Persoonlijke Verhalen

Mijn tweede bezoekje aan de dermatoloog

dermatoloog

Onlangs vertelde ik op mijn blog over mijn bezoekje aan de dermatoloog. Natuurlijk deelde ik ook een kleine waarschuwing mee dat je beter wel kan gaan. In dat artikel vertelde ik ook iets persoonlijks, zo moest ik een vlekje laten verwijderen. Want mijn dermatoloog twijfelde enorm hard over dit vlekje. Op 18 december was het dan eindelijk zover…

Mijn tweede bezoekje aan de dermatoloog

Vorige week had ik nog niet zoveel zenuwen.

Toen het eindelijk weekend was, kreeg ik enorm veel zenuwen. Als ik zenuwen heb begin ik altijd te eten. Of ik ben super slecht gezind. Eigenlijk zie je mij zelden slecht gezind behalve als ik zenuwen heb of in een stress situatie zit. Ik kan daar als mens heel slecht tegen. Ja ik geef het eindelijk toe op mijn blog. Tja iedereen is wel eens slecht gezind. Maar goed op 18 december ging ik dus terug naar de dermatoloog.

Een plaatselijke verdoving, ik ben er geen fan van.

Het vlekje zat net onder mijn borst. Ik kan je nu al vertellen dat dit een pijnlijke plaats is. Ik kreeg eerst een plaatselijke verdoving via een spuit. Toen haalde ze al haar materiaal uit. Je kent het wel draad, naald, pleisters en nog ander materiaal. Toen de verdoving begon te werken, sneed ze het vlekje er uit en begon ze het te hechten. Ja een paar draadjes aan de binnenkant, die gelukkig vergaan. Tijdens het snijden zie je gelukkig niks van bloed of het naaien. Ik heb namelijk een enorme schrik van bloed en naalden. De andere draadjes worden 29 december er uitgehaald. Ja daar kijk ik nu al niet naar uit. Volgens mij gaat dat ook een beetje pijn doen.

Toen de verdoving uitgewerkt was begon het pijn te doen.

Ik kon die eerste nacht bijna niet slapen. Zo kon ik niet liggen op mijn zij, op mijn rug of mijn buik. Tja toen besloot ik als extra ondersteuning mijn bh te dragen. Dit hielp gelukkig een beetje, natuurlijk was het enorm wennen voor mijzelf. Ik slaap namelijk nooit met een bh aan. Dat slaapt gewoon niet lekker… Uiteindelijk viel ik in slaap met veel pijn en tranen in mijn ogen. Tja iets weg laten snijden dat pijnloos gebeurt, bestaat gewoon niet. Ze deed het gelukkig wel voorzichtig.

Nu weet je onmiddellijk ook waarom het zo stil was op mijn blog.

Natuurlijk verscheen er wel een artikel op woensdag. Maar eigenlijk ben ik deze week niet veel online geweest. Ik kon mij niet concentreren door de pijn. Zo schreef ik bijna geen nieuwe artikels voor de blog. En ook de houding met een laptop is echt moeilijk. De draadjes beginnen nu een beetje te trekken. Tja en het liefste zou ik ze er vandaag al uithalen. Maar dat mag natuurlijk nog niet. Momenteel rust ik even in mijn verlof en geniet ik van de feestdagen. Heb jij al een vlekje laten verwijderen?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

10 Reacties

 • Reply Geke

  Wat naar dat je zoveel last hebt nu ervan. Hopelijk trekt het snel weg, die pijn.
  Ik heb ook al eens een plekje laten weghalen op mijn rug, het irriteerde altijd door mijn behabandje. En ook eens een biopsie laten nemen van een stuk huid met allergie. Maar beiden vielen gelukkig mee van pijn. Wellicht is het door de vervelende plaats waar het zat bij jou extra pijnlijk? Veel beterschap ermee.
  Wel drie weken geleden een wijsheidstand moeten laten weghalen, pfoe, dat vond ik dan wel weer heel heftig.

  december 23, 2017 at 8:36 am
 • Reply Eva

  Wat naar dat je er zoveel last van hebt. Hopelijk heb je gauw minder last!

  december 24, 2017 at 10:38 pm
 • Reply Nicole Orriëns

  Fijn dat het weg is nu, maar wel vervelend dat je er zo’n pijn aan hebt gehad. Moet je nu wachten op een uitslag? Of is het nu klaar?

  december 26, 2017 at 11:00 am
 • Reply Tania

  Hopelijk kan je toch wat van de feestdagen genieten. Maar zo’n plekje kan je beter laten weghalen, je weet maar nooit

  december 26, 2017 at 12:51 pm
 • Reply MC Kleuver

  Ik word er bijna emotioneel fan. Ik hoop dat je de nacht daarna beter hebt geslapen. Succes met het eruit halen van de draadjes vrijdag (dat is mijn verjaardag)!

  december 27, 2017 at 11:59 am
 • Reply Sofie Katelijne

  Herkenbaar hoor, ik ben ook gegarandeerd een stuk onvriendelijker als ik stress heb, niks om je voor te schamen! 🙂

  december 27, 2017 at 2:15 pm
 • Reply Judith Jasper

  ik heb een paar weken geleden een plekje weg laten halen. Alleen zat die zo een 3 cm diep, dus is een flink stuk uit. De draadjes eruit halen voel je echt niet gelukkig.

  december 27, 2017 at 2:17 pm
 • Reply Tamara

  Ik heb ook een plekje bij me bh wat irriteert volgens de huisarts kan een moedervlek nooit irriteren maar goed haha wordt helaas niet vergoed cosmetisch ingreep is

  december 27, 2017 at 3:33 pm
 • Reply Mieke | mieksmind

  vervelend om er dan nog last van te hebben, hopelijk was je kerst wel fijn

  december 27, 2017 at 8:43 pm
 • Reply Wannderful

  Een pijnloos 2018 en veel blogplezier!

  januari 1, 2018 at 10:00 am
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat