien in de winkels. Maar goed ik koos er al snel voor om eens binnen te gaan bij de Rituals.

De Rituals is trouwens één van mijn favoriete winkels.

Ik kan uren rond kijken in deze winkels net zoals gisteren. Zo keek ik eerst naar de nieuwe limited edition producten. Ik ben altijd dol op beauty producten die maar een tijdje te verkrijgen zijn in de winkel. Zo heb je eigenlijk altijd iets nieuw in huis. Daarna liep ik door naar de sale tafels. In België is het momenteel solden en dus doet Rituals hier natuurlijk ook aan mee. Zo kon je eigenlijk al een scrub kopen voor maar 11€ (afgerond), sommige gift setjes waren ook afgeprijsd. Maar helaas voor mij vond ik de afgeprijsde artikelen niet zo leuk want de geur was nogal straf. Ik hou meer van zachte en aangename geuren maar tegelijk ook van aparte geuren. Ja ik zit soms heel raar in elkaar vind ik zelf.

Ik was eerst nogal aan het twijfelen over de verschillende producten en geuren.

Zo vind ik het heel leuk dat je alles kan uitproberen. Ik probeerde verschillende geuren uit. Je kent het misschien wel al? Zo probeerde ik een handcrème uit maar ook douche gels tot zelfs een beetje een scrub. Ja op mijn armen en handen kon je verschillende geuren ruiken. Wat ik eigenlijk wel super grappig vond. Ik denk dat ik meer dan een uur bezig ben geweest in die winkel. Verschillende verkopers hebben mij toen geholpen, echt fantastische mensen. Ze waren super vriendelijke, legden alles uit over de verschillende producten en ze hielpen mij om de producten uit te proberen. Dat maakte mijn keuze toch iets gemakkelijker vond ik zelf. Maar toch kon ik heel moeilijk kiezen. Zo liep ik een paar minuutjes rond met een hand balsem om daarna deze weer terug te leggen. Misschien wel herkenbaar voor jou?

Uiteindelijk koos ik voor de douche gel van de Summer Limited Edition van 2017.

Een leuk weetje: Voor de douche gel van de limited edition ben ik trouwens terug gelopen naar de winkel. Eerst twijfelde ik maar toen wist ik zeker dat ik deze douche gel wou gebruiken.

Een gift setje van The Ritual of Sakura – Relaxing Treat. Binnenkort ga je hier over een paar reviews vinden op deze blog. 

Aan de kassa kon je beslissen of je member wou worden van de winkel.

Natuurlijk wou ik dat worden, het is toch gratis en dan krijg je mails met hun acties. Dat is echt handig en vooral als er koopjes zijn in de winkel. Zo kreeg ik als nieuw member nog een cadeautje mee en een staaltje van de black soap.

Ja daar was ik natuurlijk super blij mee en vooral nieuwsgierig naar het product van de black soap. Ik betaalde trouwens voor de douchegel 8,50€ en voor de gift set 19,50€ in totaal betaalde ik dus een 28€. Koop jij wel eens producten van Rituals? Welke geur is trouwens jouw favoriet?

Ik ben niet gesponsord door Rituals en betaalde alles zelf.

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

21 Reacties

 • Reply Jasmijn Dennink

  I love Rituals! Ook de kleding vind ik geweldig. Je betaald er best veel voor maar de kwaliteit is dan ook super. Mijn favoriete geurtje? Vind ze allemaal heerlijk!

  juli 10, 2017 at 6:19 pm
  • Reply Sanne

   Inderdaad daar geef ik je helemaal gelijk in. Welke kleding heb jij al gekocht? Zelf heb ik nog geen kleren daar gekocht.

   juli 10, 2017 at 6:50 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik kom eigenlijk nooit bij Rituals. Een keer voor een cadeautje voor een collega van mijn man. Toen vond ik het trouwens wel een mooie winkel!

  juli 10, 2017 at 6:36 pm
  • Reply Sanne

   De winkel is zeker mooi. Ja voor mannen hebben ze daar ook een paar geurtjes. 😉

   juli 10, 2017 at 6:50 pm
 • Reply Ellen

  Alle producten van de Rituals zijn echt hemels! Vooral de witte die jij ook hebt geshopt !

  juli 10, 2017 at 8:12 pm
  • Reply Sanne

   Dat is waar, welke geur is daar je favoriet?

   juli 11, 2017 at 9:31 pm
 • Reply Fleur

  Ik kom ook graag in die winkel! Alles ruikt zo lekker. Ik denk dat Happy Buddha mijn favoriet is

  juli 11, 2017 at 12:06 am
  • Reply Sanne

   Ja ik vind ook dat alles daar lekker ruikt en zoveel keuze. 😉

   juli 11, 2017 at 8:43 pm
 • Reply Hinda

  Het is net een snoepwinkel 🙂 love it!

  juli 11, 2017 at 3:42 pm
  • Reply Sanne

   Daar heb je helemaal gelijk in. 😉

   juli 11, 2017 at 9:29 pm
 • Reply Evelyne

  Ahh! Ik ben ook super fan van Rituals! Toevallig laatst een Sakura pakket van mijn vriend gehad. Wat ruikt die lekker he!?

  juli 11, 2017 at 5:02 pm
  • Reply Sanne

   Het Sakura pakket is inderdaad een fijne geur. Dat is trouwens één van mijn favoriete geuren. 😉

   juli 11, 2017 at 8:45 pm
 • Reply Jill

  I love rituals 😍!
  Je hebt weer mooie producten in huis gehaald. Die limited edition was ook iets waar ik over twijfelde en uiteindelijk toch wel kocht. Nu super blij ermee!

  juli 11, 2017 at 8:45 pm
  • Reply Sanne

   zo herkenbaar, nu ben ik er heel tevreden van. 😉

   juli 11, 2017 at 8:46 pm
 • Reply Devlinderblog

  Ik vind rituals echt heerlijk maar ik wriif nogal vaak ik mijn ogen en ja, ook als ik net handcreme op heb gedaan. Het gevolg was dan heel de dag knalrode en brandende ogen. Dus sinds toen gebruik ik hem hooguit een beetje op de gevoellige plekjes op mm handen of als ik mezelf heel streng in de gaten houd dat ik niet in mn ogen wrijf. En verder ruik ik er gewoon aan want hij ruikt mega lekker!

  juli 11, 2017 at 8:52 pm
  • Reply Sanne

   Oh dit is zo herkenbaar, ik doe dat soms ook. 😉 Welke handcrème gebruik jij?

   juli 11, 2017 at 9:28 pm
 • Reply Sanne

  Heeerlijk he die producten van Rituals? Een ‘gezonde’ verslaving. Je afbeeldingen van de producten maken dat ik er meteen weer heen wil; de Rituals winkel. 😉

  juli 12, 2017 at 7:31 pm
 • Reply Mieke

  Rituals is inderdaad heerlijk! je wordt altijd goed geholpen en die douche gels: I love them! De handcrèmes zijn ook heerlijk! X

  juli 13, 2017 at 11:30 am
 • Reply Sandra

  Zelf koop ik er nooit, maar ik krijg het wel graag cadeau. Vooral die witte. Iets van Japanse bloesem ofzo? Heerlijk is die!

  juli 13, 2017 at 12:00 pm
 • Reply Madelon

  O heerlijk dit! Ik koop het regelmatig. En dan vooral Foam. Met verjaardagen weten ze ook altijd dat ik hier blij van word

  juli 13, 2017 at 4:19 pm
 • Reply Natalie

  De Express your Soul collectie was echt zo lekker! De bodybutter staat nog ongeopend op me te wachten

  november 23, 2017 at 11:07 am
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat