Donderdag Tag Dag

Tag: Ik als Blogger super leuke tag

Ik als Blogger

Ik blog al een aantal jaren. Maar vroeger blogde ik onder verschillende blogs. De andere blogs waren niet zo serieus eigenlijk als deze blog. Met serieus bedoel ik vooral het bloggen zelf. Zo blogde ik een tijdje niet meer om daarna weer één artikel te plaatsen. Zo had ik heel veel blogdipjes. Die voorlopig op deze blog nog even uit blijven. Ik vind het bloggen namelijk steeds leuker worden op My Story San’s Life. Daarom heb ik voor vandaag een tag gekozen die bij het bloggen past. Deze noemt trouwens “ik als blogger tag” en is bedacht door Patricia. Misschien ben je nu al benieuwd naar mijn antwoorden.

Zoals ik je al eerder vertelde vind ik het bloggen steeds leuker worden.

Hoe dit vooral komt? Ik durf meer dingen te vertellen over mijzelf. Geen onderwerp is tegenwoordig voor mij taboe. Ik durf eindelijk ook mijzelf te zijn op de wondere wereld van het internet. Maar nu eerst de vragen en mijn antwoorden van deze leuke tag.

Ik als blogger tag. Je vindt mijn leuke antwoorden hier onder:

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Als ik heel eerlijk ben haal ik mijn inspiratie uit het dagelijks leven. Zo heb ik een notitieboekje zitten in mijn handtas. Als ik het vergeet dan typ ik het snel in mijn gsm. Meestal komen de onderwerpen gewoon van zelf. Nee ik kijk zelden het nieuws, lees bijna geen nieuws online dus daar kies ik echt geen onderwerp uit.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

Ik vergeet meestal te eten of te drinken. Heel erg hé? Als ik blog kijk ik helemaal niet naar de tijd daardoor vergeet ik al eens iets te eten. Zo vind ik het vooral leuk om gewoon door te bloggen. Als ik moet stoppen dan zakt op dat moment al snel mijn inspiratie. Nee dan blog ik liever even verder.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Euh een jaaroverzicht? Geen idee eigenlijk want het is nog niet december. Maar even nadenken. Ik zou beginnen met de meest gelezen artikels denk ik dan. De leukste artikels gekozen door mijzelf of mijn volgers en lezers.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Ik heb vooral geleerd om je zelf durven te zijn op het internet. Daarnaast heb ik ook geleerd om mooie foto’s te maken. Ja ik maak altijd mijn foto’s zelf. Dat je best een blogdipje mag hebben maar dat het niet te lang mag duren.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Ik blog eigenlijk op elk vrij moment dat ik heb. Zo blog ik niet op dinsdag maar wel op andere dagen. Mijn vrije vrijdagnamiddag dient meestal om te bloggen en mails na te kijken.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Ik zou al gewoon blij zijn met 100volgers of lezers op mijn blog. Op dit moment ben ik eigenlijk pas aan het bloggen op deze blog. Dus heel veel heb ik nog niet bereikt.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Nee eigenlijk totaal niet. Vroeger was ik enorm onzeker over een artikel. Zo durfde ik het bijna niet online te zetten. Moest ik het al eens vragen aan vrienden of familie. Maar nu doe ik het gewoon!

Heb jij veel contact met collega bloggers?

Ik heb een paar contacten met andere bloggers. Zo is één blogger een hele goede vriendin geworden. Binnenkort gaan we nog eens afspreken in mijn verlof. Zo gaan we een paar leuke dingen doen. Maar dat vertel ik je binnenkort wel in een andere blogpost.

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?

Ik zet meestal de tv aan. Dan durf ik al eens een serietje kijken of een film. Eigenlijk moet ik gewoon geluid hebben op de achtergrond. Dan kan ik eigenlijk het beste schrijven. Plus zo voel ik mij niet alleen in huis.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Zoals ik je al eerder vertelde kan dit zijn op een vrijdagnamiddag maar ook op zondagavond bijvoorbeeld. Het verschilt bij mij van week tot week. Maar ook hoe moe ik eigenlijk ben op dat moment.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?

Het meeste trots ben ik eigenlijk op alle artikels. Oké dit is misschien wel raar maar ik ben enorm trots op mijn blog. Mijn blog is mijn eigen plekje op het internet. Dus ja daar ben ik enorm trots op en om mijn verhaal te delen met andere mensen.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Gewoon omdat je het leuk vindt. Of om een plekje te hebben op het internet waar je je verhaal kan delen met andere mensen. Maar vooral niet om de samenwerkingen of gratis producten. Nee zo een blogs lees ik liever niet. Ik zou zeggen gewoon doen en met kleine stapjes beginnen in blogland.

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?

Ik tag vooral Jennifer , Marsha en Nicole. Eigenlijk mag iedereen deze tag invullen. Ga jij deze tag invullen? Waarom vind jij dat iemand een blog zou moeten starten?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

10 Reacties

 • Reply TypischKim

  Wat een leuke tag! Zo leer je de blogger gelijk wat beter kennen.

  juli 6, 2017 at 10:02 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Hee, wat leuk dat je me getagd hebt : )

  Ik heb niet echt een speciaal moment dat het meest geschikt is om te bloggen omdat ik eigenlijk fulltime blog. maar ik blog wel het fijnst als ik weet dat er niemand in huis is.

  juli 18, 2017 at 6:42 pm
 • Reply Sofie

  Wat leuk om te lezen! Ik maak zelf nooit een jaaroverzicht en ik vergeet ook altijd te eten en te drinken, haha!

  juli 24, 2017 at 2:39 pm
 • Reply Chantal - Capital Monday

  Wat een leuke Tag! Zo bijzonder, ik eet of drink ook bijna niet tijdens het bloggen. Dat vergeet ik gewoon. Hihi

  juli 24, 2017 at 5:15 pm
 • Reply Esmée

  Wat een leuke tag! Ik kan ook vaak niet eten en bloggen tegelijkertijd, wel drink ik tijdens het bloggen vaak thee. Fijn om te lezen dat je echt blogt omdat je het leuk vind, daar moet je het ook voor doen! x

  juli 24, 2017 at 9:14 pm
 • Reply Maargy

  Herkenbaar! Muziek aan en geen eten of drinken, dan vind ik het verder, net als Nicole, ook het fijnst als er niemand in huis is!

  juli 24, 2017 at 10:49 pm
 • Reply Amylia

  Hihi, herkenbaar dat je altijd iets van achtergrondgeluid nodig hebt, idem ditto!

  juli 25, 2017 at 8:51 am
 • Reply Sherry

  Leuke tag en leuk ingevuld. Herkenbaar ook. Ik blog al 14 jaar. Ik had de gewoonte om diverse blogs te schrijven. Ik heb sommige gewoon verwijderd en na een aantal jaren ging ik weer serieus bloggen.

  juli 25, 2017 at 10:41 am
 • Reply Marieke

  Wat een leuke tag! Deze zet ik ook op mijn bloglijstje! Lijkt me erg leuk om deze ook in te vullen!

  juli 25, 2017 at 10:22 pm
 • Reply Judith

  ik vond het ook echt een super tag, leuk om jouw antwoorden te lezen

  juli 26, 2017 at 12:30 am
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat