Andere artikels

Sims 4 honden en katten

sims 4 huisdieren

Gisteren vertelde ik aan jouw over mijn tweede bezoekje aan de dermatoloog. Vorige week was ik  nog aan het werken en dat voelde ik toen eigenlijk wel. Gelukkig kan ik nu rusten en een beetje ontspannen in mijn verlof. Door een beetje te lezen of een spelletje te spelen op mijn laptop. Onlangs kocht ik een nieuw spelletje voor mijzelf, mits ik toch niet zoveel cadeautjes krijg. Besloot ik eigenlijk om een paar cadeautjes te kopen voor mijzelf. Zo kocht ik een paar boeken. Maar goed ik kocht dus ook een nieuw spelletje voor de laptop. Het spelletje noemt trouwens Sims 4 honden en katten.

Sims 4 honden en katten, een leuk spelletje voor bijna alle leeftijden.

Ik had de trailer al gezien van het spel en was er eigenlijk wel nieuwsgierig naar. Als kind en tiener speelde ik namelijk uren met de Sims 1 beestenboel of met de Sims 2 huisdieren. Nu ik wat ouder ben vind ik de Sims nog steeds een leuk spel. De Sims 4 vond ik in het begin niet zo leuk omdat het spel constant moest laden. Het deed mij vooral denken aan de Sims 2. Nu er wat uitbreidingen uitgekomen zijn vind ik het spel vele interessantere. Vooral als er diertjes in zitten. Ik ben namelijk een hele grote dierenvriend. Maar dat wist je eigenlijk al. Oeps ik dwaal een beetje af van het spel.

Een nieuwe wereld. Dit is Brindleton Bay.

Bovenaan zie je trouwens een screenshot van de nieuwe wereld Brindleton Bay van deze uitbreiding. Je kan er van alles doen wat te maken heeft met dieren. Er zijn heel veel nieuwe buitenactiviteiten. Zoals een haven, een vuurtoren, parkjes en nog vele meer. Ik ben momenteel deze wereldje nog een beetje aan het verkennen. Je kan ook dierenartsenpraktijk kopen zodat je zelf dierenarts kan worden. Of je kan zelf een huisdier adopteren. Maar je kan ook in Cas zelf een huisdier maken.

In het spel maakte ik eerst een nieuw Sim aan.

Als er een nieuwe uitbreiding uit komt speel ik soms met een nieuw gezin. Meestal maak ik maar één Sim aan. Om ze daarna gelukkig en verliefd te laten worden op een andere Sim. Ik besloot al snel om even een cheat te gebruiken, voor wat meer geld. Ik wou namelijk eerst dierenarts worden en mijn eigen praktijk kopen in het spel.

Ik kreeg na het spelen al redelijk wat klantjes. Alleen lukte het mij niet om alles alleen te doen. Je hebt namelijk ook een paar dierenartsen nodig om je te helpen. Vooral als het wat drukker wordt. Je kan huisdieren onderzoeken en behandelen. Ik was echt verbaasd dat je echt ziet dat de diertjes ziek zijn. Natuurlijk kan je nog andere dingen doen in een huisdieren hospitaal maar dat moet je zelf even ontdekken. 

Daarna besloot ik om zelf eens een huisdier te adopteren. Via de computer kan je een huisdier adopteren en er eentje uitkiezen uit een hele lijst. Daarna brengen ze je huisdier in een soort van karretje. De kitten of puppy kan ook opgroeien tot een volwassen huisdier. Zo wou ik heel graag eens de andere kant ontdekken van het dierenarts hospitaal. Je kan dan je huisdier laten onderzoeken in een praktijk. Zo kan je zelf kiezen of je ze wilt laten behandelen of niet.

Je kan ook zelf een huisdier creëren.

Je kan kiezen om een kat, hond of een mix te maken. Zo kan je je huisdier helemaal aanpassen van de vacht tot de kleuren. Dat was natuurlijk ook weer een leuke verrassing. Je kan ook verschillende eigenschappen kiezen voor je huisdier van agressief tot vriendelijk. Maar je kan ook je huisdier breder maken of meer spieren er aan toevoegen.

Een paar screenshotjes van het spel.
Wat vond ik zelf nu eigenlijk van het spel, Sims 4 honden en katten?

Het leukste vond ik namelijk de dieren kliniek. Dat je echt de huisdieren kan beter maken van andere mensen. Zo kan je ze behandelen, onderzoeken, aaien en er mee praten. Alleen vond ik het jammer dat je de huisdieren niet kan bestuderen. Natuurlijk moet je er wel voor zorgen, opvoeden, mee spelen. Eigenlijk is een huisdier voor je sim gewoon een extra gezelschap in je gezin. In het spel zaten ook een paar nieuwe kapsels, een robot stofzuiger (super handig), kleren, een gehele nieuwe wereld en een nieuw beroep zoals huisdieren. Wat vond je zelf van het spel? Heb jij het al gekocht? Speelde jij vroeger ook de Sims?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

10 Reacties

 • Reply Karen - Dressing in labels

  The Sims heb ik eerlijk gezegd nooit gespeeld, ik ben niet zo into computerspelletjes.

  december 24, 2017 at 11:21 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Het ziet er leuk uit. Ik speel eigenlijk nooit games. Het ontbreekt me aan de tijd.

  december 25, 2017 at 4:09 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  Super lang geleden dat ik Sims gespeeld heb maar vond het altijd super leuk

  december 25, 2017 at 4:22 pm
 • Reply Sofie Katelijne

  Heb er over gehoord en moet zeggen dat het, door het lezen van dit artikel, terug begint te kriebelen om met The Sims te spelen!

  december 25, 2017 at 6:35 pm
 • Reply Fleur

  Ik speelde vroeger heel veel SIMS. Leuk dat het spel zich nog steeds verder blijft ontwikkelen

  december 25, 2017 at 7:16 pm
 • Reply Verena

  Dit doet oude jeugdherinneringen weer helemaal naar boven komen. Ik wil meteen weer de Sims gaan spelen!

  december 25, 2017 at 8:47 pm
 • Reply Lotte

  Ooh vroeger speelde ik echt vaak sims. Misschien toch is kijken om het weer te gaan aanschaffen het blijf leuk!

  december 25, 2017 at 9:06 pm
 • Reply Natalie

  Ik heb eigenlijk nooit iets van de Sims gespeeld, in het algemeen ben ik niet zo voor de spelletjes! Maar diertjes zijn wel altijd leuk!

  december 25, 2017 at 11:24 pm
 • Reply MC Kleuver

  Ik zie het al voor me. Een hele gespierde kat! Leuk dat je ons een inkijkje geeft in deze Sims 4.

  december 26, 2017 at 9:35 am
 • Reply Manon

  Ik speel de sims ook best wel vaak leuk is honden en katten!

  januari 18, 2018 at 12:15 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat