Persoonlijke Verhalen

Vijf dingen die je zeker nog niet wist over mij

vijf dingen

Gisterenavond zat ik rustig te schrijven in de zetel. In de zetel komen altijd de beste ideeën naar boven. Daardoor ben ik eens gaan nadenken over mijzelf eigenlijk. Want ik kan soms de raarste dingen zeggen of doen. Als ik heel eerlijk ben over mijzelf ben ik een aparte persoon met een vrolijke glimlach op de mond. Vandaag kom je wat meer te weten over de blogger achter deze leuke blog. Ik vertel je 5 dingen die je zeker nog niet wist over mij.

Vijf dingen die je zeker nog niet wist over mij maar ze zijn wel leuk.

1. Ik haat flirten en eigenlijk kan ik het gewoon niet.

Nee ik kan dus echt niet flirten. Als ik met vriendinnen op stap ga (wat regelmatig eens gebeurt), komen er altijd mannen op mij af. Ze spreken mij dan aan en vooraleer ik het door heb dat ze flirten gaan ze al weg. Meestal zegt dan één van mijn vriendinnen die was wel met u aan het flirten hé. Mijn antwoord is dan altijd: “oh echt, ik had het eigenlijk niet door”. Ik vind flirten ook helemaal niet zo leuk. Eigenlijk versier je dan gewoon iemand en verbloem je alles bij je zelf. Of nog erger van die verschrikkelijke openingszinnetjes die ze gebruiken. Meestal gaan deze zinnetjes over mijn blauwe ogen, zo irritant en eigenlijk niet meer origineel. Ik babbel dan liever gewoon met mensen dan dat ik zit te flirten. Soms ben ik toch een beetje ouderwets denk ik dan.

2. Ik hou van oude muziek maar ook van nieuwe muziek.

Eigenlijk kan ik dansen op bijna alle muziek. Zo vind ik muziek uit de jaren 80 geweldig denk maar aan Cher of Princé. Ja beide artiesten hoor ik heel graag. Ik heb er zelfs een aantal cd’s van gekocht. Als ik muziek hoor op de radio of tv begin ik automatisch mee te dansen. Alleen is dit nogal een probleem in de auto. Meestal schud ik dan een beetje mee met mijn rug of zing kei luid mee. Dat is natuurlijk wel heel grappig voor andere bestuurders. Gelukkig doe ik dit alleen als ik stil sta anders had ik misschien al een paar bekeuringen. Want zingen mag nog net denk ik maar mee dansen niet. Ik hou momenteel van de zwoele zomer muziek op dit moment zijn dat vooral de Spaanse liedjes die je hoort op de radio.

3. Ik ben iemand die niet graag opvalt in een groep.

Vroeger had ik een les op de hoge school en dan moest je vertellen over elkaars negatieve en positieve punten. Zo kwam er bij mij uit dat ik helemaal niet graag opval in een grote groep. Maar in mijn richting moest dat natuurlijk wel. Alleen was die richting op den duur ook niks voor mij. Zo ben ik eerder een rustige persoon, durf wel mijn eigen mening te zeggen in groep en ben meestal de ergste van de groep. Maar opvallen wil ik helemaal niet of toch bewust niet.

4. Ik ben een enorme flapuit.

Oh ja dit is echt waar. Eigenlijk denk ik helemaal niet na over de dingen die ik wel eens zeg tegen iemand. Ik kwets wel geen mensen en toch ben ik een enorme flapuit. Zo durf ik mijn eigen mening te zeggen. Ja en soms zeg ik al eens iets heel raars of grappig. Eigenlijk vind ik deze eigenschap nog niet zo slecht. Liever een flapuit dan iemand die het niet durft te zeggen. Alleen als ik ruzie heb met iemand is dit een heel groot nadeel. Alleen heb ik nog geen ruzie gemaakt met de vrienden die ik nu heb. Daar ben ik heel blij om en deze mensen zijn dan ook top mensjes.

5. Ik heb een hekel aan aan ruzies.

Bij een ruzie loop ik altijd weg van de conversatie. Ruzie maken vind ik echt niet leuk. Ik wil dan altijd weg lopen of weg rijden. Niet omdat ik boos ben maar omdat ik een hekel heb aan ruzie maken. Ik zeg dan altijd de verkeerde dingen en heb achteraf zoveel spijt. Nee dan loop ik liever weg. Als kind liep ik ook al weg bij een ruzie en nu nog steeds als volwassene persoon. Ik moet eerst kunnen weg lopen om na een paar uurtjes het uit te praten. Als ik niet kan weg lopen dan voel ik mij helemaal niet veilig. Heb jij ook een hekel aan ruzie? Wat doe jij als je ruzie maakt?

Delen is leuk.
Vorig Artikel Volgend Artikel

Misschien vind je dit ook wel leuk?

9 Reacties

 • Reply Nicole Orriëns

  Dat zijn interessante dingen om te delen! Ik houd ook van oude muziek, maar dan heb ik het over muziek uit de jaren veertig en zo. Groepen zijn ook niet mijn ding!

  juli 12, 2017 at 6:58 am
 • Reply Maaike

  Ik kon vroeger echt niet tegen ruzie en ook nu vind ik het heel naar. Maar soms hoort het er gewoon even bij. Nou heb ik echt nooit ruzie waarbij je echt schreeuwt oid. Dat past gewoon niet bij mij.

  juli 12, 2017 at 2:33 pm
 • Reply Sofie

  Wat leuk om te lezen! 5 is heel herkenbaar. Ik vind ruzie ontzettend vervelend en vaak loop ik dan ook gewoon weg zodat ik even helder kan nadenken over wat ik ga doen en zeggen. Dit doe ik ook om te vermijden dat ik iets zeg waar in achteraf spijt van krijg.

  juli 12, 2017 at 4:10 pm
 • Reply Evelyne

  Interessant om een kijkje te krijgen in wie jij bent als persoon! Ik vind flirten ook niks, maar gelukkig heb ik een vriend en dan is dat niet meer nodig haha!

  juli 12, 2017 at 5:35 pm
 • Reply Sabine

  Ik ben ook echt een flapuit. Maar ik zal ook nooit hypocriet zijn daardoor. Leuke blog post om je persoonlijk te leren kennen!

  juli 12, 2017 at 5:50 pm
 • Reply Dhini

  Leuk om meer over je te weten. Ik hou ook van oude muziek. Behalve nummer 4 de rest is echt mij

  juli 12, 2017 at 10:35 pm
 • Reply Dyonne Bakker

  Leuk om dit over je te weten te komen! Ik hou ook echt heel erg van die zwoele Spaanse zomermuziek! Herken me ook in nummer vijf. Ik heb een hekel aan ruzie en vermijd het liever.

  juli 13, 2017 at 12:38 am
 • Reply Fleur

  Grappig om te lezen en zo meer over je te weten te komen. Ik hou ook van oude muziek en ruzies ga ik uit de weg

  juli 13, 2017 at 9:10 am
 • Reply Ellen

  Leuk om te lezen! Goed ook dat je jezelf goed kent 😉

  juli 13, 2017 at 12:19 pm
 • Ik vind het leuk als je een reactie achter laat