Fashion, Sportoutfit

Sportoutfit: Hardlopen met een blauw zee groen topje

sportoutfit

Deze sportoutfit heb ik vorig jaar gekocht maar nog niet geplaatst op deze blog. Eigenlijk wel jammer want deze sportoutfit verdient ook een plaatsje op mijn blog. Waarschijnlijk heb je deze foto’s al gezien op mijn blog. Maar ik heb er nog niet echt een outfit artikel van gemaakt. Het jammere er aan is dat je deze outfit niet meer kan kopen in de winkel. Alleen zit deze sportoutfit zo zalig tijdens het hardlopen. De hardloopschoenen kan je nog vinden in de winkel. Dat is ook wel leuk en handig om te weten. Deze outfit heeft een blauw zee groen topje met super leuke schoenen en een broek die super handig is om je smartphone mee te dragen.

Sportoutfit: Hardlopen. Een super leuke sportoutfit gekocht vorig jaar bij de Decathlon.

sportoutfit
Afgelopen jaar was het april en kocht ik voor de eerste keer een hardloop outfit die echt goed zat. Vroeger kocht ik wel eens van die topjes of broeken in een gewone winkel. Maar eigenlijk waren deze topjes niet zo geschikt om in te lopen. Hardlopen kon ik toen al helemaal vergeten. Die broek zakte echt af en iedere keer moest ik die terug om hoog trekken. Volgens mij was het wel een grappig zicht maar gewoon niet comfortabel. Deze outfit is trouwens ook budget vriendelijk. Want daar draait mijn blog natuurlijk om. Deze outfit heb ik trouwens al verschillende keren aangehad tijdens het hardlopen.
sportoutfit

Het tank topje vond ik in zo een klein rekje in de Decatlon.

Deze topjes rollen ze meestal op. Ik geloof dat ik toen een 3,99€ heb betaald voor dit topje. Super budget vriendelijk en ideaal om te gebruiken in de lente/zomer. Het hoeft niet altijd zo duur te zijn om te lopen. Maar het moet wel goed zitten. Ik koos voor het blauwe zee groen topje. Je had ze namelijk ook nog in andere kleuren zoals bijvoorbeeld het hevige roze.

De achterkant van het topje is gewoon effen. Het tank topje is trouwens ideaal om te dragen in de zomer. Vooral bij warm weer is dit een handig topje. Bij sommige tank topjes kan het al eens gebeuren dat de topjes aan je lichaam plakken (vooral als je zweet). Maar bij dit tank topje gebeurt dat dus niet. Het topje vind je helaas niet meer  terug in de winkel.

De broek is van het merk Kalenji.

De broek heeft een grijze/ blauwe kleur. Aan de zijkant zwarte en witte strepen. Aan één kant heb je trouwens ook een zakje met een rits. Daar kan je je gsm in doen, echt super handig tijdens het lopen. Tijdens het lopen voel je een klein beetje je gsm maar dat valt eigenlijk nogal mee. Ik had er namelijk geen last van tijdens het hardlopen en vond het zeer handig. Ik betaalde voor deze hardloopbroek 14,99€. De broek is helaas niet meer te verkrijgen in de winkel.
sportschoenen

De schoenen heb ik heel lang gebruikt om mee te hardlopen.

Deze schoenen vallen echt op als je loopt door de zalmkleurige veters en de binnenkant heeft ook deze lichte kleur. De schoen zelf heeft een zwarte kleur en aan de onderkant een witte kleur. Deze hardloopschoenen zijn geschikt voor beginnende hardlopers. Ideaal als je 2 keer op een week wilt hardlopen. Ik ben ook gestart met deze beginnende hardloopschoenen. Ik betaalde voor deze schoenen 16,99€. Deze schoenen vind je nog steeds in de winkel.

De kleding kocht ik trouwens zelf bij de Decathlon. Het merk is daar meestal Kalenji. Koop jij goedkope sportkleding? Of eerder een duurdere sportoutfit?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

11 Reacties

 • Reply Yova

  Wat jammer dat niet meer te krijgen is. Misschien via Google kijken? Vaak is het zo dat lekker zit dan is niet meer te krijgen. Hopelijk vind misschien toch? Gympen is zeker niet duur. Leuk zwart met knal roze. Ik heb ook gympen met zwart en knal roze. Ik draag ook graag in de zomer.

  februari 3, 2018 at 1:59 pm
 • Reply Geke

  Leuke outfit, Sanne! Ik vermoed dat het topje misschien tegen de zomer wel weer in het aanbod zal zitten, of toch iets gelijkaardigs. Het felroze is er wel nog , in beperkt aantal maten zag ik op de site (snuister daar graag rond).
  Ik heb ook best veel kleding van Kalenji en over het meeste ben ik heel erg tevreden. Alleen de goedkoopste schoenen durf ik niet te proberen omdat ik erg lastige voeten en knieën heb. Maar de duurdere van hen wel. Die zijn allicht even goed als de dure merken.
  Ik heb nog wel wat kleding van H&M bijvoorbeeld, ook leuk en betaalbaar, zeker in de solden.
  En ook een paar shirtjes van de ‘dure’ merken, maar ook zoals steeds in solden gekocht of bij Vente-Exclusive of Zalando Lounge, dat soort dingen. Want anders is het niet te betalen vind ik.

  februari 3, 2018 at 4:01 pm
 • Reply Eva

  De top heeft echt een mooie opvallende kleur 🙂 dat is altijd leuk met sportkleding!
  Zelf koop ik mijn sportkleding voornamelijk bij de H&M en soms van andere merken. Toevallig net een sportlegging van Ted Baker besteld

  februari 3, 2018 at 5:04 pm
 • Reply marjolein westerbaan

  Er zitten leuke veters in die schoenen. Er tof bijlopen is toch altijd wel heel fijn ,daar ga je spontaan harder van lopen,leuk!

  februari 3, 2018 at 10:05 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het een leuk topje, en de prijs is echt geweldig. Leuke outfit!

  februari 4, 2018 at 8:47 am
 • Reply Marion

  Ik vind de broek erg leuk. Weer eens wat anders dan standaard zwart.

  februari 4, 2018 at 10:11 am
 • Reply priscilla

  Een leuke sportoutfit motiveert mij denk ik al om te gaan hardlopen, hihi.

  februari 4, 2018 at 11:46 am
 • Reply Fleur

  Ik kreeg inderdaad deze week de tip om eens te gaan kijken bij de Decalon voor sportkleding!

  februari 4, 2018 at 6:08 pm
 • Reply Manon

  Ik vind het een leuke outfit! Leuke outfits geven je vaak ook de motivatie om te sporten, tenminste bij mij wel

  februari 4, 2018 at 7:21 pm
 • Reply Daisy

  Sportkleding mag ook wat opvallender zijn vind ik 🙂 alleen draag ik zelf liever lange leggings om te sporten:)

  februari 4, 2018 at 8:11 pm
 • Reply Laura Martens

  Leuke sport kleding hoor! Je hebt ook lekker veel foto’s om ervan te laten zien. Die blauwe kleur staat je goed!

  februari 5, 2018 at 4:29 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat