Persoonlijke Verhalen

Sweater Weather tag – Herfst tag

Sweater Weather tag

Ik ben altijd al een beetje dol geweest op de Herfst. De herfst is buiten de lente één van mijn favoriete seizoenen. Ik hou niet van het koude weer en de regenachtige dagen. Maar wel van de kleurrijke bladeren, de prachtige paddenstoelen, eekhoorntjes en nog andere prachtige dingen. Op de blog Trendbubbels kwam ik deze Sweater Weather  tag tegen maar de tag zelf is bedacht door Mama’s met thee en Joy From Joyce.

Sweater Weather tag de perfecte tag voor dit seizoen.

Hier onder vind je alle vragen en mijn super leuke antwoord op deze Sweater Weather tag.

Wat is je favoriete geurkaars?

Mijn favoriete geurkaars is de geur van vanille. Als ik in een winkel ben koop ik regelmatig vanille kaarsjes. Ik ben echt een beetje verslaafd aan die geur.

Koffie, thee of warme chocolademelk?

Go als ik echt moet kiezen? Dan kies ik natuurlijk voor warme chocolade. Het liefst nog met een lekker stukje chocolade er in en een dekentje dat al klaar ligt in de zetel. Dat is voor mij echt de ideale herfstavond.

De leukste herfstherinnering?

De leuke herinnering? Dat is gemakkelijk, dat is natuurlijk onze Diezel. Op 01 oktober was het toen prachtig weer. De bladeren aan de bomen waren gekleurd en alles zag er zo mooi uit. Die lange rit vond ik toen helemaal niet zo erg…

Het leukste boek dat je hebt (voor)gelezen, of gaat (voor)lezen deze herfst?

Het leukste boek, euh een herfst boek? Geen idee eigenlijk. Momenteel ben ik aan het lezen Shopaholic in alle staten van de reeks Shopaholic. Meestal lees ik net voor het slapen gaan een paar pagina’s. Zo kan ik beter ontspannen en sneller slapen. Ja heel raar…

Welke activiteit ga jij zeker nog doen met je kinderen deze herfst?

Ik heb helaas geen kinderen dat vind ik soms wel een beetje jammer. Tja en soms heb ik er een klein beetje vrede mee. Moest ik kinderen hebben dan zou ik een herfstwandeling maken of lekker in huis knutselen. Een filmpje kijken met zelfgemaakte chocomelk of een dessert.

Heb je een herfsttafel gemaakt thuis?

Vroeger toen ik nog samenwoonde versierde ik mijn living in de stijl van de herfst. Zoals paddenstoeltjes die licht gaven, fake  gekleurde bladeren, kaarsen (heel veel) en dat was het zo een beetje.

Je favoriete herfstmaaltijd?

Euh even nadenken ik ben meer verzot op pasta’s en pizza’s. Dus deze vraag vind ik moeilijk maar dan misschien toch kip met rode kool (appeltjes er bij) en patatjes.

Welk herfstweer vind jij het fijnst?

Aan de regen heb ik een hekel dat kan ik je al vertellen. Ik hou van de warmte of gewoon droog weer zodat je toch kan gaan wandelen. In de avond zit ik dan het liefst aan de tv onder een dekentje met een warme chocomelk.

Wat is je meest gedragen trui?

Dat hangt er eigenlijk een beetje vanaf. Ik hou enorm veel van kraag truien (als ik ga werken). In mijn vrije tijd gewoon een zwarte trui met glinsters er op. Eigenlijk kan ik nooit kiezen. Oké ik geef het toe, ik heb gewoon te veel kleren.

Wat doe je het liefst als het zowel buiten als binnen (drukke kinderen door het weer) stormt?

Ik heb geen kinderen, dus hier kan ik eigenlijk niet op antwoorden. Ik zou dan eerder knutselen met de kinderen, gezelschapsspelletjes spelen of een verhaaltje voor lezen.

Lekker voetballen buiten of spelen met bladeren?

Spelen met de bladeren met onze Diezel. Als kind was ik altijd al gefascineerd door de gekleurde bladeren in de herfst. Het lijkt mij zalig om ze bijeen te harken om er daarna in te springen.

Skinny jeans of legging?

Dit is echt een gemakkelijke vraag. Skinny jeans natuurlijk, een legging doe ik wel eens aan in de zomer. Maar eigenlijk doe ik dat liever niet aan. Dat zakt altijd een beetje af bij mij. Plus sommige leggings zitten echt ongemakkelijk dan doe ik liever een jogging broek aan. Die ik natuurlijk alleen aan doe in huis.

Laarzen of Uggs?

Ik kan niet kiezen. Als het echt koud is dan ga ik voor uggs. Maar nu dat het nog steeds 15 graden is tijdens de dag, kies ik toch voor laarzen.

Wat vind je van Pumpkin Spice?

Geen idee, nog nooit uitgeprobeerd of gekocht…

Wat is je favoriete tvserie tijdens de herfst?

Euh dat zijn er echt veel te veel die ik volg. Momenteel zijn mijn favoriete series Star, Chasing Life en Grey’s Anatomy. Vroeger volg ik er nog meer maar dan lig je eigenlijk constant voor de tv. Eerlijk gezegd heb ik daar geen tijd voor…

Welk liedje hoort voor jou echt bij de herfst?

Eentje van Little mix power echt een mooi liedje. Dat is trouwens ook mijn favoriete groep.

De Sweater Weather tag  is wel eens fijn om in te vullen. Alleen op sommige vragen kon ik niet zo gemakkelijk antwoorden. Nu heb ik natuurlijk ook een vraag voor jouw. Wat is jouw leukste herfst herinnering?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

10 Reacties

 • Reply Marie-Lise (Reislustig.be)

  Leuke blogpost! Je komt er meteen van in herfststemming.
  Goh, eigenlijk heb ik geen favoriete herfstherinnering, maar meer algemeen: het zoeken naar walnoten in de tuin bij mijn ouders, de geur van boswandelingen in de Ardennen…

  oktober 31, 2017 at 9:48 pm
 • Reply Lien

  Leuke tag heb je ingevuld! Ik vind t altijd wel leuk om te lezen! Fijn zo meer te weten te komen van de blogger achter de blog

  oktober 31, 2017 at 10:02 pm
 • Reply Bianca Schrijft

  Leuke tag, weer eens wat anders. Zelf moest ik voor mijn eigen antwoorden diep nadenken. Ik zou zelf voor een balgehakt gaan bij rode kool. Heerlijk!! Merk wel dat bij mij de trek in stamppotten ook weer begint aan te trekken.

  oktober 31, 2017 at 11:24 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Een favoriete geurkaars heb ik niet sinds ik een eng artikel heb gelezen over gevaarlijke stoffen in kaarsen. Maar ik houd wel erg van de geur van warme appeltaart in de herfst!

  Leuke tag!

  november 1, 2017 at 6:56 am
 • Reply Natalie

  Ik vind de herfst altijd heel gezellig, lekker veel kaarsjes een kop warme thee (of choco) en natuurlijk mag een dekentje en een melige film niet ontbreken

  november 1, 2017 at 9:08 am
 • Reply marjolein

  Herfst is vaak grauw en koud maar met deze tag maak je er absoluut een feestje van. met herfst is het heelrijk om lekker het bos in te gaan

  november 1, 2017 at 9:34 am
 • Reply Bouchra

  Gelukkig nog iemand die voor Uggs zou kiezen. Ik weet het, ze zijn lelijk maar oh zo lekker warm en comfy. Ik heb snel last van koude voeten maar sinds Uggs is dat verleden tijd.

  november 1, 2017 at 11:21 am
 • Reply sophia

  Oh ik hou ook van pasta’s ! Dat kan perfect in de herst, toch? 😀 xx

  november 1, 2017 at 11:28 am
 • Reply Renata

  Ik ben geen fan van de koude dagen, maar hou wel van de kleuren en smaken die bij herfst passen 🙂

  november 1, 2017 at 11:18 pm
 • Reply MC Kleuver

  Normaal gesproken begin ik rond deze tijd met het lezen van Harry Potter. Ik sla nu even over om mijn boekenkast leeg te lezen, haha. En wandeling maken zou ik zeker doen. Is mooi nu 🙂

  november 6, 2017 at 6:48 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat